Merional – jak jste ho snášely?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
6.6.11 12:59

Ahoj holčinky,

tak dneska po krvi, TT // potvrzeny, hodnota hcg 1034, takže dobré :dance: na UZ jdu 20.6 a do té doby mám být doma, tak doufám, že mi co nejdříve v práci zprovozni NB pro home office jinak se asi zblázním.

Jak se mát vy? Víkend krásnej co, ja jsem vegetila u bazénku a v neděli rozmazlovačka u mamky na navštěvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.6.11 13:33

Prchynko, tak to je supeeeeer, že Ti těhulkovství potvrdili i u doktora :-) Víkend byl nádhernej, taky jsme si ho vychutnali :-P Já jdu na můj 3. UTZ 21. 6., takže to máme o den po sobě :-) Tak jsem zvědavá, jak se prcík vyvíjí dál a co řeknou Tobě. Ať tam je jeden nebo dva, to je úplně jedno, hlavně, ať je to v pořádku. Zas si pak písnem :mavam:
Zdravím i Vás ostatní holčindy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
6.6.11 15:38

Prchynko tak to je paráda :dance: :dance: moc gratuluju a hlavně at jde vše tak jak ma :-) mějte se a hezky si to užívejte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
7.6.11 07:40

Ahoj všem :mavam: Tak už jsem taky udělala testík a hlásím // :dance: Prchynko blahopřeji k dalšímu pozitivnímu krůčku z mnoha,HCG :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
7.6.11 08:04

Marida tak obrovksa gratulace :palec: :dance: koukam ze sem na tom podobne akorat to velky ditě mam jedno 18 lety :-) tak at jde vse tak jak ma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.6.11 11:05

Maraidooo :-P tak to je nádherná zpráva, jsme tu samý holky šťastný :dance: :dance: Vychutnávej si ten pocit a zdravím i všechny ostatní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
7.6.11 21:25
maraida píše:
Ahoj všem :mavam: Tak už jsem taky udělala testík a hlásím // :dance: Prchynko blahopřeji k dalšímu pozitivnímu krůčku z mnoha,HCG :potlesk:

Paráda, juchuuu moc gratuluju! Tak už aby jsi nám sem napsala pěknou hodnotu Hcg :dance: :huban: :hug:
Třeba se nakonec potkáme někde v porodnici 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
7.6.11 22:06

Holky,moc vám všem děkuji :hug: No,ještě že jsem sem k vám na diskuzi vlezla a nechala se od vás všech nakazit :mrgreen: Na krev jdu v pátek,tak pak písnu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
10.6.11 23:39

:mavam: holky tak hlásím vysledky dnešní krve,HCG 630 :-D 23.6.mám UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
11.6.11 09:52

maraida - jupííííííííííí tak to je nádhera :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :huban: gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
12.6.11 00:35

Prchynko díky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.6.11 12:42

Nááááádhera, moooooc Ti to přeju Maraido, je to fakt až dojemný :-) obrovská gratulace :hug: :hug: Všem Vám přeju krásnou neděli!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
12.6.11 22:47

Sarkiro,díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
das32
14.6.11 15:38

ahoj prchynko, také gratuluju. Dlouho jsem tu nebyla ale zatím je vše ok, obě stále tepou takže začínáme počítat 6tý týden :o)

• Citovat
  • Upravit
320
15.6.11 22:41

Achoj cholky :kytka:
Das - děkuju :kytka: Tak ať :srdce: hezky tepaj dál!! :hug: Já jsem podle MS taky 6 :dance:

Už se těšim na pondělí na 1. UZ, snad bude něco vidět a slyšet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital