Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky dámy, ![]()
chci se zeptat na vase zkusenosti s merionalem. Jak jste ho snasely a tak?
Jestli Vam ho nektere pichal partner?V pribalovem letaku toho moc o vedlejsich ucincich nepisou a doktor me toho taky moc nerekl.Mam pred sebou prvni IVF,takze zatim krome teorie nevim co mne ceka.
Diky
Ahoj Prchynka já Merional pícham a v pohodě jedu svoje prvni IVF
takže vyrazne zkušenosti nemam pícham sama do břicha a da se to neboli nic tak se neboj a vzhuru do toho !!! držím palce
kdyby neco ptej se ![]()
Ahoj Marki, dekuju za odpoved, jsem rada, ze to mame takle podobne, ja cekam na cyklus abych zacla take svoje 1.IVF. To je fain, ze si to pichas, podkozne sama, ja to mam do prdky, 2amp. ![]()
Ale radeji bych si ho pichala sama do bricha.
tak se zeptej jestli nemuzes pichat do bricha myslim že by v tom neměl byt pproblém
zitra jdu na ultrazvuk tak sem zvedava jak reaguju a kolik jich bude
jestli chceš tak si najde deniček Psychika snažilka a přidej se k nam do deničku
holky tam maji dost zkusenosti
a hlavne tam rychleji utika cekani a tak … a kam chodis do CARu ?
Na bricho uz jsem se ptala, ale doktor rikal do zadecku, ze pak dostanu jeste do bricha, tak aby to bylo rozložený.
Juknu na ten deník. Chodim do Podolí k panu doktorovi Darebnému a jsem moc spokojená zatím.
Mam taky dve injekce a obe pícham do břicha
ale neboj i tak to zvladnes ted už jen jak budeš reagovat ale ja se ptala na ty drahy injekce jaky je rozdil a v podstate me všichni řekli ze rozdil je jen v komfortu podani tak sem to neřešila a vzala merionala a micham a picham ![]()
Jo taky jsem se ptala na te hrazene a bylo mi receno to same. Tak uvidim, vetsinou na vsechno reaguji dobre, tak doufam, ze mi to vydrzi jeste ted. ![]()
Tak od zitra zacinam pichat, tak jsem zvedava jak to pujde a jaky to bude.
Vzuru do boje ![]()
to je 150 jednotek … taky sem tak začínala píchat hlavně se nelekni když ti tu davku zvednou je to naprosto normalni protože jedeš první ivf a nikdo nevi jak budeš reagovat ja třeba reaguju pomalu takže me davku zvyšuji a stimulace se protahne .. tak hodne štěsti a budu nakukovat jak ti to jde
držím palce ![]()
Díky za podporu! A za informace! ![]()
Jsem rada, ze jsme od sebe IVFkove kousek
Doufam, ze to zmaknem na poprve!
ahoj, já při svém prvním a díkybohu úspěšném IVF píchala merional v kombinaci s fostimonem, mě dr. říkal, že se musí píchat do zadku (do svalu), píchala mi to známá a snášela jsem to až moc dobře, měla jsem tak velkou reakci vaječníků, že mi dr. musel snižovat dávky, nakonec jsem měla 15 vajíček a z jednoho embryjka mi ted kope v bříšku náš Kubíček, tak držím palce, at to u tebe dopadne stejně ![]()
MR četla sem tvuj deniček a gratuluju a držím palce at to dotáhnete do konce jak se sluší a patří
… ja teda picham do břicha podkožně ono to asi nebude že se musi ale at se to picha kam chce tak v zazrak věříme a doufame všechny ![]()
MR - děkuju za info a moc Gratuluju!!!
To je super, ze ti to vyslo takle na poprvé! Za jak dlouho po tom co jsi zacala pichach jsi dostala embryjka? Zdravim Kubíka ![]()