Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ne ne, to nemůže být falešné, jakmile jsi zkusila dva testy a jsou na obou dvě //, tak je to tam Prchy
Je to fakt super, všechny holky tu máme takový štěstí, je to dar
. Můj doktor mi ve 12. TT z ultrazvuku už řekl, že čekáme chlapečka tak na 95 procent, 21.6. jdu na další ultrazvuk a tam mi to už stoprocentně potvrdí, tak ještě modrý věci raději nekupujem
co kdyby to přece jen byla holčinda. Drž se ![]()
Prchynko,je to tam
Ty jsi teda odvaha,takhle brzy,to já fakt nevím kdy to zkusím,ale jsem ještě málo od ET,dnes teprve 5 den.To jsem zvědavá,jestli budeš mít dvojčátka
![]()
Hoja hoj,
Sarkira: Jo je to tam, jen se mi tomu nechce nějak věřit, už se těším na krev a jak se těším na 1. ultrazvuk ![]()
Maraida: No odvaha spíš nedočkavost a Sarkiry pošťouchnutí
Tak to tak za 3 dny můžeš zkusit už taky. No ja si myslím, že když je to takle brzo vidět, že tam toho je asi víc, že tvořej hodně hcg … ![]()
Prchynko tak to je uzasna zprava
potichoučku gratuluju a držím palce na krev a UTZ ![]()
Prchynko, no supeeeeer
Podle testíku je to tam určitě, to je jasné
Kdy jdeš na kontrolu?
Ahoj Nikyy - v pondělí jdu teprve na krev a pak nevím kdy na kontrolu, to my asi řeknou podle těch výsledků ![]()
Jsem z toho Podolí nějaká unavená nic me sami neřeknou a nemám sílu se pořád na všechno sestřiček ptát.
Ale dneska jsem zakoupila Clearblue a podle něj jsem 2-3 týden ![]()
Prchy, ještě jednou mooooc gratuluju
a zdravím Niky - jak se máš? Už je Ti líp od žaludku?
Sarkirko, pořád je mi stejně!!! Ale trošku se to aspoň po obědě na pár hodin zlepšilo, no aspoň něco ![]()
Prchynko, vezmou Ti krev a zrovna by Ti měli udělat ultrazvuk…aspoň tak mi to dělali. Neboj, hlavní je, že se tam už ty // čárečky ukázaly ![]()
Děkuju, Nikky, vidíš, úplně jsem se zapoměla zeptat jak ti je. Tak to je to krásné období
. Hmm tak to už se těším ![]()
Niky, tak to je super, že už je to aspoň trochu lepší
, časem se to určitě zlepší úplně.
Prchynko, mně taky dělali ultrazvuk spolu s braním krve, tak uvidíš, i když všude je to asi i trochu jinak. Pak nám určitě napiš, kolik prcíků že tam máš ![]()
Maraido, už sis udělala testík? Taky nám napiš, jak Ti to vyšlo ![]()
Všechny Vás moc zdravím ![]()
Sarkiro,ještě jsem netestila.Bojím,bojím
Ale dnes jsem teprve 8 den od ET,přemýšlela jsem,že bych to asi prubla v úterý. ![]()
Maraido, jsem taky moc zvědavá a držím pěstičky, aby se objevily dvě čárky
Testovat můžeš klidně už i zítra, ale mně se to kecá, já testovala až 12. den po ET, takže nemám co radit. Udělej to tak, jak to cítíš. Ať to vyjde ![]()
Maraida - já jsem testila 7 den to bylo ještě slabé a 8 už tam byli //. Tak uvidíš, hlavně neztrať hlavu kdyby jsi testila a nic se neobjevilo. Ještě to neznamená, že později nemůžou být
Držím vše co můžu ![]()
Prchynko díky,do úterka už vydržím,navíc jdu od zítřka už zase do práce,tak nebudu mít čas myslet na blbosti
Ty jdeš zítra do CARu na krev?Dej vědět jak jsi dopadla,určitě bude HCG vysoké ![]()