Merional – jak jste ho snášely?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14367
21.5.11 00:23

Ahoj holky.Moc Vám gratuluju,koukám,že tu všechny slavíte úspěchy,tak bych se chtěla přidat abyste mě třeba tou těhu vlnou trochu nakazily.Prchynko,já taky chodím do Podolí k Dr.Darebnému a jsme na tom skoro stejně,Taky jsem začala stimulovat 6.5.,Ale OPU mám až v pondělí moc jsem nereagovala na stimulaci.V levém vaječníku nemám nic a v pravém prý asi 7 folikulů.Tak jsem byla trochu smutná,ale Nikky mě uklidnila,když jsem si přečetla,že z 8 folikulů čeká dvojčátka :potlesk: Prchynko to jsme se v tom Podolí musely určitě někdy potkat.Holky mějte se,dám vědět jak jsem dopadla. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
21.5.11 09:41

Achoj cholky :hug:

maraida - Tak to je prima, že tam chodíme, to jo to jsme se tam musely už někdy vidět. 7 folíků to je luxus ja jsem na 1.stimulaci měla jen 2. Ja teďkon čekám na transfér, ale z těch 20 vajíček jsme měli včera už jen 8 oplozených z toho jenom jedno 4 buněčný, dneska se tam nemůžu dovolat, řikali, že možná, dnes bo zítra bo v pondělí, že by raději u mne měli jistotu, jsem taková trochu nevyzpytatelná. To čekání je strašný, nedokážu si představit potom to čeání na TT a pak ty další měsíce, už jsem z toho trochu vyčerpaná a i na mě dopada takovej ten špatnej pocit.
Jo copak naše Niky ta to pěkně rozjela, jen doufám, že je jí už líp :huban:
To je fain, že jsme na tom stejně, když nám to vyjde tak to budem spolu pěkně prožívat :lol: Jako, že nám to vyjde. :wink:

Jo ještě jsem ti chtěla říct, že jsem byla ve středu na OPU s jednou pani a ta měla 5 folíků z toho 4 vajíčka a v pátek byla na transferu, všechny 4 byli dobrý a ještě jí zbylo do mrazáku. Jak říkají embryoložky nezleží na kvantitě, ale na kvalitě. Podívej na mě měla jsem 25 folíků, 20 vajec a ted už jsem na čísle 8. Všechno je relativn :think:

Musíme to zmáknout abychom tady dohnaly ty těhule a mohly si založit nějaké těhotenské téma. :mrgreen:

Čao embryo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.5.11 10:01

Ahoj Prchynko :mavam: Děkuji za takové hezké povzbuzení.No snad nám to vyjde,musí!Já tomu s těmi embryi moc nerozumím :think: Když je metoda ICSI tak přece oplodní všechna dobrá vajíčka ne?Tak jak to,že pak z některých nic není,jsou přece oplodněná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
21.5.11 10:20

Mno taky jsem si to myslela, ale ICSI taky uplně nezaručí úspěch,sice pomůžou spermii do vajíčka, ale ještě to neznamená, že ho spermijka oplodní. Měli jsme to půl na půl a zatím jsou na tom líp ty „přirozenější“ z ICSI máme jenom 3 oplodněný. Je to prostě přírodní selekce když je daji k sobě „normálně“ tak si ta nej spermijka vybere to nej vajčko kdežto když dělají ICSI vemou dle nějakých parametrů to nejlepší vajíčko a spermijku a pomůžou jim ale je tady uplně potlačený přírodní výběr. Prostě to co oni vyberou si spolu nemusí úplně rozumnět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
21.5.11 10:25

Das - jak se citíš? Vše proběhlo OK :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.5.11 10:55

No ,to je věda :think: A ještě ,některé holky tu píšou,že jim zavádělí blastocysty/nevím jestli to píšu správně/.Nevíš co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
21.5.11 11:10

JJ je to věda myslim, že po úspěšném IVF by jsme měli dostat nějaký titul, je to vyšší dívčí :lol:

To nevím co je, to jsem ještě neslyšela. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
21.5.11 12:34

Budu se tam muset v pondělí na všechno pořádně vyptat,naštěstí pan doktor je vstřícný a sympatický,na rozdíl od tý doktorky.U tý jsem byla jednou a nikdy více :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
21.5.11 18:35

Jo jo to se vyptej, Dareba všechno poví. Ja k dr.Řezáčové taky nerada chodím, jak jsem si ze spousty diskuzí i na místě s ostatníma zjistila tak tza je opravdu svá, poměrně slušně řečeno a pak je tam ještě dr.Žáčková k té už nemám tedy vůbec co říct, ale než k ní podruhé tak jsem si raději počkala. Ale zase je fakt, že Řezník (moje interní přezdívka) v oboru je dobrá jen ta lidská stránka a chování jí dělá problém.

Jdu taky v pondělí tak třeba se potkáme :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
22.5.11 20:39

Prchynko,hodně štěstí na zítra :palec: Já tam jdu na 7.30.Ty jdeš už asi na ET viď? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
das32
23.5.11 17:50

ahoj holky,
prchynko držím palečky. Já se snažím být v klidu, ale berou mě křeče do břicha a připadám si nafouklá a furt lítám čůrat. Doufám, že je to po tom Utrogestanu. Utahaná jak kotě asi taky tím počasím.Ve středu si mám udělat testík což jsem samozřejmě zkoušela už v neděli a rýsuje se sice nezřetelně,ale už druhá čárka.

Holky když zavádíte ten Utrogestan jakož že přes den jelikož jsem v práci tak klasika polikám…jak jste na tom se sexem ? za prvé nemám ani chuť ani náladu…a obávám se že to ani není dobré…

Všem držím palečky :palec:

• Citovat
  • Upravit
320
24.5.11 07:40

Ahojky,

tak buchy v troubě, teď je jen dopéct. :lol:

Maraida - tak jak? Vše ok? Ty blastoblabla - to je terminus technikus pro stadium vývoje těch embryjek, které nám zavádějí.

Das - Tak to je super, to tam bude později u jenom silnější a silnější druhá čárka. :lol:
Ja teda chuť na sex mám a pořádnou :oops: , mě teda včera p.embryoložka říkala partnera utnout tak na týden a pak opatrně, ale že může být.

Já zavádím ráno a večer, takže mi to nějak nenarušuje den.

Koukám, že těhulky už nám lítaj někde jinde :think:

Měj te se.
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
das32
24.5.11 10:33

ahojky tiše závidím tu bezproblémovost :think: třeba si to časem sedne a přestane mě bolet to zatracené břicho. Ještě zítra a čeká mě HCG a pak už jen lítání po doktorech. No snad to nebude tak horký. Děvčata držte musíme to ustát :dance:

• Citovat
  • Upravit
14367
24.5.11 22:05

Ahoj,já byla včera na OPU,odebrali mi 7 vajíček a k dnešnímu ránu jich bylo 6,1 se neoplodnilo.Mám si volat zase zítra ráno.Kdy půjdu na ET zatím nevím.A jak jsi na tom ty Prchynko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
24.5.11 22:34

Das - držím co můžu =)

maraida- tak to je dobrý výsledek, tak uvidíš jak budou bojovat a koluk budeo mít buněk. =) Ja jsem bylavčera na ET. Zatím vše v pořádku. Mám dobrou nálaadu a cítím se v pohodě, tak snad je to pozitivní známka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí