Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
Ty dneska jedeš bomby, Satane, začínám být z tvých příspěvků orosený jak dvanáctka (myslím pivo). Neuvažoval jsi někdo o psaní drsných erotických románů? První by se mohl jmenovat Vyplněná. Už mám pro tebe i pseudonym, řekněme, že máš německý předky, co třeba Angel Hotmeister?
@Ploskutáček píše: Více
Proc bomby, zenska nevyrcena tajna prani a fantazie jsou vzrusujici uz sama o sobe…jen je jim s radosti vyplnit…
@Anonymní píše: Více
Velmi důrazně bych si to s vibrátorem vysvětlil, ze to je moje žena, ať si najde jinou. Pokud by to nefungovalo, koupím si na truc poradny anální kolík
![]()
Noo, záleží jak která… Škoda, že tu teď nejsi. Moc ráda bych tě chytla za slovo.
Přála bych si vidět, jestli bys z mých očí vyčetl, po čem zrovna toužím?
![]()
@Ploskutáček píše: Více
Uz to tu onanisti nejako prehanaju nezda sa vam?
Mame spustu hraciek, dokupujeme tak nejak priebezne a casto pouzivame aj ked sme spolu. Nic na tom nieje, nechapem preco by som ich mal zatajovat partnerke, alebo ona mne.
Ziarlit na kus plastu? To by som musel ziarlit aj na lavicku na ktoru si partnerka sadne. A co keby cirou nahodou zbadala ineho chlapa? Toho by som asi mal hned zabit - len tak preventivne - alebo?
Nemyslím, ze ma každý v praci náladu na masturbacni fotky
Záleží hlavně na typu zaměstnání: horník, co rube na šachtě, asi úplně neocení na směně manželku, jak se opaluje nahá na rozpálené střeše. Navíc v dolech asi není signál.