Byly byste milenkami kvůli jídlu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
1.11.25 19:43
@Klopotkova píše: Více

Bleh. Jestli je McDonald's nějaký etalon chuti, je mi na zvracení. To už nevíte jak chutná nesizeny domaci burger?? Do mekáče chodi sociální případy, které nemají na skutečné jídlo. Nebo lidi co nemají čas a šidí se. Copak nechápete ze nejdůležitější v životě je právě kvalitní jidlo a dobrý spánek? McDonald's je hnus, po kterým je třeba použít pastu a zubní kartáček kvůli intenzivní pachuti v ustech. Možná by to dobre korelovalo s kvalitou dotyčného milence :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36693
1.11.25 21:18
@Napraveny píše: Více

To je blbost. Není to ani levné, ani nekvalitní. Netvrdím, že to musí chutnat všem, ale u jídel je to tak u všech. Můžete mít poznámky ke složení, jako je třeba obsah soli.
Ale takhle štvavý příspěvek mi je fakt proti srsti, jakože každý týden u Mc rozhodně nejsem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
1.11.25 21:20
@M_Vladim píše: Více

Ano. Mekáč není levné občerstvení ani omylem, Bohužel. A netvrdím, že je zdravé, to taky ne,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
1.11.25 21:42
@M_Vladim píše: Více

Ja tam byl naposledy kdyz cheeseburger stal 25 Kč. Stejně stal i v Itálii… To že už je v poměru k našim platům drahý, nic neznamená. Je stále oprávněne považován za tzv trash food. U nas ma silnou reklamu a proto je tam o poznání méně kvalitních surovin než v normálním jídle. Mě to smrdelo vždycky jak psi konzerva a pachuť chvilku poté je něco, co by jídlo mít nemělo. Na hlad - budiž, palivo, ale jako gurmansky zážitek je to otřes. Kdo říká ze McDonald's dělá dobré jídlo, má omezený chuťový repertoár. Za tím si stojim. McDonald's je fast food který žije z reklamy cílené na děti a nezaslouží si jakýkoliv kredit co se týče chutě. Prostě domácí rare burger je nesrovnatelný a ani nemusí mit sladkou housku. Jediné co využívám jsou McDonald's záchody :mrgreen:

Nikoho nechci naštvat. McDonald's je ve zbytku rozvinutých zemí jídlo spodiny a turistů. Bez urážky. Ty zachody jsou zdarma všude a mam tedy dobrý přehled :mrgreen: Nejsem snob a nevadí mi byt socka, ale McDonald's mi nechutná, to je všechno. Jak by asi chutnal milenec který tam travi celý den? :lol: :mrgreen:

Nic ve zlém, chápu ze lidi nemaji čas na vaření. Ale neznám nikoho, kdo by vychvaloval kulinářské umění tohoto řetězce. Je to prostě nouzovka… Svůj účel plní stejně jako kebaby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
1.11.25 21:48

Fakt jsem nečekal, že se budu muset obhajovat. Kam se to dostáváme…? Ještě se tu dozvím ze coca cola neni škodlivá… Jo mluvím o 1g/litr kyseliny fosforečné, nebo kolik toho tam je. Coca cola je dobrá na zvracení to ano… Ale deti by ji pit nemely. Osteoporóza je pěkná mrcha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
1.11.25 21:52
@Klopotkova píše: Více

Drahota co vyvolává pocit že jim něco lepšího? Bohužel tohle je omyl. Je to čistě marketingový tah. Proč teda platit za něco hnusného? Zkoušeli jste jíst hambáč z mekáče druhy den? Tam se ukáže jak jsou rozdané karty co se týče kvality…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76159
1.11.25 22:11
že tě platí KFC? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
1.11.25 22:48
@stinga píše: Více

Dávám obcas šanci burger kingu😂 KFC mi připadá bez chuti, na kuře moc nejsem. Jako chudý student na cestách po světě jsem sezral vic McDonald's než je zdravo. Možná z toho plyne moje averze k tomuto „jidlu“

Samozřejmě je mi jedno at si každý ji co uzná za vhodné. Já mám fast foody za sebou. Člověk se nesmí odbývat. Pak se diví že mu jde do háje zdravi, psychika. Život je strašně fajn, ale treba ho žít a ne jen přežívat. A jídlo k tomu chtě nechtě potřebujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36693
1.11.25 23:27

Dyť ty nic nevíš, Johne Sněhu!
Záchody už dávno nejsou zadarmo.
Recept na Coca - Colu je uzamčený kdesi v trezoru, všude po světě se dělá z koncentrátu.
Základní ingredience na Mc burgery jsou úmyslně „bez chuti“ což umožňuje je dochucením, nebo přílohou, změnit na jiný - ze stejného základu.
Ze stejného důvodu musí mít základ standartní kvalitu - tedy, to co se vydává za přednost je základem tajemství technologie.
Mc Donalds není gastronomická společnost, ale především majitel nemovitostí. Všechny prodejny jsou frančízy.
Dyť ty nic nevíš, Johne Sněhu! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105725
2.11.25 09:50

tobe nechutna a jinym zjevne ano, když se stale drzi…a co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová