Merional – jak jste ho snášely?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
31.5.11 09:46

:-D ne ne, to nemůže být falešné, jakmile jsi zkusila dva testy a jsou na obou dvě //, tak je to tam Prchy :dance: Je to fakt super, všechny holky tu máme takový štěstí, je to dar :andel:. Můj doktor mi ve 12. TT z ultrazvuku už řekl, že čekáme chlapečka tak na 95 procent, 21.6. jdu na další ultrazvuk a tam mi to už stoprocentně potvrdí, tak ještě modrý věci raději nekupujem :lol: co kdyby to přece jen byla holčinda. Drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
1.6.11 16:20

Prchynko,je to tam :potlesk: :palec: Ty jsi teda odvaha,takhle brzy,to já fakt nevím kdy to zkusím,ale jsem ještě málo od ET,dnes teprve 5 den.To jsem zvědavá,jestli budeš mít dvojčátka :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
1.6.11 18:20

Hoja hoj,

Sarkira: Jo je to tam, jen se mi tomu nechce nějak věřit, už se těším na krev a jak se těším na 1. ultrazvuk :lol:

Maraida: No odvaha spíš nedočkavost a Sarkiry pošťouchnutí 8-) Tak to tak za 3 dny můžeš zkusit už taky. No ja si myslím, že když je to takle brzo vidět, že tam toho je asi víc, že tvořej hodně hcg … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
1.6.11 19:14

Prchynko tak to je uzasna zprava :-) potichoučku gratuluju a držím palce na krev a UTZ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
2.6.11 13:28

Prchynko, no supeeeeer :potlesk: Podle testíku je to tam určitě, to je jasné :lol: :lol: Kdy jdeš na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
2.6.11 18:18

Ahoj Nikyy - v pondělí jdu teprve na krev a pak nevím kdy na kontrolu, to my asi řeknou podle těch výsledků :nevim:
Jsem z toho Podolí nějaká unavená nic me sami neřeknou a nemám sílu se pořád na všechno sestřiček ptát.
Ale dneska jsem zakoupila Clearblue a podle něj jsem 2-3 týden :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.6.11 18:28

Prchy, ještě jednou mooooc gratuluju :hug: a zdravím Niky - jak se máš? Už je Ti líp od žaludku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
2.6.11 20:05

Sarkirko, pořád je mi stejně!!! Ale trošku se to aspoň po obědě na pár hodin zlepšilo, no aspoň něco :wink:
Prchynko, vezmou Ti krev a zrovna by Ti měli udělat ultrazvuk…aspoň tak mi to dělali. Neboj, hlavní je, že se tam už ty // čárečky ukázaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
2.6.11 21:19

Děkuju, Nikky, vidíš, úplně jsem se zapoměla zeptat jak ti je. Tak to je to krásné období :poblion: . Hmm tak to už se těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.6.11 13:00

Niky, tak to je super, že už je to aspoň trochu lepší :wink:, časem se to určitě zlepší úplně.

Prchynko, mně taky dělali ultrazvuk spolu s braním krve, tak uvidíš, i když všude je to asi i trochu jinak. Pak nám určitě napiš, kolik prcíků že tam máš :wink:

Maraido, už sis udělala testík? Taky nám napiš, jak Ti to vyšlo :andel:
Všechny Vás moc zdravím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
4.6.11 22:40

Sarkiro,ještě jsem netestila.Bojím,bojím :-( Ale dnes jsem teprve 8 den od ET,přemýšlela jsem,že bych to asi prubla v úterý. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
5.6.11 11:32

Maraido, jsem taky moc zvědavá a držím pěstičky, aby se objevily dvě čárky :-) Testovat můžeš klidně už i zítra, ale mně se to kecá, já testovala až 12. den po ET, takže nemám co radit. Udělej to tak, jak to cítíš. Ať to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
5.6.11 11:43

Sarkiro díky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
5.6.11 21:54

Maraida - já jsem testila 7 den to bylo ještě slabé a 8 už tam byli //. Tak uvidíš, hlavně neztrať hlavu kdyby jsi testila a nic se neobjevilo. Ještě to neznamená, že později nemůžou být :wink: Držím vše co můžu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
5.6.11 22:45

Prchynko díky,do úterka už vydržím,navíc jdu od zítřka už zase do práce,tak nebudu mít čas myslet na blbosti :-D Ty jdeš zítra do CARu na krev?Dej vědět jak jsi dopadla,určitě bude HCG vysoké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí