Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Připlatit si tuto metodu či ne při Ivf? Vyšší apoptoza spermií, pcos a anovulace.
@Adri56 Jestli mate apoptózu tak si ho dejte. Nam se to vyplatilo, vyslo to hned napoprvé ![]()
@Anonymní píše:
@Adri56 Jestli mate apoptózu tak si ho dejte. Nam se to vyplatilo, vyslo to hned napoprvé
Moc díky
Ráda slyším že se to povedlo, mě právě teď bude čekat první Ivf tak se na to chci co nejlépe připravit 🙂
@Adri56 Tak drzim palce, my si připlatili za víc veci, jen teda za ty co nam dávaly smysl, abysme sance trochu zvýšili a nemuseli na to znova, dikybohu to fakt vyslo.
@Anonymní píše:
@Adri56 Tak drzim palce, my si připlatili za víc veci, jen teda za ty co nam dávaly smysl, abysme sance trochu zvýšili a nemuseli na to znova, dikybohu to fakt vyslo.
Moc děkuji
Mohu se zeptat jaké metody jste si připlatili?
já uvažuju o tom Embryoscope. A možná to lepidlo, ale to jsem četla že je prý k nicemu, tak to těžko říct.
@Adri56 presne tak, měli jsme i embryoscope, to mi dává smysl, ze ty embrya nemusí vytahovat a můžou se i zpětne podívat na vývoj. No a pak jsme měli to vše doporucovane, tj ICSI a mrazeni. Embryoglue jsme neměli, dr nam řekla ze to není prokázané ze by to zvyšovalo sance.
Jo tak já mám doporučené úplně to samé, když jsem se doktorky ptala ne embryoglue tak mi ani neodpověděla jen zakroutila hlavou podívala se na mě a z jejího výrazu jsem usoudila že to je blbost 😄 A dost jsem četla že to skoro nikomu nepomohlo…