Mickey bazárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
28.12.12 17:17

Mickey bazárek

Dobrý den, maminky!
Ráda bych zjistila, zda nemáte někdo zkušenost s obchůdkem MICKEY BAZÁREK. Byla stránka na Facebooku, kde byla možnost objednávání nového zboží, které tuším objednávali z ciziny. Stránka fungovala určitě několik měsíců, ale již nějakou dobu je zrušená. Myslím, že měli i kamenný obchod v Chrudimi nebo Chomutově, přesně nevím. Samozřejmě mám naobjednané a zaplacené věci již od října - cca 1300Kč. Poslední komunikace byla 13.listopadu. Už mi nejde ani tak o peníze, s tím jsem se pomalu smířila..ale o princip!!! Strašně mě štve, že by jim to mělo jen tak projít. Všichni mi říkají, at to jdu nahlásit, že třeba ( teda určitě ) je takových lidí jako já víc, ale pořád doufám, že se to nějak vyřeší!!! Prosím, pokud někdo má podobnou zkušenost, nebo by snad dokonce věděl kde se ten obchod nachází, nějaký kontakt nebo prostě něco, budu moc ráda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1800
28.12.12 17:35

O bazárku slyším teď poprvé, ale když si ho dám do vyhledávače na FB, tak skupina pořád existuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.12.12 17:48

Děkuji moc!!! Zkoušela jsem to hledat v úterý nebo stedu a nešlo to!!! Moc děkuji, opravdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.12.12 18:02

Respektive oni mají provizorní stránku, jelikož tamta jim byla zrušena :nevim:
http://www.facebook.com/…ckeybazarek/?…
Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek