Merional – jak jste ho snášely?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
320
5.12.10 19:29

Merional

Ahojky dámy, :-D

chci se zeptat na vase zkusenosti s merionalem. Jak jste ho snasely a tak? :nevim: Jestli Vam ho nektere pichal partner?V pribalovem letaku toho moc o vedlejsich ucincich nepisou a doktor me toho taky moc nerekl.Mam pred sebou prvni IVF,takze zatim krome teorie nevim co mne ceka.
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4512
6.12.10 08:16

Ahoj Prchynka já Merional pícham a v pohodě jedu svoje prvni IVF :-) takže vyrazne zkušenosti nemam pícham sama do břicha a da se to neboli nic tak se neboj a vzhuru do toho !!! držím palce :palec: kdyby neco ptej se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.12.10 08:44

Ahoj Marki, dekuju za odpoved, jsem rada, ze to mame takle podobne, ja cekam na cyklus abych zacla take svoje 1.IVF. To je fain, ze si to pichas, podkozne sama, ja to mam do prdky, 2amp. :roll:
Ale radeji bych si ho pichala sama do bricha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
6.12.10 09:34

tak se zeptej jestli nemuzes pichat do bricha myslim že by v tom neměl byt pproblém :-) zitra jdu na ultrazvuk tak sem zvedava jak reaguju a kolik jich bude :-) jestli chceš tak si najde deniček Psychika snažilka a přidej se k nam do deničku :-) holky tam maji dost zkusenosti :-) a hlavne tam rychleji utika cekani a tak … a kam chodis do CARu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.12.10 09:47

Na bricho uz jsem se ptala, ale doktor rikal do zadecku, ze pak dostanu jeste do bricha, tak aby to bylo rozložený. :zed: Juknu na ten deník. Chodim do Podolí k panu doktorovi Darebnému a jsem moc spokojená zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
6.12.10 10:07

Mam taky dve injekce a obe pícham do břicha :-) ale neboj i tak to zvladnes ted už jen jak budeš reagovat ale ja se ptala na ty drahy injekce jaky je rozdil a v podstate me všichni řekli ze rozdil je jen v komfortu podani tak sem to neřešila a vzala merionala a micham a picham :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.12.10 11:18

Jo taky jsem se ptala na te hrazene a bylo mi receno to same. Tak uvidim, vetsinou na vsechno reaguji dobre, tak doufam, ze mi to vydrzi jeste ted. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
7.12.10 10:51

Tak od zitra zacinam pichat, tak jsem zvedava jak to pujde a jaky to bude. 8-o Vzuru do boje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
7.12.10 11:25

tak to přeju hoooodně štěstí :-) a kolik jednotek ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
7.12.10 11:31

2 ampulky denne, nevim jestli je to hodne nebo malo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
7.12.10 11:43

to je 150 jednotek … taky sem tak začínala píchat hlavně se nelekni když ti tu davku zvednou je to naprosto normalni protože jedeš první ivf a nikdo nevi jak budeš reagovat ja třeba reaguju pomalu takže me davku zvyšuji a stimulace se protahne .. tak hodne štěsti a budu nakukovat jak ti to jde :lol: držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
7.12.10 14:00

Díky za podporu! A za informace! :huban:
Jsem rada, ze jsme od sebe IVFkove kousek :lol: Doufam, ze to zmaknem na poprve!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
7.12.10 14:02

ahoj, já při svém prvním a díkybohu úspěšném IVF píchala merional v kombinaci s fostimonem, mě dr. říkal, že se musí píchat do zadku (do svalu), píchala mi to známá a snášela jsem to až moc dobře, měla jsem tak velkou reakci vaječníků, že mi dr. musel snižovat dávky, nakonec jsem měla 15 vajíček a z jednoho embryjka mi ted kope v bříšku náš Kubíček, tak držím palce, at to u tebe dopadne stejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
7.12.10 14:10

MR četla sem tvuj deniček a gratuluju a držím palce at to dotáhnete do konce jak se sluší a patří :palec: … ja teda picham do břicha podkožně ono to asi nebude že se musi ale at se to picha kam chce tak v zazrak věříme a doufame všechny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
7.12.10 14:16

MR - děkuju za info a moc Gratuluju!!! :kytka: To je super, ze ti to vyslo takle na poprvé! Za jak dlouho po tom co jsi zacala pichach jsi dostala embryjka? Zdravim Kubíka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí