Merional – jak jste ho snášely?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4512
30.3.11 16:13

Niky tak jaka ??? jak to dopadlo a kolik jich mate ??? povidej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
30.3.11 18:57

Markí: tak ze 7 zbyly jen 2 a ani ty nejsou bůhví jak ukázkové…ale šoupli jsme je tam! Tak teď jenom „bojovníčkům“ zase držet pestičky, ať se jim u mě líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
30.3.11 20:10

Niky, moc Ti držím pěsti, aby se Tvým dvěma bojovníkům u Tebe líbilo. Včera jsem si dělala test a jsem těhotná, je to krásnej pocit a jsme moc šťastný :dance: V pondělí budu volat mýmu doktorovi, má dovču, tak se objednám na krev a uvidím, jestli se ujalo jedno embryjko nebo rovnou obě :-P Držím Ti, ať se taky můžeš brzy radovat, drž se!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
31.3.11 09:28

Sarkirko, mooooooc gratuluju :dance: Krásná zprávička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
31.3.11 09:34

Niky parada jak si to hezky zvladla a ted drzim palce at se vaja hezky zavrtaji :palec: :hug: a preju hodne stesti :hug:

Sarkiro tak velka gratulace :dance: to jsou hezky zpravy a uz mate potvrzeno i srdicko ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
31.3.11 10:42

Holky, jak kvalitní vajíčka jste měli, když vám je zaváděli? já měla 2, 3…tak uvidím, snad se podaří aspoň jednomu uchytit! Jsem z toho dneska taková přešlá, když čtu, že většinou píšou jak je měli ukázkové a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
31.3.11 16:17

Niky, vím, co prožíváš, mám tyhle pocity nejistoty za sebou a je to opravdu nepříjemný, když doktor řekne, že má člověk 40 procent šanci na otěhotnění. Já měla na konci 4 pěkný embryjka, dvě mi zavedli a 2 jsou zamržený, kdybychom do toho chtěli ještě jednou jít. Ale vůbec se neboj, moje kamarádka otěhotněla a měla přesně jak píšeš ty, 2 embryjka, který nebyly až tak super. Hlavně se pokus myslet pozitivně, to je jediná rada, kterou Ti můžu dát a neboj, cítím, že to dopadne dobře.
Marki, já jdu k mýmu doktorovi v pondělí a budou mi brát krev no a uvidím, co bude. Protože jsem si dělala test zatím jen já a je ještě brzy, tak pevně doufám, že srdíčko nebo srdíčka bít budou.
Mějte se holky fajn S. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
1.4.11 19:02

Sarkirko, děkuji moc za takové povzbuzení :palec: Hrozně to pomůže :wink: Jo, snažím se na to nemyslet, neležím, normálně se pohybuju, dělám běžné věci…jasně, ale že se šetřím! „Bojovníčkům“ domlouvám, ať se snaží a bojují :lol:
Tobě taky držím palečky, aby ty „srdíčka“ pořádně tloukly obě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
1.4.11 22:24

Niky, moc Ti držím, aby se oběma Tvým bojovníčkům u Tebe tak líbilo, že už u Tebe zůstanou :dance: Je to nepopsatelnej pocit, když člověk vidí dvě čárky na TT :dance: Až budu mít výsledky ultrazvuku a krve, tak se ozvu a ty se taky určitě hned ozvi, jak budeš mít výsledek. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.4.11 14:45

Ahojky Děvčátka,
jsem tu nebyla dlouho.

Niky - gratuluju. Hlavně vydržet. Doufám, že to dopadne dobře. :hug: :kytka: :huban: Jak se cir´tis?

Marki - ty nam pekne rostes, je radost se pohledet :dance: moc ti to slusi.

Sarkira - GRATULUJU :hug:

U me nic noveho, ted jsme meli zacit dlouhej protokol, ale zase se mi vyrojili cysty… takze nic… Uz jsem z toho na palici, ale kdo si pocka ten se docka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
6.4.11 14:55

Ahoooj Prchynko, to máš pravdu, že ses tu už dlouho neukázala :lol: To je mi líto, že zase nemůžeš začít stimulovat :cry: Snad to příště už konečně vyjde!!! Budu na Tebe myslet!!
No jinak já jsem dneska 7 den od ET…zatím jsem netestovala, mám strach :-) Cítím se tak nějak…ani nevím jak vlastně…mám teď pocit, že netěhotně…tak uvidíme! Zkusím testík v pátek…teda pokud to do té doby nedostanu, protože od včera cítím, že to dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.4.11 15:40

Ahoj holky,

Prchy, děkuji za gratulaci a taky Tě moc zdravím a držím Ti pěstičky, aby jsi mohla co nejdřív začít stimulovat (o: Líbí se mi Tvůj optimismus, určitě se taky brzy dočkáš toho krásnýho štěstí :-P

Nicky, taky jsem se po sedmi dnech cítila netěhotně a v ty dny, kdy mi normálně chodily měsíčky, jsem taky měla pořád pocit, že to dostanu, asi to tak je, abychom byly až do posledního momentu vnitřně natažený na skřipec a o to víc si pak mohly vychutnat tu radost :-) Moc Ti držím, co se držet dá :hug:

Mějte se, S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
10.4.11 19:00

Ahoj holky, jak se máte? :lol:
Já jsem dnes 11 den od ET, v pátek jsem zkoušela test a nic…zatím jsem to nedostala, tak uvidíme. Zkoušet už test asi nebudu, nemám na to nervy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.4.11 08:29

Ahojky Niky,
hlavně, že jsi to ještě nedostala :dance:, to už je dobrý znamení, ale test jsi si dělala ještě moc brzy. Já si ho poprvé udělala po 14 dnech od transferu a už se mi objevila celkem dobře znatelná druhá čárka. Neboj a zkus to tak pozítří a uvidíš :hug: Moc Ti držím pěstičky, aby to vyšlo. Já jdu ve čtvrtek na můj první ultrazvuk, tak jsem napjatá jak kšandy :-D Protože ale nemám vůbec žádný komplikace, tak pevně doufám, že to bude v pořádku a můžu si to pak už vychutnávat naplno :andel: Drž se a napiš, až budeš něco vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.4.11 09:35

Pak dej Sarkirko vědět, jak UTZ dopadl :dance: Určitě bude vše v pořádku, neboooj!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí