Mia femtech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.8.25 16:01

@MarkyFr dobrý den, napíšu Vám i svoji zkušenost.

Pro zvětšení prsou jsem se rozhodla jen kvůli nové metody Mia femtech. Bez celkové anestezie, rekonvalescence minimální, bolest taky minimální, druhý den můžete fungovat - pro mě jako maminku 3 děti ideální. Takže jsem podstoupila zákrok, který takhle byl v pořádku a rychlý, nebolel jen chvílemi to bylo nepříjemné, sestřičky i pak doktor byli super. Ale s tou rekonvalescenci to je náročnější. Bolest šílená, modřiny neskutečně v podpaží ani po 4 dnech od operace jsem nebyla schopna sama cokoliv udělat, jako se obléknout, otevřít dveře nebo ledničku, zapnout si pas. Kdybych dopředu věděla, jaká bolest mě čeká, tak bych do toho určitě za tak vysokou cenu nešla ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.9.25 20:20

Ako je mozne, ze vsade uvadzaju ze uz na druhy den moze klientka normalne fungovat, a Vy pisete taketo bolesti aj po tolkych dnoch :( potom aka je pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.9.25 13:57
@Veronika919 píše: Více

Děkujeme za Váš příspěvek Veru, je možné dát i foto před a po a případně i modřin? Jinak je to další názor a hlavně jak se říká 100lidi.. každý prožívá jinak bolest, co někoho bolí strašně jiného vůbec atd.. co by teprve udělala klasická augmentace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.9.25 12:07
@Mamina237 píše: Více

Mohlo dojít k nějaké komplikaci nebo k většímu pohmoždění operovaného místa. To není vyloučeno ani u minimálně invazivního zákroku. Bolestivost je určitě individuální. Zatím to ale u tohoto zákroku vypadá ve většině případů na minimální bolestivost. Nicméně je potřeba nepodléhat reklamám, ale dívat se na to realisticky. U této metody se sice uvádí, že můžete „hned“ fungovat, ale to se týká spíše jednoduchých činností. I u této metody je nutná rekonvalescence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.9.25 13:31
@Veronika919 píše: Více

A jak se cítíte dnes, nějaká změna? Jak dlouho jste po zákroku? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
16.2.26 14:08
@Pavla20374 píše: Více

Problém s viditelností okrajů implantátu se u velmi štíhlých žen většinou řešil klasickou augmentací pod sval (nikoli pod žlázu). Proto mě samotnou tato problematika zajímala u MIA Femtech, při které se implantát vkládá (navíc v podstatě „naslepo“ - operatér nevidí přesně, kam implantát vkládá) pod prsní žlázu. Zhlédla jsem spoustu fotografií před/po zákroku a různá videa a všimla jsem si, že ačkoli jsou výsledky u MIA Femtech přirozenější, než u klasické operace, tak u některých žen je i přesto patrné, že mají implantát. Jde hlavně o ten horní okraj implantátu, kdy někdy je znatelný, zejména při pozvednutí prsou spodním prádlem nebo oblečením. Myslím, že kvůli tomu se záměrně fotí výsledky operace buď bez prádla nebo v prádle s lehkou oporou (bez kostic, bez push-up prádla).

Ženy, které máte augmentaci prsou metodou MIA, můžete si vzít na sebe cokoli, jakoukoli podprsenku, aniž by se vám rýsovaly okraje implantátu?

Dát tolik peněz za nejistý výsledek, se některým upřímně nechce…

Vím, že se dá augmentace doplnit přenosem vlastního tuku, ale to je operace + finance navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.2.26 00:26

@Petra722 hezky den dekuji za osvetu me zajima pouze jedna otazka🤣hybou se? Nebo jsou na miste jak kdyz se jde na klasickou operaci prsou mimo sval? Moc dekuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.2.26 11:47

Zdravím, je reálné se dostat na cenu do 100000,– při zvětšení o jednu velikost….?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
24.2.26 12:30

Cena MIA Femtech

@Badon píše: Více

Pokud vím, tak augmentace metodou MIA Femtech je zatím asi nejdražší metodou augmentace… Její cena se nyní pohybuje kolem 225 000 Kč (jednotná cena, nezáleží na tom, jak velký implantát se použije). Cena zahrnuje dle dostupných informací dlouholetý vývoj, patentovanou technologii, použití jednorázových pomůcek při zákroku, nejširší záruční program na trhu (záruky jsou samozřejmě jasně dané a vztahují se jen na některé případné komplikace nebo situace, což je dobré si zjistit předem). Informace o ceně jsou dohledatelné na webových stránkách klinik, které metodu MIA provádějí. V České republice metodu MIA nabízí klinika Aesthevita v Praze (MUDr. Ján Pilka) a Klinika Renomé (MUDr. Juraj Payer, nově také MUDr. Michal Makel'). Na Slovensku se metodou MIA operuje například na Envy Klinice (Bratislava, možná i Košice) - MUDr. Juraj Gajdoš. Pod 100 000 Kč by se pacient možná dostal při klasické augmentaci, ale to asi nechcete… Navíc zvětšení o jednu velikost je u klasické augmentace otázkou. Taky jsem se o to v minulosti zajímala. S MIA metodou by to neměl být problém, alespoň dle toho, co jsem viděla na fotkách a ve videích. MIA je prezentovaná jako zvětšení o 1 - 2 velikosti. Ale u klasické operace by to možná nevypadalo dobře, na konzultacích se doktoři přikláněli spíše k větším implantátům, než jsem chtěla z důvodu velikosti hrudníku - jejich argumentem bylo, že prsa by s menšími implantáty byla příliš od sebe. Mám vel. AA nebo 0. :wink: Na druhou stranu velká prsa mě moc neoslovují a vyloženě umělý vzhled také ne. Tak trochu mě děsí některé výsledky chirurgů, kdy po operaci to vypadá hůř než před ní (hubená žena a zbytečně velká prsa, která jí vyloženě neladí s postavou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.26 18:29

Dobrý den. Prosím jde podstoupit operaci Mia femtech a uhradit splátkami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
19.4.26 21:54

Mia Femtech - uhrazení zákroku na splátky

Například Klinika Aesthevita Praha uhrazení zákroku Mia Femtech na splátky nabízí. Mají to uvedeno na webových stránkách - najdete si Zvětšení prsou bez klasické operace Mia Femtech a Preservé (v tabulce „Cena“ je uvedeno „Nabízíme také možnost splátek s výhodným úrokem“. ) Ostatní kliniky nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.26 06:39

Dobrý den. Děkuji za odpověď. Ještě se zeptám, má to doopravdy tak rychlý průběh ta operace? A po ní, jestli jsem správně vyčetla se ty prsa cítí napnutá něco jako před menstruací? A poslední dotaz holky, sex a vše kolem, nemůže něco uvnitř prasknout, když se třeba manžel těch prsou “dotýká”silněji? Narovinu, mačká? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
22.4.26 12:50
@LucieVladimir píše: Více

S operací nemám osobní zkušenost, mám za sebou pouze konzultaci na klinice. Snad tu někdo odpoví. Uváděných 15 až 20 minut je doba samotného vkládání implantátu. Předtím je samozřejmě nutná příprava na zákrok a po zákroku pacientka nějakou dobu odpočívá na klinice a poté prý odchází domů. Jsou tam nějaká omezení po zákroku, to je dobré si zjistit dopředu, nejlépe od někoho, kdo už na operaci byl. Ono totiž při konzultaci na všechno prostor není, mně osobně přišla konzultace taková rychlá, šlo hlavně o posouzení vhodnosti zákroku, o zkoušení velikosti a už by chtěli, aby pacientka plánovala termín. Psala jsem si pak e-mailem i o rizika, ale uvedli jen základní obecný výčet. MIA má i záruky, jsou tam ale určité podmínky a pokud by nastaly v budoucnu komplikace, nemusí pacientka toto splňovat a pak si bude případný zákrok nejspíš hradit ze svého.
Po zákroku uvádějí pacientky tlak, někdo tu psal i bolest. Implantáty by měly mít určitou odolnost, dotek (i silnější) by měly ustát, jinak by se nepoužívaly. Člověk bude chtít i ležet na břiše, cvičit, někdo i posilovat (po rekonvalescenci). Spíš jde o váš pocit, zda vám takový dotek bude příjemný. Ono je to i o tom partnerovi, jak to přijme a jak se podle toho zařídí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.26 06:32

Děkuji za odpověď. Je mi 49, po dvou dětech a celkem nově vdaná. Také bych chtěla vypadat dobře pro manžela, akorát si říkám, že kdyby to bylo vše tak rychlé a jednoduché tak na to jdou snad všechny ženy které jsou aspoň maličko nespokojené. Cena je druhá věc. Mohu se zeptat, proč u vás skončilo jen u konzultace? A je tu někdo kdo je třeba čerstvě po operaci? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.4.26 07:29
@LucieVladimir píše: Více

No ono hlavně hodně žen odradí i cena. 💯%zaruku si myslím nedaji nikdy na nic, to je prostě byznys.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty