Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak drzim pesticky at vse jde hladce.
A tesim se na pozitivni zpravicky!
![]()
Prch ja nespím od 6
jak sem nervozní uffff jeste pul hodiny dozvim se co a jak
určitě dam vědět díky ![]()
To se ti nedivim, ze jsi nervozni. Tak pevne nervy! Drzim vsechno co muzu. ![]()
takže je jich stale 8 z toho 2 jsou na zavedeni dnes a 4 vypadaji velice hezky na zamražení zítra a ty dve jsou jen 5ti buněčny takže s těma nepocitam … takže dnes o pul 11 si jdeme pro vyrobek a asi nechame si dat jedno a to jedno luxusni nechame zamrazi co kdyby nahodou zitra nebylo co mrazit ![]()
tak jsem / jsme z5 mam jednoho boba … konzultace s embryoložkou byla uplně suprova říkala že to jsou jedničkve blastocysty a maji velkou šanci a doporučila ted jeno a kdyby neuspech tak se da to jedno jedničkovy a k tomu to co budou zitra na mraz dostala sem jeste prasky Ethinylestradiol 25 prej na pěřinku pro embryho a TT vychazi na 28.12.
díky díky díky ![]()
juuu! Super. Tak at se hezky zahraba do perinky a zustane tam asi tak 40 tydnu!
To je motivujici, kdyz to takle pani embryolozka chvali to je dobre!
akorat zas nevim co je zkratka TT
![]()
Ahoj tak jaky mas zpravy ??? kolik jich tam je ???
určitě to trochu uklidní když embryoložka řekla že je moc hezky
TT těhotensky test ![]()
Ahojky, jeste nevim, jdu tam az na 12:30
Jo no jo, ja jsem fakt zkatkoanalfabet ![]()
Tak to bude urcite hezkej zacatek roku! ![]()
Tak jsem po kontrole, ale nic moc, nejak spatne jsem koukala, mam tam 2 male folikuli, dalsi prodlouzeni stimulace, UZ v pondeli
![]()
uz sem si ríkala kde ses
… neboj mě taky zvedali davky a prodluzovali stimulaci a nakonec sem jich mela dost
budu držet moooooc palce urcite dej vědět co a jak ![]()
No jsem zvedava co mi zitra povi
Ale myslim, ze vic nez ty dva uz nebudou, to uz by asi vyrostli za tu dobu co uz stimuluji.
A jak u tebe? Vse oK?
Držím palce a přeju jen dobre zpravy
… jo jo ja jsem ok ani se moc nesleduju stejne to nema cenu takze se snažím byt v klidu ![]()
Tak stimulace ukoncena bez vysledku. Dve jsou malo, nebyli ani moc kvalitni. ![]()
Další pokus az v unoru. Tak snad ten bude uz lepsi. Budu ve vetsim klidu, uz budu vedet do ceho jdu.
ty jo tak to jsem nečekala
moc mě to mrzí posílam hodně síly a drž se holka zlata
určtě pak dej vědět co a jak držím palce ![]()