Migréna a další léky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1047
22.7.21 13:53
@Anonymní píše:
Ty jsi měla endometriozu? Já chci být hlavně ok gynekologicky. Bez souhlasu doktora nic vysazovat nechci. Ještě uvidím co bude po EEG a CT.

Ještě se zeptám? Jak ty migrény vypadají a jak jsou časté? Je mi divné, ze by té hned léčili preventivně lekama bez vyšetření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
22.7.21 13:54

A taky je dobrý magnosolv na migrény.. Dělám na Neurologii a tam ho taky většina lidí užívá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.21 13:57

Já si myslím, že to je u mě krční páteří a stresem. Ne HA. Mám vždy hodně ztuhlé trapézy a citlivou krční páteř.
Ibalgin mi na migrénu přestal zabírat. Mám teď čípky. Auru nemám. Jen občas lehkou nevolnost. Beru i magnosolv.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.21 13:59
@Ivusska777 píše:
Ještě se zeptám? Jak ty migrény vypadají a jak jsou časté? Je mi divné, ze by té hned léčili preventivně lekama bez vyšetření…

Dneska jsem na neurologii byla poprvé. V téhle míře asi půl roku, ale 1× za měsíc jsem ji měla už takových 10let. Bolest hnusná, hodně ji cítím i v očích. Za očima. A musím ležet. Když nevezmu prášek včas, tak umírám.1× týdne ji mám určitě.

• Citovat
  • Upravit
1047
22.7.21 14:02
@Anonymní píše:
Dneska jsem na neurologii byla poprvé. V téhle míře asi půl roku, ale 1× za měsíc jsem ji měla už takových 10let. Bolest hnusná, hodně ji cítím i v očích. Za očima. A musím ležet. Když nevezmu prášek včas, tak umírám.1× týdne ji mám určitě.

A už ti napsali léky, které mají předcházet záchvatům? Jak se jmenují? To je dost nestandardní postup. Pokud jsi byla na neurologii poprvé, nemáš ještě žádnou zobrazovací metodu, tak ani nevědí, zeď to opravdu je migréna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.21 14:26
@Ivusska777 píše:
A už ti napsali léky, které mají předcházet záchvatům? Jak se jmenují? To je dost nestandardní postup. Pokud jsi byla na neurologii poprvé, nemáš ještě žádnou zobrazovací metodu, tak ani nevědí, zeď to opravdu je migréna.

Topilex. Já to vyhodila. No právě, taky jsem se divila.

• Citovat
  • Upravit
11733
22.7.21 14:29
@Anonymní píše:
Ty jsi měla endometriozu? Já chci být hlavně ok gynekologicky. Bez souhlasu doktora nic vysazovat nechci. Ještě uvidím co bude po EEG a CT.

o endometrioze mi neřekli, že bych měla, ale co 3 měsíce cysty jsem měla, občas praskly sami, jinak vyvolávačky, s HA jsem je neměla, ale měla jsem migreny, tak jsem si dala Mirenu a migreny z 3× týdně ustoupily na 1× za 3 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
22.7.21 14:31
@Anonymní píše:
Topilex. Já to vyhodila. No právě, taky jsem se divila.

Taky jsem brala, ale teda dlouhou dobu mi to nikdo moc napsat nechtel. Teď bych nebrala a asi se poradila s jiným neurologem. Ten lék není úplně sranda. Jo a muže snižovat účinnost HA. A pouvažovala bych vážně i o zkoušce vysazeni té HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.21 15:13
@Ivusska777 píše:
Taky jsem brala, ale teda dlouhou dobu mi to nikdo moc napsat nechtel. Teď bych nebrala a asi se poradila s jiným neurologem. Ten lék není úplně sranda. Jo a muže snižovat účinnost HA. A pouvažovala bych vážně i o zkoušce vysazeni té HA.

No právě, četla jsem si co to je. :nevim: proto to nechci brát. A uvidím co bude.

• Citovat
  • Upravit
843
9.12.21 16:22

Ja jsem dostala Indometacin čípky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat