Merional – jak jste ho snášely?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14367
23.6.11 18:41

Prchynko děkuji :hug: Sarkiro blahopřeji k chlapečkovi :kytka: Už máte jméno?Marki,ty se máš,už to budeš mít za chvíli za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
23.6.11 18:50

Marido :-) už se těším jeste dva mesíce a budem držet ten zazrak v ruce :-) ted ukoncil skolu muj velkem syn a ma vyucni list :-) a v zari jde dal do skoly :-) takzem to bude veselo :-)

holky moc vam drzim palce at jde vse tak jak ma a hlavne si to fakt uzivejte :-) ja mela porad strach a navic sem tomu nechtela verit a ted uz to pomlau ale jiste je u konce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.6.11 15:13

Holky - Maraido a Prchynko,
Vám oběma šťastným mamkám přeju, aby Vám dětičky rostly jak z vody a aby bylo všechno v naprostým pořádku :-)
Já si myslím taky, že to bude u nás v pořádku a na plodovku třeba nebudu muset jít. A kdyby jo, tak holt musím doufat v ten nej výsledek. Jsem vlastně v klidu a to už je dobrý znamení.
pa a krásný víkend :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
24.6.11 22:20

Sarkiro děkuji a taky přeji krásný víkend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
25.6.11 11:23

Marki, úplně jsem přehlédla Tvou dlouhou zprávu, kde píšeš, že máš už dospělého syna s výučním listem :-) , tak to bude mít Vaše miminko velikého ochránce. Já jsem už starší rodička a je to moje první miminko :dance: a jsem za to vděčná, že se nám ještě zadařilo. Tvůj termín porodu je přesně o tři měsíce dřív než ten náš, ale jak to tak sleduju, tak to fakt děsně utíká a celý průběh těhotenství si užívám :-). Je to fakt zázrak. Moc Ti držím pěsti :kytka: , abys měla dobrý porod :palec: Nechala sis říct, co to bude a jaká máte jména?
Maraido, dáme jméno Dominik, protože bude mít hodně krátké příjmení, tak se to dlouhé jméno hodí a zároveň už se mi hodně dlouho líbí a příteli taky :-) Jaká jména plánuješ?
Mám to nějaký dlouhý, takže se loučím a mějte se fajn :kytka: Š.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
25.6.11 15:28

Sarkiro :-) no tehdy mě bylo necelych 17 když sem do toho vlitla :-) tak sem se postavila k tomu celem :-) ale ted tohle mimino je planovane a ve veku kdy snad mam rozum :-) akorat nam to neslo ale to je ted pryc a tesime se :-) a kolik ti je ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
25.6.11 18:09

Je to fakt úžasný, když se zadaří poté, co to nějakou dobu nejde :-P Mně je rovných 40 let, takže beru mý těhotenství jako obrovskej dar :kytka: Až do mých 38 let jsem nepotkala „pořádnýho“ chlapa, toho mám až teď a miminko si taky ještě moc přál(ale bohužel se nám normální cestou nedařilo otěhotnět)takže že nám IVF klaplo napoprvé beru jako obrovskou „životní kliku“. Já si ale věk naštěstí vůbec nepřipouštím, každej jsme tak mladej, jak se cítíme. Takže Tobě je nejspíš tak 35 let, co? Tak to jsi ještě kvetoucí mládí :pankac: Hlavně, ať se nám narodí zdravý a vitální :dance: :dance: děti, to je to ze všeho nejdůležitější :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
25.6.11 21:24

Sarkiro tak jak rikas jeste nejsem stary :-) me je 36,5 :-) a i ja to povazuju za dar :-) ale naprosto ti rozumim v tom ze si nenasla „pořadnyho chlapa“ tak nejak sem to mela stejne :-) a prirozenene neprirozene hlavne ze to klaplo a u nas to bylo taky napoprve a děkuji za to !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
25.6.11 22:29

Ahoj Sarkiro.Takže to jsi už byla samoplátce nebo jak to je :?: Jen abych věděla až si půjdu pro druhý :mrgreen:(vlastně čtvrtý :mrgreen: / Já zase mám ty první 2 děti s bývalým manželem a teď mám přítele,který žádné děti nemá,ty moje jsou už velký a tak jsme ještě chtěli.Jména ještě nevíme,ale mě se líbí na kluka třeba Vojtěch nebo Adam a na holku Lucie,Veronika,Eva,Viktorie…Takže pak asi bude doma válečná porada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
25.6.11 23:04

Sarkiro,teď jsem byla ještě juknout na diskuzi Je mi 38…a koukám,žes tam psala příspěvek,že jsi „otěhotněla“ v den svých 40 narozenin!Já zase v den svých 38 narozenin!Tak si tak říkám,že proto to možná vyšlo hned napoprvé,byl to dárek pro nás :dance: :kytka: a dárky se nevrací :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
26.6.11 09:53

Marki, jasně, jsme pořád mladice :-D a každý člověk je hlavně tak starý, jak to má poskládaný v hlavě :pankac: Snažím se být optimista :mrgreen: za každý situace, i když to samozřejmě vždycky úplně nejde, ale kéž by se mi to podařilo dát dál na našeho syna :dance: :hug:
Maraido, já jsem veškeré IVF procedury započala opravdu 2,5 měsíce před mýma čtyřicátinama (našla jsem přes jednu mou známou skvělýho pana doktora, kterej taky nějak věřil, že se zadaří - taky takovej optimista :-D ), u toho mého „starého“ doktora bych dneska nebyla těhotná určitě, takže i to hraje roli. No byl to prostě husarský kus a pevně doufám, že při mně to štěstí bude stát i nadále :-) Většinu těch výkonů mi hradila VZP, hradí to tam do čtyřiceti let přesně do dne narozenin, takže i to byla fakt „klika“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
8.7.11 17:12

Ahojky holčičky,

tak kontrola včara nedopadla dobře, přestalo nám být srdíčko. Dneska revize.
Mno k tomu toho asi moc říct nejde :zed:

Doufám, že Vy jste všechny v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
8.7.11 22:49

Ahoj Prchynko,
ani nemůžu uvěřit tomu, co tu píšeš, je mi to strašně moc líto a cítím s Tebou :hug: :hug:
Chtěla bych Tě nějak potěšit, hlavně buď silná :andel: a drž se :hug:
Já už měla dohodnutý termín na odběr plodové vody, ale protože jsou výsledky screeningu celkem v poho - i když už jsem starší, tak jsem to odřekla a budu doufat, že bude náš prcek zdravý. Ještě včera jsme hodně s přítelem diskutovali a měli oba velké nervy a dneska už jsem ulehčená, když jsme se rozhodli proti tomu zákroku. Pevně doufám, že to bylo dobré rozhodnutí.
Určitě kdykoliv piš, když Ti nebude dobře, ale já si myslím, že jsi bojovnice a určitě se pokusíte o dalšího mimáčka :-)
Moc Tě zdravím i ostatní holčinky Š. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
12.7.11 09:29

Prch ani sem nechtěla sem jit a psat :-( jak sem si to prečetla tak sem radeji zavřela stroj a říkala si proč se to děje :cry: přeji brzke zotaveni a hodne chuti do dalsiho boje :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca.75
14.7.11 11:28

ahoj Prchynko…včera jsem taky dostala merional.chodím taky do Podolí ke stejnému p.doktorovi :lol: :lol: zatím spokojená tak doufám že to dopadne dobře..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex