Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Sarkiro, zdravím Tě mezi náma
A na co se chystáš? IUI nebo IVF?
Ahojky Nikyy, já se chystám na IVF, je to moje první a punkce bude 16. 3., tak už jsem na to vnitřně připravená a natěšená, takže kéž by se zadařilo
Jdu na to do Pronatalu, už jsem se tam dneska byla podívat a všichni jsou tam moc fajn, tak z toho mám dobrý pocit. Musím si pořádně pročíst ostatní příspěvky, jak to máš ty? Taky se chystáš na IVF? A můžu se zeptat, co znamená IUI? Sarki ![]()
Já jsem podstoupila jednou IUI - to je inseminace. Teď čekám každým dnem menstruaci a pojedu si pro hormony a budu stimulovat na IVF nebo zrovna ICSI, to se pak uvidí, ale asi využiju všechny metody, ať je šance vyšší
Takže jsem si aspoň zkusila při IUI hormony Merional, které mi teda píchal do břicha přítel… Já jsem neměla odvahu ![]()
Budu Ti moc držet, aby vše klaplo tak, jak si přeješ. Já se toho Merionalu taky první den bála, tu první injekci mi píchla jedna známá zdravotní sestřička, shodou okolností z gyndy a teď už to je rutina, ani to nebolí. V neděli si budu píchat naposledy…uaaauaa. Ale zas tak strašný to není, dá se to vydržet. Hezký večer ![]()
No tak kdyby mi to přítel nechtěl píchat, tak bych musela sama…ale jsem ráda, že mu to problém nedělá
Tobě taky držím pěstičky, ať to vše dobře dopadne
Pak písni, jaký byl odběr vajíček atd.atd…z toho mám trošku strach ![]()
Odběru vajíček se nebojím, taky se neboj, podstoupila to už jedna moje kamarádka a prý je to jen trochu nepříjemný. Jestliže Ti je budou odebírat pod narkózou, tak je to prý fakt téměř bez problémů. Jen potom Tě bude bolet v podbřišku, jako když máš silný měsíčky. Určitě se tady ozvu, drž se ![]()
Ahojky holky,
tak konecne mam cas neco Vam napisat. ![]()
Sarkiro vitám ![]()
Nikyy : Uz mas hormony? Jak je ?
Marki, ty nase mamino, jak se mate? vse OK? ![]()
Ahojky Prchy, už si tu dlouho nebyla
No já ještě nic, pořád čekám až mi dorazí menses, už je to 32 den, tak uvidíme…mám to teď nějaké rozházené! Už bych ráda jela pro hormony a pustila se do toho
Jak se jinak máš? Něco nového?
Ahoj Prchy
chodim sem na vas koukat jak válčíte a co je noveho
doufam že vas neopustila bojovna nalada !!!
u mě vše OK
NT na vyvojove vady dopadl dobre tak se vznaším na obláčku
moc vam preji to zažít
mějte se a doufam ze tu za chvilku najdu same dobre zpravy
a Prchy co je v planu ted???
Ahojky Marki,
tak to jsem rda moc ti to preju
Hezky si to uzivej. ![]()
Ja 22.3. zacinam dalsi IVF, dlouhy protok, takze uvidime co zacatkem dubna uvidime
doufam, ze neuvidime 22 zas nejakou cystu
, jestli ne tak je to jasny, mam objednany parecek ![]()
Je Prchy tak to je parada
budu moc držet palce taky sem měla dlouhej protokol a koukej jak to hezky klapko
určitě napis sleduju to ![]()
Markí, tak to je super, že vše v pořádku…hezky si to užívej
zááávidím ![]()
Já myslela, že konečně dneska to dostanu a pojedu a nic…tak nevím kde se menses courá ![]()
Prchy, snad bude všechno tak jak má být a bude další pokus…držím moc pěstičky ![]()
Tak jsem si dnes holky byla pro hormony…takže začínám stimulovat na IVF. Hurá do toho ![]()
Ahoj holky, moc Vás všechny zdravím, včera jsem byla na IVF v Pronatalu, proběhlo to dobře, mám 13 oocytů, který jsou v pořádku a buďto ve čtvrtek nebo v pátek bude transfer. Zítra budu volat do laborky, řeknou mi co a jak dál ![]()
Teprve až teď jsem si pořádně pročetla Vaši korespondenci, takže Marki, moc Ti gratuluju k Tvýmu „velkýmu“ štěstí
, Prchy, Tebe taky moc zdravím a přeju Ti hodně sil, ať se taky brzy můžeš z prndlá hrndlá radovat
a Niky, moc Ti držím pěsti, abys měla úspěšnou stimulaci s velkou úrodou na konci
Mějte se fajn, S.