Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahojky holky těhulky - mamulky
ráda bych se k vám přidala a nakazila se od vás ![]()
zítra píchám poslední jehlčku merionalu a v uterý první UTZ ......tak se jen modlím at tam něco je .....at reaguju toho se bojím ze všeho nejvíc
jnak se cítím uplně normálně žáden problém …an žádné naoukle brcho nemám prostě nc jkao bych ani nepíchala
tak proto i ten strach ![]()
držte mě prosím všechny prstíky co máte
Ahoj. Jsem v cyklu darování vajíček. Konečně se proces pohnul a já si už píchám unjekce. Píchám si Merional a pak budu ještě cosi
… Mám tři prášky, ale naředím je jen jednou vodičkou. Je mi po injekci hrozně nevolno, motá se mi hlava a nic nesním. Třeba ještě zhubnu. Hi hi ![]()
@Markí1 jsem fascinovaná Tvou přesností průběhu 2 IVF
na den!
Ahoj holky 3 -7 den jsem stimulovala clostíkem 13DC jsem byla na ultrazvuku a byly tam 2 folíky 13-14mm Tak mi dali merional na 3 dny a v sobotu na iui hodně jsem, ale slyšela že folíky při merionalu praskají dřív je to pravda? Nemáte někdo zkušeost?
Ahoj holky,
Díky vašim příspěvkům už nemám takový strach z injekcí. Mám si píchat 3 denně, akorát můj manžel nesnáší jehlicky, musí zaskočit tchán ![]()
Každopádně nás čeká IVF - spermiogram je výborný a já jsem také v pořádku, tak snad nám ty dvojčátka vyjdou na první pokus.
Máte někdo zkušenost s ISCARE? Tam ted chodíme my. Po dohodě s lékařem jsme zvolili vlozeni oplodněných vajíček (já ty vaše zkratky jestě neovládám
)až 5-6 den, aby dle mého muže, přežili silní jedinci. Tak snad se nám zadaří a vám všem přeji ať se povede ![]()
Díky vašim příspěvkům jsem o něco chytřejší ![]()
Devcata,
jestli Vam nektere zbyl Merional z nekterych IVF cyklu, byla bych moc rada kdybyste me kontaktovaly, mam zajem je od vas odkoupit za prijatelnou cenu. Mne uz bohuzel pojistovna neprispiva vubec na nic, protoze jsem uz dovysila vek 40 let
![]()
Ahoj Holky, do 14dnu bych mela zacit prvni stimulaci s pomoci merionalu. Je tu nekdo z Vas, kdo bude taky zacinat aby jsme si predavaly info:) zvladnu to pichani do bricha? ![]()