Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@JanduleD A dělali Vám genetiku? My PGD a PGS dostali vlastně za to, že byla u manžela prokázáná dědičnost cystické fibrózy. A Beruško, my měli ve SPG patologie, myslím, že tvůj manžel je na tom daleko daleko lépe ![]()
Texl je z Heliosu, že?
Slyšela jsem jen samou chválu. A na samotného Texla snad není jediná stížnost. Vždyt mu píší holky z celé ČR!
Kolikrát čtu jeho příspěvky a komentáře.
Takže jdete do Heliosu?
@Lilly15 nejdem, zustavame v olomouci. My zadnou genetiku nemame, protoze malou mame bez problemu. Zakladni imuno ok, tak problem bude v tech spermiich pry. To jestli jsou geneticky v poradku se nepoznaa co jsem se divala, tak pgd se provadi nad 35let, opakovane potraty, u muzu po chrt a vzp s schvalenim pry potize nedela. No zitra se rozhodne…
@JanduleD Držím palečky, aby dnes vše dopadlo co nejlépe.
Jinak, když jsme nastoupili do R., hned nám udělali všechna vyšetření. Genetiku, protilátky, imuno, štít. žlázu, samozřejmě spermio…4 roky jsme chodili na Obilňák a nikdo se ani neobtěžoval tato vyšetření dělat, nebo se o nich alespon zmínit.
Znám i holčinu, která jezdila z Děčína do sanatoria do Plzně. No a povedlo se.
Ale to jen zkušennosti…
Myslím na Vás! ![]()
@Lilly15 nam prave taky nabidli vsechny mozne i nemozne vysetreni, az jsme proti zlinu byli prekvapeni. Dr by nejradej dalsi ivf az tak v prosinci, nicmene v rijnu jdem do poradny a treba bude jiny dr a domluvime se driv. Pres vanoce stimulovat nechci. A co ty, uz jsi natesena na ketik male bojovnice ![]()
@JanduleD Ale to je dobrá zpráva! Pokud s Vámi jednal o dalším podstoupení IVF, je tu větší možnost, že to vyjde ![]()
Ani nevíš, jak moc Vám držím palce! ![]()
Moc se těším na zítřek, až nám malou dají pěkně k nám, ke mě do bříška ![]()
@Lilly15 tak hlavně po et v klídku, nožky nahoru a domlouvat malé bojovnici, aby se jí u tebe zalíbilo na celých zbylých 38 týdnů ![]()
@Lilly15 tak co, jak se citis po ketiku a kdy budes testovat? Moc drzim palce, at vam to klapne. ![]()
@JanduleD Beruško, cítím se fantasticky.Ani nevím, že jsem na nějakém KETu byla. Nic mě nebolí, jen sem tam píchnutí… Snad to dobře dopadne, ale nejen u nás, ale i Vás!!!
A jak se cítíš ty? Jak se daří? Manžel bere ještě nějaké léky?
Opatruj se ![]()
@Lilly15 tak to je super, ze se citis tak dobre, ta pozitni energie z tebe uplne cisi
My jdem 1.10 na dalsi konzultaci, i onkolozka radi pgd na pojistovnu, jen mam strach, ze do stadia blasty se nedostanem. Jinak muz dobral chemo uz 25.7 a dnes jsme se dozvedeli ze histologie z kolona je negativni, zadna malignita
tak jeste ct a snad to bude za nama. Ty jo, ja se na tvuj test tesim, jako bych mela testit sama ![]()
@Janstated To jsou tak nadherne zpravy!!!Wooow, to je fakt super!!! Toho 1.10. budu na Vas myslet! Urcite si zjistete co nejvic informaci, to PGD na pojistovnu vyjde, jste rizikova skupina.(jako my)
Nam se nikdy nepovedla embrijka az do stadia blastocysty.Az po MACSu.No a ted zahrivam v brisku jednoho lednacka
.
Drzim Vam mocinky palecky!
Co bychom pro ty nase drobecky neudelaly, ze?
Mej se krasne!!!
Lilly tak cooo, netrpelive vyhlizim zpravy kdy se odhodlas testovat ![]()
@Lilly15 supeeeeeer, strasne moc ti gratuluju, to je proste uzasne. Opatruj se mamino a obcas pisni, jak se vam s lednackem dari ![]()
@JanduleD Budu průběžně hlásit ![]()
Třeba ted ve čtvrtek jdu na krev. Hin sa ukáže… ![]()
Také na Vás myslím! Přeji také supeeeeer výsledky!!!
![]()
@JanduleD Ahoj holka
, dnes jsem byla na krvi a hodnota 12. den po KETu je 171. Snad je vše OK. Za týden UTZ, to se uvidí, nebo neuvidí ![]()
A jak se máš Ty?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.