Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No vidis, ze jsi na to prisla
Nejsme nahodou pribuzne, ja obcas taky neco nepochopim..viz nektere prispevky tady ![]()
Aha tak to nevim jak do bricha ![]()
Tak to jsem ráda, že nejsem sama, komu docházejí někdy věci později, hi hi
No nějak to píchnutí zítra zkusím a uvídíme
Snad se trefím
Kdyžtak zkusím přemluvit přítele, jestli to zvládne on ![]()
Tak dneska holky první dávka Merionalu za mnou…nakonec mi to píchnul přítel, protože bych to sama asi nezvládla! Tak jsem ráda, že to zvládá on
Chtěla jsem se jen zeptat, pokud nám nevyjde IUI a pak zkusíme hned IVF, jak je to zase s hormonama…myslím, jak je to náročné pro tělo, 2× hned za sebou podávané dávky? Máte s tím zkušenosti? Trošku se bojím, jelikož mi dělali i všechny antikoncepce zle, tak dopředu zjišťuju, co a jak ![]()
Nikyy - tak to nevim jak je to, sama ted cekam jak to bude, mela jsem jeden cyklus prestavku a ted budu pichat zase hormony,tak jsem zvedava jak to bude, ale doufam, ze tak jak poprve, snesla jsem to v pohode.
Prchynka: Ahojky, tak dneska jsem byla na kontrole, vše v pořádku a ve středu jdeme na IUI. Merional v pohodě
Trošku jsem se bála co to se mnou udělá, ale zatím dobré! To asi jen obava, když člověk do něčeho jde poprvé
A co Ty??
U me zatim nic noveho, ve ctvrtek jdu doCARu planovat dalsi stumulaci tak uvidim . Tak to drzim palce at vsechno jde jak ma.
To je faine, ze jsi to zvladla bez nejakejch komplikci! ![]()
Tak dávej průběžně vědět, jak to vypadá…Taky budu informovat ![]()
Prch ahoooj
zatím se daří ok
ve čtvrtek jdu na kontrolu tak doufam že to bude ok i dale ![]()
jak si daleko s dalším pokusem?
Nik a co ty ? ![]()
Ja jdu ve ctvrtek do Podolí, tak uvidim, jestli je vse ok a muzum zacit 2.kolo.
Snad jo ![]()
Ahoj holky, tak včera jsem dala Pregnyl a zítra ráno jdeme na to
Tak snad bude vše ok a proběhne to…dám vědět ![]()
Tak IUI dnes za mnou, můžu říct,že vše proběhlo úplně v pohodě
Teď mě sice pobolívá podbřišek, ale to k tomu asi patří…tak se jdu asi válet k televizce a dneska odpočívat ![]()
gratulace
hezky odpočívej a určitě podej hlaseni co a jak vypada ![]()