Migréna a další léky

Anonymní
22.7.21 12:22

Migréna a další léky

Je tu někdo kdo odmítl užívat léky na migrénu, které mají záchvatům předcházet? :roll: Už toho mám plné zuby, prášků beru i tak dost a teď ještě tohle :roll: je nějaká alternativní cesta? Čekám na vyšetření EEG a CT.
Prosím anonym, citlivé.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2690
22.7.21 12:28

Na migrénu používám rosemig s nemůžu si stěžovat bez léků bych asi umřela bolesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.21 12:39
@Misasisi píše:
Na migrénu používám rosemig s nemůžu si stěžovat bez léků bych asi umřela bolesti…

A jak to užíváš? Při záchvatu? Mně vadí, že to jsou prášky který se užívají denně :roll:

• Citovat
  • Upravit
8014
22.7.21 12:55

Můj muž užívá na předcházení taky ale má napsané čípky indometacin v případě migrény a ty perfektně učinkují ty si beru na migrénu i já co je nemám napsané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
22.7.21 13:01

Ja se vyhybam spoustecum co nejvic to jde. A kdyz zacina bolet beru okamzite ibalgin a je to snesitelne. Kdyz si to necham rozjet tak uz nepomuze nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
22.7.21 13:05
@Anonymní píše:
A jak to užíváš? Při záchvatu? Mně vadí, že to jsou prášky který se užívají denně :roll:

Teď jsem těhotná a migréna mi zmizela uvidíme po porodu… Ale normálně když užívám tak když mě začne pobolivat hlava beru prášek a je konec… Kdybych neměla léky tak mám už takové bolesti že si do práce musím dojít na kapacku jinak nic nezabere.. Ty prášky jsou dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
22.7.21 13:05

Tak je neber, když nechceš.
Ja mela migrény takové, ze jsem byla vděčná za cokoliv co snizilo jejich častý výskyt.

Na bolest samotnou mi zabírá ibalgin, ale brat jej dlouhodobě i 4× týdně, nekdy více kusů se mi příčilo. Po triptanech jsem se zas citila jak prastena do hlavy.
Největší účinek měly právě ty prášky co jsem brala dlouhodobě a vyskyt migrén se hodně snížil. Ale vyhovovaly mi az treti v poradi co mi neurolog predepsal.

Alternativní medicína u me nikdy nepomáhala. Ani vynechání určitých potravin apod.

Sama za sebe mohu říci, kdyz je bolest tak velika a častá, tak uz je člověku skoro jedno co bere, jen kdyz to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.21 13:07

Holky děkuju za názory. Mně jde o to že beru HA, léky na štítnou žlázu a antidepresiva. A přijde mi to už hodně no. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.21 13:07

Ty čípky mám taky a jsou dobré.

• Citovat
  • Upravit
942
22.7.21 13:08

Jeste by to bylo dobre vypozorovat co to spouti a snazit se tomu vyhybat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
22.7.21 13:08
@Anonymní píše:
Holky děkuju za názory. Mně jde o to že beru HA, léky na štítnou žlázu a antidepresiva. A přijde mi to už hodně no. :roll:

To bude psychikou ta migrena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
22.7.21 13:09

A HA je taky vybornej spoustec migreny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.21 13:10
@Len123l píše:
To bude psychikou ta migrena

Je to možné. Ale mám teď dlouhodobě hodně stresové období. Snažím se co to jde, ale prostě ty migrény mám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.21 13:11
@Len123l píše:
A HA je taky vybornej spoustec migreny

HA to prý není. Měla bych to hned co jsem ji začala brát, mně se ty migrény rozjely po prodělání Covidu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.21 13:14

Momentálně beru 13 druhů léků, z toho jeden na migrénu. Jak říkám hrst ráno večer a hrst večer.
K tomu byliny tčm, to je ta hrst druhá. Kdyby nepomáhali, tak je neberu. Ale je to spíše berlička, že už většinou nejsou tak kruté.
Chtěla jsem říci, že ta jedna tabletka navíc je nic.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex