Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Niky tak jaka ??? jak to dopadlo a kolik jich mate ??? povidej ![]()
Markí: tak ze 7 zbyly jen 2 a ani ty nejsou bůhví jak ukázkové…ale šoupli jsme je tam! Tak teď jenom „bojovníčkům“ zase držet pestičky, ať se jim u mě líbí ![]()
Niky, moc Ti držím pěsti, aby se Tvým dvěma bojovníkům u Tebe líbilo. Včera jsem si dělala test a jsem těhotná, je to krásnej pocit a jsme moc šťastný
V pondělí budu volat mýmu doktorovi, má dovču, tak se objednám na krev a uvidím, jestli se ujalo jedno embryjko nebo rovnou obě
Držím Ti, ať se taky můžeš brzy radovat, drž se!!! ![]()
Niky parada jak si to hezky zvladla a ted drzim palce at se vaja hezky zavrtaji
a preju hodne stesti ![]()
Sarkiro tak velka gratulace
to jsou hezky zpravy a uz mate potvrzeno i srdicko ???
Holky, jak kvalitní vajíčka jste měli, když vám je zaváděli? já měla 2, 3…tak uvidím, snad se podaří aspoň jednomu uchytit! Jsem z toho dneska taková přešlá, když čtu, že většinou píšou jak je měli ukázkové a tak…
Niky, vím, co prožíváš, mám tyhle pocity nejistoty za sebou a je to opravdu nepříjemný, když doktor řekne, že má člověk 40 procent šanci na otěhotnění. Já měla na konci 4 pěkný embryjka, dvě mi zavedli a 2 jsou zamržený, kdybychom do toho chtěli ještě jednou jít. Ale vůbec se neboj, moje kamarádka otěhotněla a měla přesně jak píšeš ty, 2 embryjka, který nebyly až tak super. Hlavně se pokus myslet pozitivně, to je jediná rada, kterou Ti můžu dát a neboj, cítím, že to dopadne dobře.
Marki, já jdu k mýmu doktorovi v pondělí a budou mi brát krev no a uvidím, co bude. Protože jsem si dělala test zatím jen já a je ještě brzy, tak pevně doufám, že srdíčko nebo srdíčka bít budou.
Mějte se holky fajn S. ![]()
Sarkirko, děkuji moc za takové povzbuzení
Hrozně to pomůže
Jo, snažím se na to nemyslet, neležím, normálně se pohybuju, dělám běžné věci…jasně, ale že se šetřím! „Bojovníčkům“ domlouvám, ať se snaží a bojují ![]()
Tobě taky držím palečky, aby ty „srdíčka“ pořádně tloukly obě ![]()
Niky, moc Ti držím, aby se oběma Tvým bojovníčkům u Tebe tak líbilo, že už u Tebe zůstanou
Je to nepopsatelnej pocit, když člověk vidí dvě čárky na TT
Až budu mít výsledky ultrazvuku a krve, tak se ozvu a ty se taky určitě hned ozvi, jak budeš mít výsledek. Drž se ![]()
Ahojky Děvčátka,
jsem tu nebyla dlouho.
Niky - gratuluju. Hlavně vydržet. Doufám, že to dopadne dobře.
Jak se cir´tis?
Marki - ty nam pekne rostes, je radost se pohledet
moc ti to slusi.
Sarkira - GRATULUJU ![]()
U me nic noveho, ted jsme meli zacit dlouhej protokol, ale zase se mi vyrojili cysty… takze nic… Uz jsem z toho na palici, ale kdo si pocka ten se docka…
Ahoooj Prchynko, to máš pravdu, že ses tu už dlouho neukázala
To je mi líto, že zase nemůžeš začít stimulovat
Snad to příště už konečně vyjde!!! Budu na Tebe myslet!!
No jinak já jsem dneska 7 den od ET…zatím jsem netestovala, mám strach
Cítím se tak nějak…ani nevím jak vlastně…mám teď pocit, že netěhotně…tak uvidíme! Zkusím testík v pátek…teda pokud to do té doby nedostanu, protože od včera cítím, že to dostanu.
Ahoj holky,
Prchy, děkuji za gratulaci a taky Tě moc zdravím a držím Ti pěstičky, aby jsi mohla co nejdřív začít stimulovat (o: Líbí se mi Tvůj optimismus, určitě se taky brzy dočkáš toho krásnýho štěstí ![]()
Nicky, taky jsem se po sedmi dnech cítila netěhotně a v ty dny, kdy mi normálně chodily měsíčky, jsem taky měla pořád pocit, že to dostanu, asi to tak je, abychom byly až do posledního momentu vnitřně natažený na skřipec a o to víc si pak mohly vychutnat tu radost
Moc Ti držím, co se držet dá ![]()
Mějte se, S.
Ahoj holky, jak se máte? ![]()
Já jsem dnes 11 den od ET, v pátek jsem zkoušela test a nic…zatím jsem to nedostala, tak uvidíme. Zkoušet už test asi nebudu, nemám na to nervy ![]()
Ahojky Niky,
hlavně, že jsi to ještě nedostala
, to už je dobrý znamení, ale test jsi si dělala ještě moc brzy. Já si ho poprvé udělala po 14 dnech od transferu a už se mi objevila celkem dobře znatelná druhá čárka. Neboj a zkus to tak pozítří a uvidíš
Moc Ti držím pěstičky, aby to vyšlo. Já jdu ve čtvrtek na můj první ultrazvuk, tak jsem napjatá jak kšandy
Protože ale nemám vůbec žádný komplikace, tak pevně doufám, že to bude v pořádku a můžu si to pak už vychutnávat naplno
Drž se a napiš, až budeš něco vědět ![]()
Pak dej Sarkirko vědět, jak UTZ dopadl
Určitě bude vše v pořádku, neboooj!!