Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
A já, kdybych si dal kolínko přes kolínko, taky bych ti přišel domestikovanej?
Nechtěl jsem psát distingovaný z hlavy, tak jsem použil nejbližší slovo, který z něj významově vychází, a přitom ho dokážu napsat zpaměti.
Pozastavil se už během diskuse někdo nad tím nejhlavnějším a sice jak strašně hnusný je takový studený hambáč, natož z Mekáče ![]()
Sex kvůli pozvání na luxusní žrádlo..řeknu si že každý jsme nějaký.
Ale za donášku jetých hambáčů!!?
Tohle tema jsem vytesnil z hlavy bo je uplne absurdni…takze promin.
Nicmene pozastavil se tu behem diskuze nekdo nad tim, ze by mel nekdo dojit k Havlum a svazat Havlove ruce za zady, aby uz nemohla kazit vasen na emimi?
@Kryptozoo píše: Více
Tohle neřeším, lidi jedí různé věci, třeba šneky a kaviár a chobotnice anebo prd. elačku, to už mi přijde víc fajn studený mekáč, kdybych si měla vybrat… ![]()
@free333 píše: Více
A moc dobrá. Zkus psát zadelačka, to projde.
@Kryptozoo píše: Více
Já.
Hamburger mi tak jednou dvakrát do roka chutná. Ale čerstvý, z hovězího, uvnitř růžový, z burgrárny. Plasty mi moc nejedou.
@free333 píše: Více
Běžně si nechávám zabalit cheeseburger nebo Mc Royal a potom ho jím doma studený, akorát v září, když jsem šla kolem a měla jsem chuť na Filet fish, prostě fish burger a bylo vedro, tak jsem si ho zabalit nenechala, protože je tam majonéza a to bych neriskovala, ale normálně bych ho taky snědla studený, i pizzu klidně sním studenou, nevidím v tom problém.
Smůla.
Vidíš mou krásnou tvář? Ani ty, ani kdokoliv jiný mě rozhodně svazovat nebude. A kazit si budu co chci a KOMU chci. ![]()