Merional – jak jste ho snášely?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
8.12.10 11:39

holky děkuju a vám přeji, at dopadnete stejně jako já ( jen trochu hladší průběh v začátku těhotenství)…

Je to možné, že je asi jedno, jestli se to píchá do bříška nebo do svalu a taky každý doktor s tím má asi jiné zkušenosti, důležité je, aby z toho bylo co nejvíc vajíček

Prchynko: já už ted přesně nevím, myslím, že deset dní jsem si píchala ty injekce, pak za dva dny jsem šla na OPU a protože jsme chtěli prodlouženou kultivaci embryí ( to můžu doporučit, pokud budete mít dostatek embrýsků), tak mi je po pěti nebo šesti dnech zavedly, z deseti nám zbyly dvě a z toho jedno je bojovníček Kubík a ještě máme 4 mrazáčky na sourozence :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
8.12.10 15:36

MR - díky za info.

Tak ja jsem dneska zacla, tak doufam, ze to probehne hladce jako nuz maslem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
12.12.10 15:11

Tak uz mam za sebou 5× merional, zitra kontrola, tak uvidime kolik se toho urodilo 8-) . Zatim docela dobre prvni dva dny byli divoke, ale jinak to jde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
13.12.10 09:01

Prch tak parada :dance: :dance: ono se da na to zvyknout a zítra určitě dej zpravu co a jak :palec: moc držím palce :palec: … ja už mam po OPU takže sem reagovala celkem dobre na ten merional měla sem 15 vajicek z toho byly 4 nezraly a 11 oplodnily a vcera se jich drželo 9 tak uvidime jak to bude dal holka drž se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
13.12.10 09:19

Markí, děkuju. :lol: A taky drzim palecky, 9 docela dost ne? :palec: Tak uvidime co uvidime :?: Taky napis co a jak! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
14.12.10 09:55

Prch tak co na ultrazvuku ??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
14.12.10 10:53

Marki, mno ani nevim muj pan doktor tam nebyl a zastupovala ho jina Mudr.a byla pekne neprijemna, pridala mi 2 x merional po 3 ampulich,kdyz jsem se ji na neco zeptala tak vrcela, ze si to mam precist. Tak jsem ji pak nerozumnela kdyz rikala ze mam male pouzdro nebo malej pocet?? :nevim: sem se ji radeji neptala, pomalu z kresla mne vyprovodila z ordinace. :cry: Sem z toho nejaka vyrizene a vlastne poradne nevim co :zed: zitra jdu zas na UZ a bude tam zas jinak Dr. bo muj dokturek ma porad dovolenku, tak to uz budu pripravena :twisted: a nenecham se jentak odbit. Chapu, ze tam maji asi frmol , ale takovedle jednani se mi opravdu nelibilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
14.12.10 11:12

Prch to chapu taky sem byla vyvalena ale budou spis male tak proto ti zvedla davku mě ji taky zvedali takže klidek :lol: a dne z nasich 9 bojovníku jich bojuje 8 z toho 5 jsou super a 3 jsou o bunku pozadu ale jinak dobry :-) tak dej zitra vedet jak to vypada myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
14.12.10 11:38

Tak to jsou bojovnici :palec: tak at vydrzej prdky!! :potlesk: Mate prodlouzenou kultivaci? Diky, dam urcite vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
14.12.10 11:46

jo jo prodlouženou :-) at se to raději hezky vyselektuje když už :-) budu se těšit jak pokračuješ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
15.12.10 12:42

Dnesni UZ

Marki - Tak dneska po UZ, jsem uz dostala Cetrotide,takze myslim, ze dobre :think: ,pani doktorka nebyla opet moc v pohode, ale dostala jsem z ni ze to vypada dobre a ze nekdy v prubehu pristiho tydne probehne akce O.Tak jsem zvedava :nevim: Napocitala jsem 10 skvrn na UZ, tak snad to jsou ty spravny skvrny :think: A v patek dalsi kontrola UZ. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
15.12.10 12:44

Tak to je parada :palec: :palec: ale jestli bude OPU přísti tyden tak na kdy vychazi ET ??? :think: jestli máte PK ? každopadne držím palce a v patek se těsím na další zpravy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
15.12.10 12:45

Jo a nam taky nerekli kolik folikulu tam je … to nam rekla až embryoložka před OPU když jsme ladili co a jak jestli PK nebo PGD takze bud v pohode :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
15.12.10 13:24

V tech zkratkach se moc nevyznam :nevim: , ale prvni datum mi rikal jeste muj dokturek, kdyz jsem po nem chtela nejake datum transferu embryjek tak to bylo kolem 22 (kdyz by to probihalo prumerne standartne)- takze to asi vychazi na vánoční zasetí :think:, Prodlouzenou kultivaci nemame.

A jak to jde u Vas? co bojovnici?

Dekuji za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
15.12.10 17:39

Tak to potom jo :-) 3 dny kultivace a pak ET (embryotransfer) :-) takze to se sihne pristi tyden tak to je parada :-) my zitra rano v 8 si volame jak to vypada a jestli bude ET hned nebo v patek tak urcite dam vedet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí