Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám zálusk na jednoho muže, jmenovat ho nebudu, je to uživatel emimina, ale fakt nenapíšu který.
Pracuje v Mekáči, připravuje tam burgery a napůl je v invalidním důchodu.
Já jsem poslední dobou strašně moc rozmlsaná, k burgerům mám kladný vztah a občas jsem si ráda skočila do Mekáče na jídlo a na relax si odpočinout od muže a syna
Nyní mě to do Mekáče táhne pořád. Začala Sýrovka, dříve švýcarské dny.
Jedla bych Swiss king denně tak 3×, napadlo mě toho muže mít jako milence do doby, než Sýrovka skončí, což je asi někdy do poloviny února.
Věřím tomu, že by mi Swiss king připravoval na naše milenecké schůzky.
Byly byste milenkami kvůli jídlu?
Klopino zhoršuje se to, vyhledej odbornou pomoc dříve než bude pozdě ![]()
V tomto pripade uz nepomuze ani odborna pomoc… to je na hospotalizaci, v mekaci samozejme ![]()
Mekáč ![]()
Kdyby to byl alespoň někdo, kdo pracuje v luxusní restauraci (třeba takový Polreich
).
@saddreamer píše: Více
Tak ten by si o ni nejspíš neopřel ani kolo ![]()
A Klíma už za tanečky neplatí? Před porodem Ti platil desetitisíce, od inženýrky jsi zase dostala peníze za kvasinky. A najednou nemáš dost peněz na tři burgery denně, tak musíš sbalit nebohého brigádníka a využít toho, že jako zaměstnanec má slevu?
@saddreamer píše: Více
Mám na tři burgery 🍔, o penězích to není, vždyť v úvodním příspěvku píšu, že mám na něj zálusk a já jsem nerada milenkou zadara, když v tom nemám city. Vždy jsem byla praktická.
@Atisia píše: Více
ale praktická…s jedním se vyspí za jídlo, s druhým za nehty, do budoucna s lékařem za prohlídku, s poštakem, když ji donese poštu, s policajtem, aby nedostala pokutu…prostě šetří rodinou kasu. Víš na kolik vyjdou uhozeného milemky? a z klopy neubude…
@Klopotkova píše: Více
Mít milence je praktické? V čem jako?
Byt milenkou zadara, a co to ma za vyhodu v mekaci? To je spis potupny byt milenkou za hambace prece ![]()