Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák píše: Více
no však - šedesátileté
, ale hambáč je určitě dražší - 150-250 podle velikosti
@stinga píše: Více
Já znám klasické rozklepnuté vejce, většinou do středu pizzy.
@Havlova píše: Víceé, to by se mi také moc nelíbilo, já mám nejraději studentskou - pomodoro, šunka, sýr a žádné další ingredience typu pejsek a kočička vařili dort, teda pizzu,
@Havlova píše: Více
ta je nejlepší, tuším, ze tam je i hermelín?
@stinga píše: Více
Fakt jo? To mě vomej. Tak to bude muset Klopo předvést buď navíc taneček anebo halt dvě čísla, no.
Spoluzacka z pizzy s rozklepnutym vajickem dostala salmonelu.
@Venetia píše: Více
Nevím. Bylo to něco pikantního. Má ji rád ex.
@inkakřivák píše: Více
Jsi opět popletené, chápu, jsi už důchodové, tak máš na to nárok, zamrzlo jsi někde, když jsi ještě pracovalo, to byly ceny jiné. Dnes samotný burger cca 180Kř bez hranolek, někde i s domácíma hranolkama a tatarkou o cca 70Kč víc
Sýrovka, dříve v Mekáči známá jako švýcarské dny : Swiss king 179Kč samotný bez hranolek. Doufám, že ses trochu dozvzdělalo. ![]()
@Venetia píše: Více
Dobrá je salámová pizza : poličan nebo jiný suchý salám, problém je v tom, že to v mnoha pizzeriích odrbávají a dávají ten nejlevnější suchý salám a volské oko, nejlepší pro mě je Margarita a několik druhů sýra, už není jen qutro formaggi, třeba v Žatci v Pizza House jsem si dávala se šesti druhů sýra a když sýrová, tak je lepší na smetanovém základu.
Nikdy bych si nedala šunkovou nebo hawai, ble.
A teď už vážně! Tohle musí být zaměstnanec emimina. A jestli není, měli by ho fakt začít platit. Takový stupidity fakt může vymyslet jen chorý mozek balancující na hranici geniality
![]()
@M_Vladim píše: Více
volské oko super, vajíčko na tvrdo na pizze, sorry, to bych blila
Chudák virtuální dítě Klopičáků. Neochutná šunkovou pizzu. Něco tak hnusného by matka nepozřela.
@Kelsey1 píše: Více
Myslím si, že to by byl jeho nejmenší problém ![]()