Merional – jak jste ho snášely?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
14.1.11 20:28

No vidis, ze jsi na to prisla :wink: Nejsme nahodou pribuzne, ja obcas taky neco nepochopim..viz nektere prispevky tady :lol:

Aha tak to nevim jak do bricha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
14.1.11 21:34

Tak to jsem ráda, že nejsem sama, komu docházejí někdy věci později, hi hi :lol: No nějak to píchnutí zítra zkusím a uvídíme :-D Snad se trefím :lol: Kdyžtak zkusím přemluvit přítele, jestli to zvládne on :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
15.1.11 08:36

Niky celou jehličku je mala :mrgreen: ja do bricha taky pichala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
15.1.11 19:48

Tak dneska holky první dávka Merionalu za mnou…nakonec mi to píchnul přítel, protože bych to sama asi nezvládla! Tak jsem ráda, že to zvládá on :wink: Chtěla jsem se jen zeptat, pokud nám nevyjde IUI a pak zkusíme hned IVF, jak je to zase s hormonama…myslím, jak je to náročné pro tělo, 2× hned za sebou podávané dávky? Máte s tím zkušenosti? Trošku se bojím, jelikož mi dělali i všechny antikoncepce zle, tak dopředu zjišťuju, co a jak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
16.1.11 15:41

Nikyy - tak to nevim jak je to, sama ted cekam jak to bude, mela jsem jeden cyklus prestavku a ted budu pichat zase hormony,tak jsem zvedava jak to bude, ale doufam, ze tak jak poprve, snesla jsem to v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
20.1.11 13:06

Nikyy: Tak jak to jde s Merionalem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
21.1.11 15:43

Prchynka: Ahojky, tak dneska jsem byla na kontrole, vše v pořádku a ve středu jdeme na IUI. Merional v pohodě :lol: Trošku jsem se bála co to se mnou udělá, ale zatím dobré! To asi jen obava, když člověk do něčeho jde poprvé :lol: A co Ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
21.1.11 18:52

U me zatim nic noveho, ve ctvrtek jdu doCARu planovat dalsi stumulaci tak uvidim . Tak to drzim palce at vsechno jde jak ma. :palec: To je faine, ze jsi to zvladla bez nejakejch komplikci! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
21.1.11 19:37

Tak dávej průběžně vědět, jak to vypadá…Taky budu informovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
25.1.11 09:20

Ahojky,

Marki jak se Vám daří? :kytka:

Niky jak to jde? jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
25.1.11 09:22

Prch ahoooj :-D zatím se daří ok :-) ve čtvrtek jdu na kontrolu tak doufam že to bude ok i dale :-)

jak si daleko s dalším pokusem?

Nik a co ty ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
25.1.11 09:32

Ja jdu ve ctvrtek do Podolí, tak uvidim, jestli je vse ok a muzum zacit 2.kolo. :zed: Snad jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
25.1.11 10:58

Ahoj holky, tak včera jsem dala Pregnyl a zítra ráno jdeme na to :lol: Tak snad bude vše ok a proběhne to…dám vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
26.1.11 13:28

Tak IUI dnes za mnou, můžu říct,že vše proběhlo úplně v pohodě :lol: Teď mě sice pobolívá podbřišek, ale to k tomu asi patří…tak se jdu asi válet k televizce a dneska odpočívat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4512
26.1.11 13:34

gratulace :-) hezky odpočívej a určitě podej hlaseni co a jak vypada :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie