Nežárlí vaši partneři na vaše erotické hračky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.10.25 22:24

Nežárlí vaši partneři na vaše erotické hračky

Přítelkyně si přála vibrátor a docela mě to nadchlo. Rád experimentuji, takže jsem jí ho s radostí koupil. Nakonec mě ale mé pocity překvapily, přece jen trochu žárlím a vlastně nevím proč. Takový ten pocit, že když vytáhnu paty z domu, tak ho nahřaví… Co s tím?

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
24.10.25 22:26

Co s tím? Nechávej paty doma….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16139
24.10.25 22:31
@Janli píše: Více

Amen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.25 23:16

A ty myslíš ze s umělým je to lepší? My tedy máme spoustu hraček a asi tak 75%je pro me. A stejne je to jen zpestření nebo náhrada. S mužem, který ví co se mi libi a umí to, je to mnohem lepsi.
Mozna nemas dost sebevědomí, ze to s tebou ma žena rada a ze to umíš :)
Klidne si o tom povídejte. My už tohle máme za sebou a nijak nám to zivot nekomplikuje. I když na začátku jsme byli oba trochu nejisti. Ted se ani nestydím jednou za čas si to užít s velkým dildem: ja se nestydím a on netrpí žádnými pocity méněcennosti (dildo je fakt dost velke). A rozhodne si to nedělám sama - zrovna velke dildo je lepší kdyz ja se uvolním a on mi pomůže.
Ale jsme uz spolu hooodne dlouho.

• Citovat
  • Upravit
60
25.10.25 08:25

Nežárlí, stejně jako já nežárlím na ty jeho, když si jeden nebo druhý koupí nějakou novou „hračku“ (jsme celkem nadšenci), tak se polovičce pochlubí, čím si zase můžeme rozšířit repertoár. Ale masturbace u nás teda není na úkor intimního života, to by mi dlouhodobě vadilo- ať s hračkou nebo bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.25 08:27

Muj muz zarli a fakt nechapu proc.

• Citovat
  • Upravit
345
25.10.25 09:27

A ty si ho taky začneš honit pokaždý, když přítelkyně odejde z bytu? A nebo z toho udělejte hru, že jakmile to bude dělat, napíše ti třeba nějakou zprávu, že jde na to a myslím, že budeš překvapený, jak se ta představa bude líbit i tobě. Já to tak dělám s manželem, že mu i schválně do práce pošlu fotku a napíšu mu, že na něj myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.25 09:39
@Anonymní píše: Více

Popravě, já jsem tyhle pocity u sebe vůbec neočekával. Koupil jsem to na její návrh a docela nadšeně, ta představa je vzrušující, i to že vlastně má erotické myšlenky přes den a že budeme mít do postele hračku a zpestření. Ale po koupení přišly pocity, které jsem nečekal. Že si to vlastně bude dělat sama bezemne, jestli pak nebude zanedbávat náš sexuální život, nebo třeba budu mít zájem a ona ho zrovna před hodinou použila a řekne ne, nebo že je větší a jestli se jí to nebude líbit víc, taky neumím vibrovat. Nevím, najednou jsou tu myšlenky co jsem nečekal. Mám tendence zjišťovat jestli a kdy to použila. Vadí mi, že tyto pocity mám. Sám samozřejmě také masturbuji, takže vše chápu. Jen nevím najednou co s těmi pocity.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.25 09:40
@Fire_CarCoolCa píše: Více

Samozřejmě ne pokaždé, ale ano, svoji chvilku si rád udělám.
A ta hra, ta by mě asi pomohla.

• Citovat
  • Upravit
11285
25.10.25 09:45

Na hračky nikdy, byly vymyšleny, abychom mohli mít oddechový čas a věnovali se fotbalu, pivu nebo autíčkům na ovládání. Přenechme těžkou práci strojům!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
25.10.25 09:49

Po takovym vztahu tu touzi 90% emimi, ten zbytek budou asexualove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11285
25.10.25 09:52

Já jsem si vždycky myslel, že tohle dělají jen americké ženy v amerických filmech. Hezké, že tahle móda dorazila už i k nám do Čech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11285
25.10.25 09:54
@Andelskej_Satan píše: Více

Pochybuji. Cca polovina žen se tu mnohdy prezentuje, že sex vůbec nepotřebuje. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.25 10:07

A vis, zakladateli, ze hracku muzes zapojit i do vaseho spolecneho kontaktu k oboustranne spokojenosti, ze?
Jinak spolecny s. x a masturbace jsou zcela odlisne zazitky a zarlit na ne ma smysl az kdyz to ma dopad ma partnersky zivot.

• Citovat
  • Upravit
6201
25.10.25 10:10
@Anonymní píše: Více

A ted si vem, ze by treba mela ten vibrator v sobe a do zadecku soucasne chtela tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová