Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelsey1 píše: Více
Prosím? Až bude starší, proč by neochutnal šunkovou pizzu, vždyť ta je mezi dětmi oblíbená, snad nejoblíbenější, ale mně nechutná, na to mám snad právo.
Sakra jděte do háje, kvůli téhle diskusi jsem vlezla na prezentaci sýrovky a mám pocit, že ten kuřecí Cheese King budu muset ochutnat
A co ten Swiss King, bramborová placka, to je takový to co dávají ke snídani?
To mi chutnalo
Jaký to je? ![]()
@Ploskutáček píše: Více
Já mám jednu výhodu a jednu nevýhodu.
Výhoda je, že je mi upřímně jedno, jestli přijdeš s hambáčem nebo kytkou. Kytky mám ráda, ale aktuálně jsem v životní fázi vděčnosti za jakékoliv jídlo, které nemusím jít koupit, uvařit a umýt po něm nádobí. (Možná kromě lékořice. I když jsem slyšela, že je to o zvyku.)
Nevýhoda je, že za to nebudou služby, jaké nabízí Klopotková.
Obávám se tedy, že spadám do kategorie ‚ztráta času‘. ![]()
@Klopotkova píše: Více
No jasně, v pondělí mekáč, v úterý burger king, ve středu čína, ve čtvrtek pizza… udělala bych to najednou jako grupáč a celý týden bych se mohla zdarma ládovat. Klopčo, jdi do toho. Ušetříš a ještě se skvěle nabaštíš.
@M_Vladim píše: Více
To není míchané vejce.
A fakt chodí kuwy za takové částky? Jako já chápu, z frndy neubude, ale z toho moc nepřežije. Vždycky jsem měla představu řádově vyšší částky. Přece jen, chlap nejsem, s kuwama tohoto typu se nestykam, tak nemám vubec představu. Řekla bych, že 150 za kuwu je málo, za hamburger moc.
@Kipa22 píše: Více
Mně stačí, že bychom se setkali jednou týdně do poloviny února a přinesl by na každou schůzku 3× Swiss king.
@Klopotkova píše: Více
Myslela jsem, že milence má člověk kvůli sexu, některým tedy dává i jakýsi pocit lásky a zájmu ![]()
Pokud bych měla v plánu poskytovat sexuální služby výměnou za Mekáče, říkala bych tomu Mekáčová prostituce, takže bych přejmenovala nadpis na " Prostituujete se také kvůli Mekáči zadarmo?", bylo by to výstižnější… ![]()
Pro mě jídlo není až tak důležité, takže bych do toho nešla, navíc u Mekáče mi chutná jen zmrzlina s karamelem, milenci bych vyšla dost levně… ![]()
@inkakřivák píše: Více
No vidíš, za 500. A takový studený hamburger od McDonald's, to ti je dobrota!
Když to bude jíst pravidelně. Tak bude vzducholoď. Kde pak bude žadonit o pozornost? Už ani v tom Mekáči se žádný krasavec nechytne.
Blbá zpráva je, že personál nikomu jídlo zdarma dávat nemůže. Dokonce ani jídlo pro sebe nemají zdarma, pouze slevu.
Aby Klopotková nesouložila zbůhdarma.
@M_Vladim píše: Více
Takhle napsáno to zní jako sexuální praktika.
@free333 píše: Více
Ty jejich hranolky jsou taky moc dobré.
@free333 píše: Více
Free, buď sakra trochu free a nekonzervativní, proč by milenci měli naplňovat jen klasické a nudné otvory? Proč by nemohli plnit i hladová bříška? Suchej dovnitř, mokrej ven, já vám přeju dobrej den.