Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Páááááni, tak takový ohlas jsem ani nečekala, fakt… Děkuju!!
Jasný, právě mým snem je takový malý obchůdek, kde budou už udělané věci, samozřejmě bych měla nabídku i dělat na přání, jak si to kdo představuje, jak někdo psal výš. Popřípadě, a to teda ještě neni domyšlený, služba balení dárečků. A chtěla bych prodávat i takový ty různý sarapetičky co jsou k tomu potřeba.
Ale popravdě nějakou konkrétní podobu co a jak nemam.
Já se do toho bojim jít i z toho důvodu, že jsem na mateřský a nevim, mam prostě strach. Vydělává jen manžel a co když mi to nevyjde…
Ale vy jste mě teda asi nakoply asi zase o kousek dál ![]()
Me se teda libi vse,nejvic ten posledni venec a pak ten kvetinac a nakonec ten prvni
.Ale hezke je opravdu vse!
Koupila bych hned.
pres internet bych si toto nekoupila, ale v kamenem obchode bych si klidne sla koupit, kdyz bych to neumela, pokud by byla rozumna cena, to sam ei dalsi rucne udelane vyrobky, tady na to se spise hodi ten klasicky obchod no, drzim palce, taky jsme letos udelala jeden an zakazku, taky jsme nad tim premejslela, ale nakonec sem si rekla, ze pres ten net bych toho zase moc neprodala:-)
brácha má květinářství, tak jsem se taky něco přiučila a vyrábím si taky vše sama doma - a podle toho, co mám odkoukáno je to moc pěkné
Já osobně mám moc ráda přírodní věci než umělé mašle na umělém věnci, do toho umělou vánoční růži a navrch už nevím co ![]()
Máš to pěkné, neboj, když tě to baví dělat ve větším, tak proč to nezkusit na nějakých trzích..
![]()
MMartina1 píše:
já bych si koupila tu svíčku v tom květináči, ta je moc krásná. Adventní věnce bych si nekoupila, ale to možná proto, že mám ráda modernější pojetí. To je ale můj problém. Chce to odvahu a jestli tě to baví, tak jdi do toho.
Co se týče modernějšího pojetí… myslím, že zrovna tyhle dva byli pro babičku a mamku. Ale nevidím v tom problém ![]()
mě se to teda taky moc moc líbí
ten prostřední výtvor je na můj vkus úplně ![]()
Příspěvek upraven 09.01.12 v 22:20
kaca.zagi píše:
brácha má květinářství, tak jsem se taky něco přiučila a vyrábím si taky vše sama doma - a podle toho, co mám odkoukáno je to moc pěknéJá osobně mám moc ráda přírodní věci než umělé mašle na umělém věnci, do toho umělou vánoční růži a navrch už nevím co
Máš to pěkné, neboj, když tě to baví dělat ve větším, tak proč to nezkusit na nějakých trzích..![]()
Přesně…plastový věci - jedno velký FŮŮŮJ!!!!!! ![]()
Je to moc krásné, myslím si, že bys to mohla zkusit dat na www.fler.cz Tam se šikovné ručičky ocení ![]()
Lolik píše:
Je to moc krásné, myslím si, že bys to mohla zkusit dat na www.fler.cz Tam se šikovné ručičky ocení
Jsem tam registrovaná a sbírám odvahu
Ale konkurence je tam šílená… Navíc je to přesně víceménně po netu a netuším, jak třeba věnec zabalit, aby se neponičil. To jsem zatim nevymyslela
![]()
Příspěvek upraven 09.01.12 v 22:24
ha-ne-le píše:Lolik píše:
Je to moc krásné, myslím si, že bys to mohla zkusit dat na www.fler.cz Tam se šikovné ručičky oceníJsem tam registrovaná a sbírám odvahu
Příspěvek upraven 09.01.12 v 22:24Ale konkurence je tam šílená… Navíc je to přesně víceménně po netu a netuším, jak třeba věnec zabalit, aby se neponičil. To jsem zatim nevymyslela
![]()
No za pokus to stojí
taky jsem to zkusila a kupodivu něco se i prodává
Na balení je dobrá bublinková folie ![]()
super
moc se mi to líbí i bych si koupila věnec na vánoce
. Každý ro k scháním a scháním a nemůžu sehnat nic pěkného…juknu jestli nebydlíš někde poblíž ![]()
Ono začít v tom podnikat by nebylo zas až tak hrozné, jak jsi psala, je to i tvůj koníček spíše jde o prostory, které jsou mnohdy předražené, takže pokud je jen malá možnost, že by jsi si udělala krámek např. doma (nebo jak náš soused ze svého sklepa v případě paneláku), tak bych neváhala a šla do toho. Nebo si dej práci a zkus najít opravdu levnou místnost (nevím jak je to s nájmy u vás), aby jsi celý měsíc nevydělávala jen na ten nájem. ![]()