Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
holky děkuju a vám přeji, at dopadnete stejně jako já ( jen trochu hladší průběh v začátku těhotenství)…
Je to možné, že je asi jedno, jestli se to píchá do bříška nebo do svalu a taky každý doktor s tím má asi jiné zkušenosti, důležité je, aby z toho bylo co nejvíc vajíček
Prchynko: já už ted přesně nevím, myslím, že deset dní jsem si píchala ty injekce, pak za dva dny jsem šla na OPU a protože jsme chtěli prodlouženou kultivaci embryí ( to můžu doporučit, pokud budete mít dostatek embrýsků), tak mi je po pěti nebo šesti dnech zavedly, z deseti nám zbyly dvě a z toho jedno je bojovníček Kubík a ještě máme 4 mrazáčky na sourozence ![]()
MR - díky za info.
Tak ja jsem dneska zacla, tak doufam, ze to probehne hladce jako nuz maslem ![]()
Tak uz mam za sebou 5× merional, zitra kontrola, tak uvidime kolik se toho urodilo
. Zatim docela dobre prvni dva dny byli divoke, ale jinak to jde. ![]()
Prch tak parada
ono se da na to zvyknout a zítra určitě dej zpravu co a jak
moc držím palce
… ja už mam po OPU takže sem reagovala celkem dobre na ten merional měla sem 15 vajicek z toho byly 4 nezraly a 11 oplodnily a vcera se jich drželo 9 tak uvidime jak to bude dal holka drž se ![]()
Markí, děkuju.
A taky drzim palecky, 9 docela dost ne?
Tak uvidime co uvidime
Taky napis co a jak! ![]()
Marki, mno ani nevim muj pan doktor tam nebyl a zastupovala ho jina Mudr.a byla pekne neprijemna, pridala mi 2 x merional po 3 ampulich,kdyz jsem se ji na neco zeptala tak vrcela, ze si to mam precist. Tak jsem ji pak nerozumnela kdyz rikala ze mam male pouzdro nebo malej pocet??
sem se ji radeji neptala, pomalu z kresla mne vyprovodila z ordinace.
Sem z toho nejaka vyrizene a vlastne poradne nevim co
zitra jdu zas na UZ a bude tam zas jinak Dr. bo muj dokturek ma porad dovolenku, tak to uz budu pripravena
a nenecham se jentak odbit. Chapu, ze tam maji asi frmol , ale takovedle jednani se mi opravdu nelibilo.
Prch to chapu taky sem byla vyvalena ale budou spis male tak proto ti zvedla davku mě ji taky zvedali takže klidek
a dne z nasich 9 bojovníku jich bojuje 8 z toho 5 jsou super a 3 jsou o bunku pozadu ale jinak dobry
tak dej zitra vedet jak to vypada myslím na tebe ![]()
Tak to jsou bojovnici
tak at vydrzej prdky!!
Mate prodlouzenou kultivaci? Diky, dam urcite vedet.
jo jo prodlouženou
at se to raději hezky vyselektuje když už
budu se těšit jak pokračuješ ![]()
Marki - Tak dneska po UZ, jsem uz dostala Cetrotide,takze myslim, ze dobre
,pani doktorka nebyla opet moc v pohode, ale dostala jsem z ni ze to vypada dobre a ze nekdy v prubehu pristiho tydne probehne akce O.Tak jsem zvedava
Napocitala jsem 10 skvrn na UZ, tak snad to jsou ty spravny skvrny
A v patek dalsi kontrola UZ. ![]()
Tak to je parada
ale jestli bude OPU přísti tyden tak na kdy vychazi ET ???
jestli máte PK ? každopadne držím palce a v patek se těsím na další zpravy ![]()
Jo a nam taky nerekli kolik folikulu tam je … to nam rekla až embryoložka před OPU když jsme ladili co a jak jestli PK nebo PGD takze bud v pohode ![]()
V tech zkratkach se moc nevyznam
, ale prvni datum mi rikal jeste muj dokturek, kdyz jsem po nem chtela nejake datum transferu embryjek tak to bylo kolem 22 (kdyz by to probihalo prumerne standartne)- takze to asi vychazi na vánoční zasetí
, Prodlouzenou kultivaci nemame.
A jak to jde u Vas? co bojovnici?
Dekuji za podporu ![]()
Tak to potom jo
3 dny kultivace a pak ET (embryotransfer)
takze to se sihne pristi tyden tak to je parada
my zitra rano v 8 si volame jak to vypada a jestli bude ET hned nebo v patek tak urcite dam vedet ![]()