Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer…
Píšu kvůli blbosti, ale zajímalo by mě, co na tohle říkáte?? Koupily byste si?
Abych vysvětlila, šíleně baví něco takového tvořit, na jakoukoliv příležitost a manžela jednoho večera napadlo, abych začala svý věci prodávat. Ale já se bojim, nevim, myslim si, že to neni zase bůhví co, že to lidi nebudou chtít… a otevřít si obchůdek… prostě se bojim neúspěchu. Jelikož chvála rodiny a manžela je jaksi, jak to říct, neobjektivní!!!!
Tak proto se ptám vás? Co na to říkáte?? Jsou to svícen a adventní věnec z posledních Vánoc…
Sakra, já se bojim i je vašich reakcí, natož tím vydělávat ![]()
Děkuji za kritiku, ať už pozitivní či negativní, děkuju. Třeba mi to otevře oči ![]()
Máš hezké věci, moc se mi líbí…a jak se říká: Kdo se bojí, sere v síni
Zkus to a uvidíš ![]()
Klidně bych si to koupila, je to moc hezké…
![]()
Ale jedině, když bych měla možnost to koupit osobně, ne přes web nebo tak něco - někde u stánku a tak. Abych měla jistotu, že to uvidím v reálu a že si to přepravou domů zničím leda tak já sama. ![]()
JJ souhlas - moc krásný věci
. Za zkoušku nic nedáš. Držím palečky ![]()
Ahoj, jsi šikulka, já bych si hned koupila ten první adventní věnec! ![]()
Jéé, moc hezké, máš talent
Mě se to moooc líbí. A co bys v tom obchůdku prodávala? Já nevím, ale dnes podnikat, to není zas tak jednoduché ![]()
No, výrobky jsou to pěkné - ale pěkných věcí je plná celá naše republika… Myslím, že spíš by našla uplatnění nějaká služba typu „po dohodě vytvořit na konkrétní zakázku“. Co si kdo namyslí, to vytvořit… ![]()
Moc pěkné! V obchodě kolikrát tak pěkné nenajdu. Ale záleží na tom kolik by to stálo. Jestli by se ti to vyplatilo- čas, materiál- verzus cena, kterou jsou lidi ochotni zaplatit.
Libi se mi to! Je to mnohem hezci nez to, co prodavali u nas v kvetinarstvi…
ahojky mooooc krásné výrobky!! koupila bych si ale spíš někde v kameném obchůdku nežb po netu nebo třeba na nějakých trhách si myslím že bys určo uspěla ![]()
Ahoj, opravdu je to moc krásná práce… jak tady píšou ostatní, otázka je za kolik, kde a jak…
Což takhle nafotit tvé výtvory a domluvit se v nějaké dárkové síni o možnosti dodávání? ![]()
já bych si koupila tu svíčku v tom květináči, ta je moc krásná. Adventní věnce bych si nekoupila, ale to možná proto, že mám ráda modernější pojetí. To je ale můj problém. Chce to odvahu a jestli tě to baví, tak jdi do toho
.
Věci pěkné.Jelikož jsem sama rukodělné výrobky prodávala.Vidím to na ty trhy.Záleží také na ceně.
Na nějakých řemeslných předvánočních trzích by šance byla.Záleží ovšem na té ceně-no samozřejmě taky,aby se Ti to vyplatilo.
S internetovým prodejem neporadím,s tím zkušenost nemám.Myslím,že by se hodně navýšila cena za poštovné.