Merional – jak jste ho snášely?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
7.3.11 13:59

Sarkiro, zdravím Tě mezi náma :-) A na co se chystáš? IUI nebo IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.3.11 16:03

Ahojky Nikyy, já se chystám na IVF, je to moje první a punkce bude 16. 3., tak už jsem na to vnitřně připravená a natěšená, takže kéž by se zadařilo :andel: Jdu na to do Pronatalu, už jsem se tam dneska byla podívat a všichni jsou tam moc fajn, tak z toho mám dobrý pocit. Musím si pořádně pročíst ostatní příspěvky, jak to máš ty? Taky se chystáš na IVF? A můžu se zeptat, co znamená IUI? Sarki :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
7.3.11 17:23

Já jsem podstoupila jednou IUI - to je inseminace. Teď čekám každým dnem menstruaci a pojedu si pro hormony a budu stimulovat na IVF nebo zrovna ICSI, to se pak uvidí, ale asi využiju všechny metody, ať je šance vyšší :lol: Takže jsem si aspoň zkusila při IUI hormony Merional, které mi teda píchal do břicha přítel… Já jsem neměla odvahu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.3.11 19:11

Budu Ti moc držet, aby vše klaplo tak, jak si přeješ. Já se toho Merionalu taky první den bála, tu první injekci mi píchla jedna známá zdravotní sestřička, shodou okolností z gyndy a teď už to je rutina, ani to nebolí. V neděli si budu píchat naposledy…uaaauaa. Ale zas tak strašný to není, dá se to vydržet. Hezký večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
7.3.11 19:44

No tak kdyby mi to přítel nechtěl píchat, tak bych musela sama…ale jsem ráda, že mu to problém nedělá :lol: Tobě taky držím pěstičky, ať to vše dobře dopadne :wink: Pak písni, jaký byl odběr vajíček atd.atd…z toho mám trošku strach 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.3.11 21:22

Odběru vajíček se nebojím, taky se neboj, podstoupila to už jedna moje kamarádka a prý je to jen trochu nepříjemný. Jestliže Ti je budou odebírat pod narkózou, tak je to prý fakt téměř bez problémů. Jen potom Tě bude bolet v podbřišku, jako když máš silný měsíčky. Určitě se tady ozvu, drž se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
9.3.11 21:23

Ahojky holky,

tak konecne mam cas neco Vam napisat. :lol:
Sarkiro vitám :kytka:

Nikyy : Uz mas hormony? Jak je ?

Marki, ty nase mamino, jak se mate? vse OK? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
10.3.11 19:39

Ahojky Prchy, už si tu dlouho nebyla :lol: No já ještě nic, pořád čekám až mi dorazí menses, už je to 32 den, tak uvidíme…mám to teď nějaké rozházené! Už bych ráda jela pro hormony a pustila se do toho :wink: Jak se jinak máš? Něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
11.3.11 09:26

Ahoj Prchy :mavam: chodim sem na vas koukat jak válčíte a co je noveho :-) doufam že vas neopustila bojovna nalada !!! :palec: u mě vše OK :-) NT na vyvojove vady dopadl dobre tak se vznaším na obláčku :-D moc vam preji to zažít :hug: mějte se a doufam ze tu za chvilku najdu same dobre zpravy :-) a Prchy co je v planu ted???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
11.3.11 09:32

Ahojky Marki,

tak to jsem rda moc ti to preju :huban: Hezky si to uzivej. :hug:

Ja 22.3. zacinam dalsi IVF, dlouhy protok, takze uvidime co zacatkem dubna uvidime :think: doufam, ze neuvidime 22 zas nejakou cystu :nevim: , jestli ne tak je to jasny, mam objednany parecek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
11.3.11 09:57

Je Prchy tak to je parada :dance: budu moc držet palce taky sem měla dlouhej protokol a koukej jak to hezky klapko :mrgreen: určitě napis sleduju to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.3.11 19:21

Markí, tak to je super, že vše v pořádku…hezky si to užívej :palec: zááávidím :lol:
Já myslela, že konečně dneska to dostanu a pojedu a nic…tak nevím kde se menses courá :-)
Prchy, snad bude všechno tak jak má být a bude další pokus…držím moc pěstičky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
14.3.11 12:38

Tak jsem si dnes holky byla pro hormony…takže začínám stimulovat na IVF. Hurá do toho :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
14.3.11 12:43

Niky tak hura :dance: :dance: moooc držím a čekam na dobre zpravy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
14.3.11 13:10

ahoooj

Ahoj holky, moc Vás všechny zdravím, včera jsem byla na IVF v Pronatalu, proběhlo to dobře, mám 13 oocytů, který jsou v pořádku a buďto ve čtvrtek nebo v pátek bude transfer. Zítra budu volat do laborky, řeknou mi co a jak dál :-P
Teprve až teď jsem si pořádně pročetla Vaši korespondenci, takže Marki, moc Ti gratuluju k Tvýmu „velkýmu“ štěstí :dance: , Prchy, Tebe taky moc zdravím a přeju Ti hodně sil, ať se taky brzy můžeš z prndlá hrndlá radovat :dance: a Niky, moc Ti držím pěsti, abys měla úspěšnou stimulaci s velkou úrodou na konci :palec: Mějte se fajn, S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí