Merional – jak jste ho snášely?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
das32
17.6.11 08:30

Ahoj Prchynko, 6tý už aby to byl 12tý a bylo hotovo že? nechme se překvapit zatím to jde dobře. Cítíš na sobě nějaké problémy…žaludek zatím dobré ? Já mám stále hlad, ale upřímně na nic chut :roll: Jinak Utrogestan stále polikám, ale doktor říká, že není nutné až do konce 3tího měsíce…jak u tebe? :lol:

• Citovat
  • Upravit
320
17.6.11 20:28

Ahojky Das - jo jo už aby byl alespoň 13 týden, pak bude ten strach o něco menší :think: ale jenom o malinko. Já cítím nejvíc prsa a občas mě píchá v podbřišku, ale abych pravdu řekla jsem ráda, mám pocit, že se tam něco děje :-P A jednou jsem málem :poblion: ale to bylo spíš jídlem.
Mě řikali sestřičky na krvi, že utroš dávaj do 8 týdne, no abych se přiznala poslední týden ho docela flákám, beru ho jen jednou za den. Jsem po něm jak praštěná, nejdřív to bylo vždy tak 1-2h ale bylo to čímdál horší, tak si myslím, že tělo mi řekne co se mu líbí a co ne.

Už jsi byla na Uz? Nebo kdy deš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
das32
20.6.11 09:25

Ahojky prchynko, no prsa ani nemluvím…jak jsem byla zvyklá spát na břichu tak teď bych potřebovala v matraci díry :lol: na boku dlouho taky nevydržím protože když se pak obrátím tak to stojí za to…stejně tak na zádech. Takže se tak v noci točím a skučím. Ale už je to lepší než to bylo. Utrogestan zatím stále 4kuličky. Jestli to fakt bude do 8týdne tak budu skákat metr vysoko,to už bude 11.7. :potlesk: Na uz jdu 22.6. tak jsem zvědavá, zatím nic jiného necítím,podbříško už také ne.Jen mám obavy z miomů rostou mrchy 4a 6cm…mám břicho jak v pátým…ale možná taky po těch hormonech…já nevím třebas zavodněná…uvidím až s tím praštím a pak už jen radosti. Zatím se měj a užívej pa :dance:

• Citovat
  • Upravit
141
20.6.11 18:17

Ahoj holky, přeju krásné těhulkování :lol: Prchynko, jak se cítíš? Jak tu čtu tak já utrogestan myslím brala tak do 10 týdne…ale řeknu vám, už jsem se tenkrát moc těšila, až ho vysadím, protože už mi byl tak protivný a nemohla ho ani polknout, že jsem to taky občas flákala a nebrala. A to mi první doktor říkal, že se utroš bere tak do konce 3. měsíce.
Jinak vám závidím, že vás bolí jenom prsa :lol: Já myslela, že první 2 měsíce umřu, fakt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
20.6.11 19:42

Ahojky holky :mavam:

Tak mám dneska po prvním UZ. Krása, srdíčko už bylo jako zvon :srdce: :srdce: :srdce:

Dneska dr řikal, že utroš mi nechá ještě tak 3-4 týdny :poblion:

Niky - a teď je ti už líp? No nemysli, ono když si chceš utrhnou prsa a zahodit je… to taky stojí zato :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
20.6.11 19:49

Prchynko, to co jsi psala mně, tak jsem se musela pořádně zasmát s těma prsama…fakt výstižné :lol: :lol: :lol: Člověk si holt asi nevybere co je lepší :-D
Jinak super zprávička, že srdíčko tak bije :palec:

No už je mi líp, už každý den nemám pocit, že umírám :wink: Ale ještě to není ono…hlavně zlobí pořád pocit na zvracení a žaludek. Ale to se snad upraví. A jsem pořád dost unavená…tak není se co divit, po těch 2 měsících, co jsem jenom polehávala a tak tak courala po bytě. Tak musím nabrat pomalu zase sílu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.6.11 21:49

Juhůůů ((o:

Ahojky Prchynko,
mooooc Ti gratuluju k :srdce: jako zvon :-P Je to dojemný, když člověk vidí, jak v něm vzniká život, co? Já už jsem na konci 4. měsíce, zítra jdu na 3. ultrazvuk, kde mi potvrdí, jestli skutečně čekáme chlapečka :pankac: Už se nemůžu dočkat, až ho zas budu moct vidět na obrazovce :-)
Niky, moc Ti držím, aby už Ti bylo jen a jen dobře od žaludku a ať si už jen můžeš těhulkovství naplno vychutnávat, i když ty to tak určitě už máš :-D
Das, taky Ti držím pěstičky :palec: , aby vše probíhalo tak, jak si přeješ a aby bylo všechno v pořádku :wink:
Jinak Vám chci napsat, že utrogestan jsem si vkládala do pochvy celé tři měsíce (můj doktor mi řekl, abych ho nepolykala, že lepší je fakt vkládání a že z polykání bejvá blbě) Vyzkoušejte to, líp se Vám to zvládne brát.
Mějte se mooooc fajn, pa Š.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
20.6.11 22:12

Prchynko :mavam: Moc gratululu k :srdce: Já jdu ve čtvrtek.A máš tam 1 nebo 2 miminka :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
das32
21.6.11 08:09

Velká gratulace Prchynko :potlesk:
Holky držte se…ustojíme to…ty začátky jsou sice šílené, ale snad bude výsledek o to hodnější :palec:

• Citovat
  • Upravit
4512
21.6.11 08:40

Prchynko moooc gratuluju :huban: :dance: :dance:
a hezky si to užívejte :-) podívejte na muj metr se pomalu bližím ke konci a hrozně rychle to utíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
21.6.11 14:02

Achoj cholky,

Sarkyro - jo jo je to úžasný, klidně bych tam včera ležela rozcapená celej den a zírala na tu obrazovku na ten kmitající stín :srdce: :huban:

Maraida - je tam jeden :think: druhej lumpík někde zmizel :cry: škoda. jsem s tím tak nějak počítala, že budou 2. No ale řikám si, že se taky mohl před tim doktorskym bambršťouchem co ho hledal někam schovat a ukáže se později.. mno dobře to asi ne ale… 8-)

jo jo Markí letíto jak ďas. :lol: Už jsem to taky tak mohla mít..mno tak snad to bude teď :lol: Koukala jsem na fotky, mooooc Vám to tam sluší :huban: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.6.11 14:57

Ahojky holky,

tak mám za sebou dnešní ultrazvuk, opravdu čekáme chlapečka :-) a už má 12 cm, roste jak z vody :-P Dnes mi brali ještě krev, podle který se rozhodne, jestli půjdu na odběr plodovky nebo ne. Z toho mám trochu vítr, ale pevně doufám,že bude vše ok.
Marki, kdy máš vlastně termín porodu? Máš fakt pravdu, že to děsně rychle utíká, týden mi v poslední době přijde jako den :-)
Holky, mějte se moooc fajn. Š.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
22.6.11 17:12

Sarkiro termim mam 7.9. tak uvidime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
23.6.11 12:23

:mavam: Ahoj holky.Tak mám potvrzeno 1 mimi a :srdce: bije :dance: Jsem prý 6tt a 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
23.6.11 14:41

Ahojky,

Sarkiro - snad to bude ok :-) a na plodovku nebudeš muset. gratuluju k potvrzení kluka :-)

maraido - gratuluju, to je super! Sme na tom skoro stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital