Merional – jak jste ho snášely?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
11.4.11 09:38

A ty určitě, jak Ti dopadl TT, taky to bude dobrý, uvidíš :hug: Měj hezký den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
13.4.11 09:25

Tak jsem holky včera zkoušela testík a objevila se tam ta druhá čárečka :lol: Tak zítra jdu na kontrolu, tak uvidíme, jestli tam opravdu něco je!! :lol: Jsem úplně z toho nervózní!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
13.4.11 09:49

Nikky supeeeeeeeeeeeeeer :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: ale zatim potichoučku a držím palce na potvrzeni :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
13.4.11 13:07

Niky to je super! Gratulujuuuuuuuuuuuuuuuu :hug: :dance: Hlavne at se tam ty carky udrzi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.4.11 21:36

Nikyyyyy, tak to je úžasnýýýýý :potlesk: Moc Ti gratuluju, určitě bude vše v pořádku :hug: Moc Ti to přeju. Já se ozvu, jak dopadl ultrazvuk, jdu tam zítra. pa a užívej si ten báječnej pocit ze dvou čárek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
14.4.11 11:40

Sarkirko, tak jak dopadl ultrazvuk????? :lol:
Mně dneska doktorka potvrdila, že těhotná jsem…prej hodně vysoké HCG…za týden znova kontrola, snad to bude všechno dobré! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
14.4.11 13:49

Markí a Sarkirko berete nějaké vitamíny hned od začátku těhu? Já jen kyselinu listovou a nevím jaké si koupit vitamíny…poraďte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
14.4.11 15:03

Niky ja sem jedla do 3 měsice Femibion :-) je to prej jeden z nejlepsich ale tezko rict :-) ted nejim nic jen zelezo a nejaky stopovy prvky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
14.4.11 15:43

Díky Markí, hned to koupím :lol: A ještě k tomu budu jíst tu kyselinu listovou, to mi předepsala doktorka…nebo myslíš, že mi stačí ten Femibion?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
14.4.11 16:32

měl by ti stačit ten femibion je tam prave dobre stěpena ta listovka ale radeji se zeptej myslim ze bys tim nic nezkazila kdyz to budes brat dohromady tělo si stejne vezme jen to co potrebuje a zbytek vylouči :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
15.4.11 19:21

Holkyyyy :dance: , čekáme jedno miminko a srdíčko bije…jsme šťastný :dance: :dance: . Už se můžeme radovat naplno. Niky, včera mi pan doktor (je fakt odborník) napsal tři věci, který mám brát: 1) kyselinu listovou, 2) jód, 3) DHA, to znamená buď Femibion nebo PREGNIUM, to je prý snad ještě lepší. Dosud jsem polykala i MAGNE B6, s tím ale skončím, jakmile začnu polykat ten jód a DHA.
Nikyyy, a moc Ti gratuluji k potvrzení těhotenství, je to nádhernej pocit, že? :hug: :hug: Mějte se, Š.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
15.4.11 20:20

Sarkirko, supeeeer :palec: :palec: Hodně štěstíčka, ať prcek hezky roste!!!!!
Noo, já právě přemýšlím, co teda brát…beru jen zatím tu listovku! Tak si musím hned zajít něco koupit! Snad nevadí, že jsem do teď nic víc nebrala :?:
Příští čtvr. jdu zase na ultrazvuk a to by nám snad měli říct jak to vypadá, jestli jedno mimi nebo dvě :lol: No hlavně, ať tam aspoň jedno je!! V kolikátém jsi teda týdnu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
15.4.11 21:23

Niky, určitě ber dál listovku, pak ten jód a třeba k tomu ten Femibion, to bude úplně stačit :wink: Já jsem v podstatě do teď brala také jen listovku a navíc tedy MAGNE B6, ale to si ještě třeba můžeš taky vzít, ale nemusíš, když pak začneš s tím Femibionem, tak to bude určitě dostačující, obsahuje to prý spoustu různých vitamínů. Já jsem teď v šestém týdnu, můj doktor mi pošle nějaký odkaz na výukový server michiganské univerzity a tam se pak můžeš podívat, jak Tvé embryjko vypadá v reálu.
Měj se fajn, hezký víkend :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
21.4.11 15:40

Ahojky holčinky,

japak se vede?

Tak ja jsem dneska konečně začala dlouhej protokol :dance: tak uvidim co uvidim doufám, že ty moje dvojčátka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
21.4.11 16:29

Ahoooj Prchynko :-D
No to doufám, že mě budeš následovat a budeš mít ty dvojčátka :lol: Budu držet pěstičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí