Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A ty určitě, jak Ti dopadl TT, taky to bude dobrý, uvidíš
Měj hezký den ![]()
Tak jsem holky včera zkoušela testík a objevila se tam ta druhá čárečka
Tak zítra jdu na kontrolu, tak uvidíme, jestli tam opravdu něco je!!
Jsem úplně z toho nervózní!!
Nikky supeeeeeeeeeeeeeer
ale zatim potichoučku a držím palce na potvrzeni ![]()
Niky to je super! Gratulujuuuuuuuuuuuuuuuu
Hlavne at se tam ty carky udrzi ![]()
Nikyyyyy, tak to je úžasnýýýýý
Moc Ti gratuluju, určitě bude vše v pořádku
Moc Ti to přeju. Já se ozvu, jak dopadl ultrazvuk, jdu tam zítra. pa a užívej si ten báječnej pocit ze dvou čárek ![]()
Sarkirko, tak jak dopadl ultrazvuk????? ![]()
Mně dneska doktorka potvrdila, že těhotná jsem…prej hodně vysoké HCG…za týden znova kontrola, snad to bude všechno dobré! ![]()
Markí a Sarkirko berete nějaké vitamíny hned od začátku těhu? Já jen kyselinu listovou a nevím jaké si koupit vitamíny…poraďte ![]()
Niky ja sem jedla do 3 měsice Femibion
je to prej jeden z nejlepsich ale tezko rict
ted nejim nic jen zelezo a nejaky stopovy prvky ![]()
Díky Markí, hned to koupím
A ještě k tomu budu jíst tu kyselinu listovou, to mi předepsala doktorka…nebo myslíš, že mi stačí ten Femibion?
měl by ti stačit ten femibion je tam prave dobre stěpena ta listovka ale radeji se zeptej myslim ze bys tim nic nezkazila kdyz to budes brat dohromady tělo si stejne vezme jen to co potrebuje a zbytek vylouči ![]()
Holkyyyy
, čekáme jedno miminko a srdíčko bije…jsme šťastný
. Už se můžeme radovat naplno. Niky, včera mi pan doktor (je fakt odborník) napsal tři věci, který mám brát: 1) kyselinu listovou, 2) jód, 3) DHA, to znamená buď Femibion nebo PREGNIUM, to je prý snad ještě lepší. Dosud jsem polykala i MAGNE B6, s tím ale skončím, jakmile začnu polykat ten jód a DHA.
Nikyyy, a moc Ti gratuluji k potvrzení těhotenství, je to nádhernej pocit, že?
Mějte se, Š.
Sarkirko, supeeeer
Hodně štěstíčka, ať prcek hezky roste!!!!!
Noo, já právě přemýšlím, co teda brát…beru jen zatím tu listovku! Tak si musím hned zajít něco koupit! Snad nevadí, že jsem do teď nic víc nebrala ![]()
Příští čtvr. jdu zase na ultrazvuk a to by nám snad měli říct jak to vypadá, jestli jedno mimi nebo dvě
No hlavně, ať tam aspoň jedno je!! V kolikátém jsi teda týdnu??
Niky, určitě ber dál listovku, pak ten jód a třeba k tomu ten Femibion, to bude úplně stačit
Já jsem v podstatě do teď brala také jen listovku a navíc tedy MAGNE B6, ale to si ještě třeba můžeš taky vzít, ale nemusíš, když pak začneš s tím Femibionem, tak to bude určitě dostačující, obsahuje to prý spoustu různých vitamínů. Já jsem teď v šestém týdnu, můj doktor mi pošle nějaký odkaz na výukový server michiganské univerzity a tam se pak můžeš podívat, jak Tvé embryjko vypadá v reálu.
Měj se fajn, hezký víkend ![]()
Ahojky holčinky,
japak se vede?
Tak ja jsem dneska konečně začala dlouhej protokol
tak uvidim co uvidim doufám, že ty moje dvojčátka ![]()
Ahoooj Prchynko ![]()
No to doufám, že mě budeš následovat a budeš mít ty dvojčátka
Budu držet pěstičky ![]()