Mia femtech

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
5.2.25 14:58

Mia femtech

Milé ženy, má někdo z Vás zkušenosti s novou metodou Mia femtech? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35435
5.2.25 18:03

A to je zase co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.2.25 21:54

Mia femtech

Dobrý den, augmentaci prsou metodou Mia mám již za sebou. Co vás zajímá?😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.2.25 09:39
@Petra722 píše: Více

@Petra722
Dobrý den, zajímá mě tak nejak vse :) jak dlouho jste po zakroku, zda to bolelo, případně jak dlouho, jak se cítíte, kde jste si nechala zákrok provést, cena a tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.2.25 16:03

Mia femtech

@MarkyFr
Dobrý den, mám necelé čtyři týdny po zákroku. Bolest byla minimální – prášek proti bolesti jsem si vzala pouze první den, potom už nebyl potřeba. Celkově jsem cítila jen tlak na prsou místo bolesti. Musím říct, že jsem celou dobu čekala, kdy bolest přijde, ale nakonec se neobjevila vůbec. Když jsem četla o klasické operaci, kde bolest trvá několik týdnů, u metody MIA jsem cítila pouze tlak. Teď už nemám žádná omezení. MIA Femtech na klinice Aesthevita stojí 225 000 Kč a zahrnuje vše: zákrok v lokální anestezii, MIA implantáty, kompresivní pooperační podprsenku, balíček s péčí po zákroku, dárkový set, VIP servis a záruční program.

Pokud vás zajímá rekonvalescence den po dni, vše sdílím na svém Instagramu: @official_blondyna_pea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.2.25 10:16

Děkuji a řekli vam, zda bude po čase výměna implantátů nebo jsou napořád. Nějaké kontraindikace? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
4.3.25 20:03

Mia

Pokud nenastane žádný problém ani mé přání na změnu, implantáty není třeba vyměňovat.

K zákroku jsem navíc dostala velký záruční program, který MIA jako nabízí a pokrývá nejen záruky bezpečnosti, ale i mojí možnosti na změnu v budoucnosti. Poskytuje to ženám velké jistoty ke spokojenosti a flexibilitu při případné úpravě v budoucnu.

Co se týče druhé otázky, obraťte se přímo na kliniku.

Komplikace žádné rozhodně nebyly a jaké jsou všechny kontraindikace zákroku, to nevím, nejsem lékař, takže vám s tímto nemohu pomoct 😊.

Zajímá vás ještě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.3.25 13:43

@Petra722 Dobry den. Me by zajímalo všechno 😍 🙏🏻. U koho jste byla a na jaké klinice? Doporučila byste ji dál?. Jak zákrok probíhal, co bolest? 😶 sla byste do toho znovu? 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.3.25 19:43

Mia Femtech

Hezky den😊. Byla jsem na klinice Aesthevita a operoval mě pan doktor Ján Pilka. Prostředí i pan doktor jsou top!
Zákrok proběhl hladce bez komplikací - ráno jsem přišla a v poledne už jsem odcházela domů s holkama na svém místě 😅 🐐 🐐. Během samotného zákroku jsem občas cítila tlak, ale určitě se nedá mluvit o nějaké šílené bolesti. Bez váhání bych do toho šla znovu! 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.3.25 11:35
@Petra722 57425022 [/citace
A zvětšení mate o dvě čísla? Maji vice velikostí implantátů na výběr? Můžete i dat foto pred a po alespoň v oblečení? Děkuji :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.3.25 11:30

Mia Femtech

Ano. Na výběr jsou dvě velikosti implantátu, jestli se dobře pamatuju, každopádně já mám ten největší, co se aktuálně vyrábí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.3.25 11:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.3.25 00:29

Dobrý den, můžu se zeptat:

1. Opravdu vám řekli, že implantáty není třeba vyměňovat? Nějak se mi tomu nechce věřit, jsou to přece silikonové implantáty, musí podléhat opotřebení… To by znamenalo dalších cca 200. 000 Kč za 10 nebo 15 let…
  2. Pochopila jsem správně, že implantáty se plní silikonem až PO vložení pouzdra implantátu pod prsní žlázu? Jak je vlastně zajištěno, že gel z pouzdra nevyteče?
  3. Doporučují tuto metodu i ženám, které ještě nebyly těhotné a plánují kojit? Přece jen, u žen, které kojení plánují, se u klasické augmentace volila metoda vložení pod sval.
  4. Zmínili se, zda je metoda vhodná i pro velmi štíhlé ženy s malou prsní žlázou s minimem podkožního tuku? Tam jde o to, aby implantát nebyl vidět…
  5. Řezy jsou v oblasti podpaží. Sdělili vám nějaká rizika řezu v podpaží?
  6. Jak vypadá pooperační režim? Kdy je možné běžně používat a zvedat ruce, zvedat těžší věci apod.? Spánek je možný jen na zádech nebo jak je to u této metody?

Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.3.25 09:11

Můžu se ještě prosím zeptat, kde jste se o zákroku dozvěděla?
Neodradila vás cena (přece jen vzít někde takovou částku a jít zkusit u nás nový zákrok)?
Předpokládám, že zákrok má podobná rizika jako běžná augmentace prsou (rizika se stvrzují podpisem před operací) - tedy riziko nepřijmutí cizího tělesa vlastním tělem, riziko pohybu implantátu, kapsulární kontraktura, změny citlivosti prsou, riziko nemoci prsních implantátů? Zhlédla jsem nějaká propagační videa, ale v těch jsou samozřejmě jen přínosy a zdůrazňování toho, že nejde o operaci s anestezií. Některá videa mi přišla až pohádková. Ale ani zákrok v lokální anestezii při vědomí není úplně příjemná věc…
Každou ženu by mělo zajímat, jak to bude po zákroku dlouhodobě. Alternativních metod zvětšení prsou už v minulosti byla spousta, plnily se kdečím, měly různé povrchy a pak se zjistilo, že jsou kolikrát nevyhovující nebo dokonce nebezpečné… MIA implantáty jsou prý biokompatibilní, ale nevím, co si pod tím představit…

Omlouvám se za slohovou práci a děkuji. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.3.25 17:24

MIA Femtech

@eM88
1. Ano, je to tak. Jsou to implantáty nové generace, a pokud nevznikne žádná komplikace (a právě s těmito implantáty jsou komplikace opravdu minimální až nulové dle dosavadních statistik).

2. Ne, implantáty se ničím neplní, implantáty jsou celistvé, ale inovativní forma a materiál dovoluje jejich vpravení na správné místo pomocí injektoru. Doporučuji se podívat na IG kliniky Aestevita, kde to mají krásně vysvětlené.

3. ⁠Ano, je vhodná i pro ženy, které nekojily. Nenarušuje to žlázu ani tkáně. Na zbytek musí odpovědět přímo pan doktor Pilka.

4. Ano, je vhodná i pro štíhlé ženy. Případně se dají hrany implantátů skrýt tukem, takže je možné kombinovat s výplní vlastním tukem.

5. Rizika jsou stejná jako u jakékoliv jiné jizvy. Je nutná zvýšená hygiena, protože se jedná o místo, které se hodně potí.

6. Podívejte se na můj IG: official_blondyna_pea nebo Aestevita. clinic. Vše je uloženo ve výběrech, kde najdete odpovědi na mnoho vašich otázek.
Každopádně přímo na klinice vám vše krásně vysvětlí. Já byla hodně nervózní, ale pan doktor Pilka mi vše krásně vysvětlil a uklidnil mě😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty