Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
Neee, to fakt ne. Neni ani kdo vi jak vysoký.
@Anonymní píše: Více
Prosím tě, jak to vydržíš? Ani nehlesnout? To ti fakt ještě neujelo? A nejsi v křeči, když nedýcháš? Já bych teda byla napnutá, jak špagát. A jinak rada, příště jít bez kalhotek mi přijde dobrá, vypovídá to o všem, ty nemusíš nic říkat.
Udělej. Budeš potom ženským dělat hezký den, budou tě milovat.
@Silwinka87 píše: Více
Zlato neprijde ti mirne nelogicke, ze se divis tomu, ze zakladetelka ani nehlesne, pritom pises ze bys sama byla napnutá jak spagat?:)
Zlato, co je na tom nelogického? Buď vzdychám a přirozeně se uvolním nebo jsem jak pěna, zadržuji dech a jsem ztuhlá ne?
Možná jsem to blbě napsala, ale je to:
Vzdychám jsem uvolněná x kontroluji vzlyky jsem tuhá, jak prkno.
Vysvetlim, soustred se a pozorne poslouchej…udrzuj se mnou ocni kontakt draha..sem se mi divej…takze: ano, popsalas to ted spravne (pred tim blbě)…jsi ztuhla, lezis jak prkno, ani nehlesnes..nic nebude…vs jsi uvolnena, tajes po kazdem doteku, vrnis a vzdychas, prislib neceho vic.
Ano, tak jsem to myslela
. Tím pádem, pomůže zakladatelce řeč těla, pokud není masér úplné pako, pochopí.
Je to tak…zacina se mi libit tva prudka moudrost.
Jeste bych mozna pridal rec sundanych kalhotek, oni ti cizinci jsou nekdy tupejsi…
Tak ted jsi me dostala…priznam se sam nevim ![]()
Jestli to zakladatelka myslí vážně, musí kalhotky dolů. Ale musí počítat s tím, že to nejspíš vyjde. Aby na to byla připravená.
Já bych se třeba bála, že asi nebudu jediná, s kým si to tak masér rozjíždí.
Pokud jsi rozumna zena…a ja chci verit, ze jsi…tak bez cepicky ani nahodou.
Samozrejme prstum a ustum se meze nekladou…