Hezké chvíle s masérem

Anonymní
24.10.25 10:45

Hezké chvile s maserem

Ahoj, jdu si vylít srdíčko. Už několik let mam problem se zády, důvodem je sedave zaměstnání a nesprávné zvolený sport. Na masaze jsem chodila vždy, cca od 18 let. Je ale těžké najit někoho, kdo by mi fakt pomohl. Za celou tu dobu (téměř 20 let), jsem zažila jednoho masera v lázních, ktery byl super a ted asi před rokem jednoho tady u nas. Po jeho masazi mam záda, jak v bavlnce, nebojí se pritlacit apod. Chodím k němu pres rok, různě s pauzami. Poslední masáž byla trochu vic intenzivní, chvílemi mi zajížděl pod spodní prádlo a masíroval me o pul hodiny déle nez měl (nutno podotknout, ze jsem byla poslední klient). Jak k němu chodím pravidelně, tak se na něj napojuju víc a víc, dovolím mu prostě vic. A i on ke me. Mě to nevadí, je mi to příjemné. Nebránila bych se románku. Jenže během masáže si nepovidame a on neumi moc dobre česky. Což románku samozřejmě nevadi. Co myslíte mam mu neco nejak naznačit? Jo a ze jsem jedna z mnoha to si rozumově asi dokážu zdůvodnit. Jsem v tehle věcech totální looser. Snad ten muj příspěvek dává smysl. Diky za nezaujaty pohled.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3391
24.10.25 12:08

Tak si nabuduce to spodne pradlo nedavaj a uvidis :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
24.10.25 14:45

Kdybys byla totalni „LOOSER“, tak jsi naopak totalne uvolnena a nemusela by ses ptat, jak sbalit masera. 8) Jinak rok je uz docela dlouha doba, pokud by tam mel byt nejaky potencial. :think:

• Citovat
  • Upravit
975
24.10.25 15:02

Pises, ze je tezke sehnat dobreho masera pro tva zada, takze ja bych si ho nechala pouze jako masera. Kdyz romanek nevyjde, budes tam chtit porad chodit dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.25 15:02

Po mne pred hodne lety jeden vyjel, hnusny zazitek. Od te doby chodim jen k maserkam.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.25 15:20

Já jednoho sbalila. Chtěla jsem vědět, jestli to zvládnu. Zvládla jsem. Chvíli to bylo fajn. Akorát že on to chtěl překlopit ve vztah. Bylo mu 24 a mně o 14 víc. Na vztah to nebylo, jen na ty hezké chvíle. Ale kontaktoval mě ještě několik let potom, tak se mu to se mnou asi líbilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.25 17:15
@Cirrus fibratus píše: Více

Jo to mas pravdu. Ja ani nejak nepočítám, ze „by to melo vyjit“. Ale je pravda, ze kdyz bych já vydala nejaky signál tak se pak cítit divně a chodit k němu dál nevim nevim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.25 17:18
@Silverine247 píše: Více

No já k němu nechodím pravidelně. Dřív to bylo treba jednou za 2 měsíce. Od září tedy držím každých 14 dni a ty masáže se zintenzivnuji z jeho strany. Začal masáží prsních svalů a ted naposledy to teda byla pecka. Je ale pravda, ze oni tam mají docela natrask a berou klienty po hodině. Ted poprvé jsem byla poslední klient.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.10.25 17:22
@Anonymní píše: Více

Mě se taky stalo, před 20 lety v laznich, kde jsem byla po slepaku jako čerstvá 18, ze mi masér sahal kam nemel. Ale přesně vim co ho k tomu vedlo. Mela jsem blokla zada a šla k němu a on me rovnal a já mu tam nevedomky vzdychla, ze je to krásný… no a uz byl tam kde neměl.

Ja k masérkam uz nechodím, vzdy to bylo jen hlazení a povídání. A ja potřebuji pevne ruce.

• Citovat
  • Upravit
3025
24.10.25 17:28
Že jsem mimo téma, ale zkoušelas třeba filipínskou masáž( od Filipínky?)
Chodím zásadně na hloubkovou, manžel to skoro nebyl schopný vydržet. Potřebuju pořádně zvalchovat a vždy odcházím spokojená :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.25 17:40
@Kryptozoo píše: Více

Byla jsem párkrát na thajské masáži. Jo, super na prokrupani kosti, ale ja potrrbuju pořádně zmackat ramenní svaly. To mi žádná thajka zatim nedokazala. A teda, já moc nevěřím takovým tem absolventum rekvalifikačního kurzu Maserstvi. Ten kam chodím je vystudovaný fyzioterapeut s roky praxe.

• Citovat
  • Upravit
360
24.10.25 20:35

Zkusil bych osobního trenéra, radsi zpevnovat svaly než pořád rozmasirovavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
25.10.25 11:39

A to pri te masazi, kdyz ti zajede prsty pod pradlo ani vzrusenim nehlesnes? Jo, to si samozrejme vic nedovoli…jakou hru chces hrat? Aby te porad dobyval? Tak mu to dej najevo vzdechy…nebo se ti libi ho provokovat? Sundej si behem masaze pradlo…easy as fuck.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.25 12:14
@Andelskej_Satan píše: Více
:lol: jo mas pravdu. Zavzdychat bych asi mohla. On mi i říká, ze nedychám… no ted mi asi došlo co myslí :lol: jenže já se tam bojim vzdychat. Je to tam klasické fyzio, žádné extra utulno. A taky zdi jsou papírové, je tam dost slyšet.
  • Citovat
  • Upravit
6423
25.10.25 12:23

Do haje…ja si asi udelam profi masersky kurz, navic umim i cesky, takze i jazykova bariera odpada…a sexualne vyprahle klientky by si aspon nepripadaly iak looserky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová