Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak opravdu dobrý tah. Dáš sezónní nabídku. Do hamburgeru za 40 přidáš plátek sýra, plátek slaniny, 1 bramborovou placku a změníš omáčku. Prodáš to 4× dráž.
![]()
@Ploskutáček píše: Více
No, když už to jídlo tedy musí být, tak až po sexu, aspon v mém případě… ![]()
Nikdy jsem nechápala ani tu zálibu ve večeřích, když si člověk vyjde s někým, s kým plánuje sex.
Bych se přejedla a už nesexovala, takže proto chodím na víno, vlastně jsem levná záležitost, stačí mi pár deci růžového a maximálně hrst mandliček ![]()
@Klopotkova píše: Více
Nevím, nijak mě to neoslovilo, když někam s přítelem jdeme, tak na pizzu nebo do čínské restaurace, to se ještě občas dá, ale taky ne denně.
@Havlova píše: Více
Tobě ten Mekáč nějak leží v žaludku. Vždy, když tam jdu, tak je tam skoro narváno.
Vždyť tam chodit nemusíš, každý má právo volby, kde se může nejíst.
@free333 píše: Více
Mě teď nějak vůbec nebere 🍕 pizza. Denně ne, to je cesta do pekel se tak stravovat často, ne-li snad denně.
Ale abych měl něco k tématu, já hambáče nejím, vlastně mletý maso obecně, vždy přemýšlím, co v tom je u mletý. Z mletýho masa papám jen tátovu domací sekanou a čivabpiči.
Ale miluju hambáče s trhaným masem. A tak jednou, asi tak tři čtyři roky dozadu, mi bráchova přítelkyně říkala, že v hospodě u nás na vesnici budou dělat hamburgery. A to byla doba, kdy jsem slintal nad hamburgerama s trhaným ve videích na netu. Tak jsem do toho šel. Stál asi 280 korun včetně hranclí, ty byly příšerný. Ale ten burger byl boží. Nechal jsem si ho rozklafat do talíře, protože jíst burger inteligentně, aby můj pokoj nebyl zralý na vymalování, byl kumšt.
Ta bulka nadýchaná, maso skvěle ochucený, rajče jsem dal do hajzlu. Ten burger byl obrovskej, hodně omáčky, majonéza, já to žral a nešlo přestat, ale věděl jsem, že ho nesežeru. Nebo jako kdybych se hecnul, sežral bych ho, ale bylo by mi blbě, těžko. Což mi nakonec bylo stejně, i když záchod jsem nepotřeboval, ale asi hodinu po mi začalo být těžko a to jsem třetinu nechal. Ale bylo to žrádlo.
Co kdybych jednu z vás virtuálně pozval na burger? Milenkama být nemusíte, jen když je dneska ten svátek, vy tady sliníte, já taky sliním a mám chuť pozvat nějakou eMámu na burger, mám chuť udělat něco bláznivého
A ujíždím na pizze Hawai.
Příspěvek upraven 28.10.25 v 10:01
@free333 píše: Více
Dík, tohle mě nikdy nenapadlo. Ale je pravda, že kdybych si dal výpečky, asi bych byl sexu neschopen. Ale několikrát jsem měl sex po kebabu a dobrý
![]()
Hele, zeptám se tě narovinu. Takže ty před sexem nejíš? Aha, takže když si dáš smažák, tak nic nebude, když mandličky, má muž šanci, jsi kouzelně čitelná. Co budeš mít dnes k večeři, prosím tě?
![]()
Je mi ukradenej. Je vidět, že marketing mají zvládnutý na 1*.
@Havlova píše: Více
A kdo nemá…, však jedině dobře, jak to mají zvládnuté, tak to má být. I když oni si na nezájem hostů stěžovat nikdy nemohli.:mavam:
Kvůli jídlu určitě ne, rozhodně ne kvůli fastfoodu. Nebojíš se, že budeš za chvíli jako bečka? ![]()
@Silwinka87 píše: Více
tak si pak najde jako milence dietologa ![]()
@lísteček píše: Více
Jo ![]()
Ještě bych poradila nějakého fešného osobního trenéra ![]()