Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
To je inzerát na přípravky které zbavují migrény?
Každémü pomůže něco jiného…hlavně zbavit se stresu.
To kdybychom měli užívat to co všude píšou že je dobré,tak jsme jen na tabletách-na vlasy,na pokožku,na trávení,na imunitu,vitamíny,minerály…fakt farm. průmysl jen kvete.
Já si myslím,že sem každý píše co komu pomohlo a tak jsem taky napsala.Produkty OKG mu opravdu pomohly a tak se snažím ulehčit trápení i lidem ,kteří migrénou trpí a neví si stejně jako můj muž už rady jak na ní.Neříkám,že to pomůže každému,to opravdu nevím ale jemu to pomohlo a je za to nesmírně vděčný a tak to posílám dál.
Tak proč hned s mailovou adresou? Jinak by mi to podezřelé nepřišlo. A taky od registrovaného člověka.
Protože ty produkty i prodávám to je pravda ale až po zkušenosti s tou migrénou.Prodávala jsem je i na jiné věci ale s tím jsem už skončila protože s tím já osobně zkušenost nemám a tak jsem na to neměla doporučovat něco s čím jsme neměla zkušenost.Na migrénu to opravdu mému chlapovi pomohlo a proto to tedy nabízím. Opravdu se ji zbavil-hlava ho tedy občas ještě bolí ale není to migréna se zvracením.Hodně mu to pomohlo a je za to fakt vděčný.Já nevím co to MIGRÉNA je ale stačilo mi když jsem ho viděla a nedokázala mu pomoci.nepřeji to nikomu ani tomu největšímu nepříteli protože z chlapa který byl opravdu chlap v pravém slova smyslu se při migréně stalo něco co nevím ani jak bych pojmenovala.Bylo mi ho opravdu moc líto a nic mu nezabíralo a ani já mu nemohla něják pomoci.Prostě vím,že mu toto moc pomohlo a je mi jedno jestli si někdo myslí,že se tady snažím jen na chudácích lidech s migrénami vydělat-tak to totiž vůbec není.Produkty se dají koupit i přímo na firmě v Brně tak pokud by někdo měl zájem to vyzkoušet dají se koupit i přímo tam.
Já si nemyslím, že se snažíte vydělat na chudácích s migrénou, můj názor je ten, že to nepatří na tyto stránky, toť vše. A to píšu jako člověk, který trpí na bolesti hlavy. Prostě i to nepřišlo korektní. Jestli chcete pomáhat i prodávat, dejte si to třeba na mimibazar, tam je taky dost ženských a narozdíl od emimina tam tyto věci patří. Nic ve zlým. ![]()
Mému manželovi pomohly produky OK Alfa a OK Omega od firmy OKG.Bolesti hlavy tedy ještě občas mívá,ale není to ta strašná bolest spojená se zvracením a celodenním tápením.
Blanka83@email.cz