Metoda IFI

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
7.12.10 18:47

Metoda IFI

Ahooooj holky, moc prosím o názory,zda jste některá prodělala metodu IFI-intrafolikulární inseminaci a zda se některé z vás podařilo touto metodou otěhotnět.Děkkkujuuu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12947
7.12.10 19:23

coto jeprosím to IFI to neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.12.10 19:27

Ahojky je to metoda něco jak IUI,ale spermie se zavedou v narkoze přímo do folikulu,ale asi je to málo používná metoda,proto se ptám…mám už za sebou 5 ET bez úspěchu a už nemáme penízky a toto je levnější než IVF :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
7.12.10 19:31

aha..a kolik tato metoda stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
7.12.10 20:01

Ahojky,tak to mě by taky zajímalo mnohem víc,můžeš napsat?já chodím na iui ted mám za sebou druhou a dr.říkala že pokud se nepovede ani 3 že by byla ještě možnost toho že by my vstříkli spermie přímo do vajíčka a já myslela že se jedná o ivf a jak to tu čtu tak jestli to nebude tohle :zed: zajímela by mě cena a co to tedy obnáší :-) Díky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
7.12.10 20:03

toto mi to našlo,nic moc tam není,tak snad zkusit to zlínské CAR,jestli tam mají ceník
 http://www.modrykonik.cz/…/metoda-ifi/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.12.10 21:17

Hanulka78 tak to u tebe mudr myslela IVF + metoda ICSI,kde přímo spermie stříknou do vajíčka…dělá se to při špatném spermiogramu…mi ho máme katastrofální,ale jak už jsem psala na IVF už nejsou peníze :-x jinak se to asi dělá jen ve zlínském caru a stojí to 3.700,–chtěla jsem tedy jen IUI,(i při špatném spermiogramu)ale vyrostlo mi moc folíků(ideální na IVF)tak mi mudr nabídl IFI,kde se spermie nestříknou do dělohy ale do folíků :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
7.12.10 21:45

Radiku a co nativ? Je taky levnější a budou ti moct zamrazit, kdyby nějaká embya zbyla.
Předpokládám správně, že metodou IFI chtějí zabránit, aby se neoplodnil velký počet vajíček najednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.12.10 21:55

Kadlina to víš že mi hned nabízeli nativ-ten už jsem podstoupila 3*,ale v tu dobu kdy to bylo za 10 000,–ted už chcou v centru 13.000+za každé vajíčko 1.000,–takže už se to vyšplhá k částce za IVF :-x ,když bude hodně vajíček…my už toho máme za sebou strašně moc,nechcu to vzdát,ale když vidím pořád ty neúspěchy :nevim: jojo jak píšeš do IUI nechcou jít,aby nebylo mnohočetné těhotenství…ale s naším spermiogramem to nehrozí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
8.12.10 11:18
Radik1 píše:
Hanulka78 tak to u tebe mudr myslela IVF + metoda ICSI,kde přímo spermie stříknou do vajíčka…dělá se to při špatném spermiogramu…mi ho máme katastrofální,ale jak už jsem psala na IVF už nejsou peníze :-x jinak se to asi dělá jen ve zlínském caru a stojí to 3.700,–chtěla jsem tedy jen IUI,(i při špatném spermiogramu)ale vyrostlo mi moc folíků(ideální na IVF)tak mi mudr nabídl IFI,kde se spermie nestříknou do dělohy ale do folíků :roll:

Radíku 1,já právě nevím co myslela,řekla jen to že by vstříkli spermie do vajíčka,já myslela že to je ivf,ale když jsem četla to cos psala tak jsem myslela jestli nemyslela dr.to ifi.
Manžel má taky hodně špatný spermie,má jich hodně,rychlý ale nekvalitní jen na 8proc.
mi už máme 2 letou holčičku která se povedla na 3 iui,a to měl manžel málo,pomalý,ale kvalitní spermie,přesně opak než ted,tak to taky nechápu.akorát jsem šla před 3 iui na laparos.a pak hned byla v tom,ted mě tam dr.posílat nechce že jsem prý v pořádku a vina je v manželovi :evil: on je z toho celý špatný až je my ho líto :-(
jo a k tomu že při iui je pravděpodobné více četné těhot.my tenkrát dr.řekl že ne :-)
já se právě toho ivf strašně bojím,nejvíc toho že by mohli být právě dvojčata,páč 3 děti už by bylo moc :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.10 15:27

IFI? a seš si jistá? :) to jsem ještě nikdy neslyšela a že toho mám za sebou už dost. Jestli je to jak říkáš, dost bych se bála mimoděložního těhotenství :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.12.10 18:36

Jojo je to metoda IFI ale jak jsem psala dělají to jen ve zlínském caru…jinak můj další boj skončil potratem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.11 10:15

to je mi lito… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat