Merional – jak jste ho snášely?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
26.4.11 15:35

Tak holky, Markí a Sarkirko, jak se cítíte? Co malý prckové v bříšku? :wink:
Mně je od minulé neděle nonstop šoufl :poblion: :-)
A co Ty Prchynko, jak jde stimulace??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
27.4.11 09:00

Ahojky Niky,

tak to je dobre znameni kdyz je ti :poblion: :lol:

Mě je taky :poblion: díky té inj. jsem v přechodu takže paráda :zed: nic moc moc nic. Nejvíc me štve, že se pořád potím :cry: Už aby bylo hotovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
27.4.11 13:20

Prchynko, tak držím pěstičky, ať to brzy přejde a už máš stimulaci za sebou…za jak dlouho jdeš na OPU? Nebo jak to přesně máš?
No já jsem fakt k.o…noci taky hrozné, to se pořádně ani nevyspím, mám pocit, že mám pořád chřipku…ještě, že nechodím do práce, do bych fakt nedala! Jsem totálně nepoužitelná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
27.4.11 13:33

OPU mam jeste daleko, ted jsem zacala dlouhý protokol, dostala jsem 21.4 inj. ta mi zastavi veskerou hormonalni cinnost, po 15 dnech kontrola(6.5.), zacatek klasicke stimulace, ted nebudu mit merional, ale ten ..(nemuzu si vzpomenout jak se jmenu)..v peru jak se picha do bricha. Jeste nevim jak dlouho budu stimulovat a jestli se vubec k OPU dostanu, jestli neco vyroste… :nevim:
Tak uvidim :think:
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
das32
2.5.11 17:44

čeká mě odběr 6.5.2011

Ahoj holky, poraďte co sebou a co mě tam čeká. Iscare Praha 8…určitě s tím již nějakou zkušenost máte…díky moc jo a je nutné se vyholit?

• Citovat
  • Upravit
320
8.5.11 11:38

Ahoj holčičky,

tak stimuluju Puregonem a zatím dobré, tak uvidím, je mii dobře, když jsem měla merional cítila jsem se jinak, teď nic vše normalní , to je prima :dance: . A jak se daří vám?
Niky jak se cítíš? je vše OK?
Maminy jak u Vás?

Das - nevim, ještě jsem na tom nebyla, ale určitě ti to dají někde napisané bo bi ti to měli říct. Zkoušela jsi se ptát sestřiček?

Mejte se papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
das32
10.5.11 10:16

ahoj díky, není to potřeba ani spršit před odběrem takže pohoda žádnej stresík. Už to mám za sebou měla jsem 17oocitů což je už hodně a dost stále bolí podbříško, ale dá se to. Zítra už jdu na ET (zavedení embr) tak jsem zvědavá. Držím palečky

• Citovat
  • Upravit
320
13.5.11 17:49

Ahojky Holky,
tak dneska po kontrola nejmin 12 Foliků, nedalo se to moc spocitat,12 - 14mm, sliznice ukázková. V pondělí kontrola a předběžně ve středu OPU. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
das32
16.5.11 09:10

Ahoj Prchynko,
neboj se toho je to na dobré cestě, tam si na chvilku schrupneš a nic nebudeš vědět. Hlavně až to budeš mít za sebou tak domu a kliiiid :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
320
16.5.11 14:26

Ahojky Holky,

tak u mne vse ok. Ve středu jdu na OPU. Jsem na hranici hyperstimulačního syndromu :roll: budto nic nebo zase moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.5.11 13:48

Ahooooj

Ahojky holky, už jsem se dlouho neozvala,
tak to napravuju.
Prchynko, moc Ti držím pěsti, aby se zadařilo a mohla jsi nám tu psát samý pozitivní zprávy :dance:
Niky, čekáš jednoho prcka nebo dva? To mi nějak uniklo. Mně tedy blbě není, je to prostě individuální. Třeba se to ještě zklidní. Já osobně se v těhotenství cítím skoro líp než předtím,už jsem na konci 11. týdne. Dneska mi brali krev, tak výsledky budou do týdne. Pevně doufám, že bude prcík zdravej a že bude všechno v pořádku a to samé přeju i Vám všem
Mějte se moc fajn :kytka: Š.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
17.5.11 13:58

Prchynko, budu na Tebe myslet, ať to dobře dopadne!!!!!!
Tak pak piš, piš :wink:
Sarkiro, čekáme 2 miminka…no a pořád je mi nonstop šoufl…už, aby to skončilo nebo už mi docházejí síly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.5.11 14:03

Gratulace

Jee Niky, obrovská gratulace :kytka: , že čekáte dvojčátka, ale dovedu si představit, že když je Ti neustále špatně, tak že je to vysilující, ale jinak je to úžasný, fakt :palec: To nejhorší období na to zvracení by měl být první trimestr, pak už bys to měla mít lepší nebo úplně za sebou :-)
pa a drž se :hug: Š.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
18.5.11 20:15

"Achoj cholky,

nejdřiv díky za podporu.
"
Niky - snad už bude brzo lépe! :hug: Jak říká klasik: Vydrž prďka vydrž! :lol:

Dneska jsem po OPU. Cítím se celkem fain, jen jsem nafoukla doslova jak balon :zed: jinak zatím dobré. Měla jsem 25 folíku z toho 20 vajec :lol: tak snad z toho něco bude. Půl jsme nechali „přirozeně“ a půl ICSI. .{color: purple}"

Mějte se krásně. :huban: .{color: purple}"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
19.5.11 10:13

Další gratulace....

Ahojky holky :-P

Prchy - tedy, ty jedna úžasná „nosnice“, jak říká můj doktor, určitě se Vám s takovým výběrem vajíček zadaří, moc Ti to přeju :hug:

Niky - zkus si koupit v lékárně nějaký lék se zázvorem na ty šoufl-stavy, já mám doma GINGER a můžou to i těhotné. Koupila jsem si to jako prevenci, ale nakonec jsem to ani nepotřebovala. Na střevní chřipku mi to ale skvěle zabralo. Nebo si kup čerstvý kořen zázvoru a vždycky si kousíček odkroj a přežvykuj ho v puse a tu šťávu, která je tedy strašně pálivá po troškách polykej. Je to zázračnej přírodní medikament :palec:

Das - Tobě taky moc gratuluju, že se Ti taky daří fajn a vše jsi absolvovala v klidu.

Mějte se fajn :hug: Š.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital