Metoda dle Mojžíšové

Anonymní
10.1.12 08:47

Metoda dle Mojžíšové

Ahoj nyní jsem začala cvičit metodu dle Ludmily Mojžíšové pod vedením rehabilitační sestry ale potřebovala bych poradit zda se dá stahnout na netu nějaké video, chtěla bych se podívat zda cviky provádím správně??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ish
5353
10.1.12 08:52

Správné provádění cviků by ti měla zkontrolovat právě ta rehabilitační sestra - podle sebelepšího videa neposoudíš, jestli se někde nekroutíš špatně, protože na sebe stejně nevidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.12 11:26

cvičím od listopadu, s tím, že sestra si vždy zkontroluje jak cvičím, zjistí to i pohmatem a ohnutím apod. a pak teprve se přistupuje k mobilizaci, mam za sebou dve a potom je mi vzdy paradne.
tak se jen modlim, ze nam to konecne pomuze.........

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.12 12:19
Anonymní píše:
cvičím od listopadu, s tím, že sestra si vždy zkontroluje jak cvičím, zjistí to i pohmatem a ohnutím apod. a pak teprve se přistupuje k mobilizaci, mam za sebou dve a potom je mi vzdy paradne.

a tu mobilizaci ti vždy dělá jen přes konečník mě fyzioterapeutka řekla, že pánevní dno mám dobré, že mi jí zatim dělat nemusí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.12 17:56
Anonymní píše:
Anonymní píše:
a tu mobilizaci ti vždy dělá jen přes konečník mě fyzioterapeutka řekla, že pánevní dno mám dobré, že mi jí zatim dělat nemusí

jj, jsem tam vždycky tak hodinku a půl, s tím, že provádí mobilizaci celého těla a taky přes konečník (nic to není), myslím, že bez toho nemá šanci zjistit, jak na tom ten koneček je…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.12 17:59
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
a tu mobilizaci ti vždy dělá jen přes konečník mě fyzioterapeutka řekla, že pánevní dno mám dobré, že mi jí zatim dělat nemusí
jj, jsem tam vždycky tak hodinku a půl, s tím, že provádí mobilizaci celého těla a taky přes konečník (nic to není), myslím, že bez toho nemá šanci zjistit, jak na tom ten koneček je…

mě teda právě dnes řekla, že mi ji teď dělat nebude, že to mám dole dobré…třeba ho udělá příště ale třeba také ne…prý ho všechny nedělají a hlavně u každého je to asi individuální

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.12 19:08

tak urcite je to individualni, ono jde taky o to, proc ho nedela, me ho delala prvne a mela jsem to pry v poradku, dokonce jsem ani nic necitila, a ted mi to delala po druhe a konecek ty patere jsem teda citila fest… hodne zalezi na tom, co jsi treba mesic pred tim delala, ja treba od zacatku mobilizaci nesedim s prekryzenyma nohama a tak… fakt je vsechno znat, coz by me nikdy pred tim ani nenapadlo
stejne tak treba obraceni zeber, to je taky hodne zajimavy…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová