Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě teda nějaký sotva vyučený kuchař, který pracuje v Mekáči, současně místo výkonu své práce pomlouvá, který tady kdysi psal zmatky o vyhlazení lidstva nezajímá. Pirko o něm psal, že je lidský odpad.
@Luxusnixicht píše: Více
Neopicte se, to říkají v každém kraji o prazacich
. Počkej až prifrcim na tvou benzinku, jak to tam strihnu přes 2 místa s osolenym rádiem, zvejkackou a neomylnym přízvukem ![]()
@My Melody píše: Více
Mne prijdou taky roztomile…
Jednu jsem kdysi zachranovala z naseho bazenu…chudera…
Akorat se mi nelibi ten dlouhy ocas…to nemam rada, kdyby byly bezocase, tak jsou krasnejsi ![]()
@Anonymní píše: Více
Je to osobnost na rozdíl od Detsíka, vše, co o Detsíkovi píše, s tím souhlasím.
@My Melody píše: Více
To mam taky tak…taky jsem impulzivni a emotivni…proto Mali asi i chapu…Helmut si toho ode me vyslechl uz opravdu hodne…takze zase za to ma muj obdiv…ale presne, jak pises, nemam rada konflikty, proto nekdy radeji mlcim, ci ustoupim…jenze nekdy uz to nejde no a clovek bouchne… ![]()
@sirikit píše: Více
Ono ji celkové to maskování moc nejde
. Když přišla s nickem Merunka místo Malinka, že ji pak nepozná, tak bude jasný, že z ní by asi spion být nemohl
@Anonymní píše: Více
Ja vim…ty posledni maily ode me, uz nebyly asi uplne pekne…jenze to uz jsem byla ve fazi, kdy jsem nevedela, co si myslet…zprvu jsem byla spis na tve strane, ale po tve asi treti vytce smerem ke mne a podezreni, ze ti chci Pirka ukrast, se to ve mne nejak zacalo obracet…a ja uz mela pak spis vztek…ze me porad z neceho obvinujes, podeziras…a kdyz to Pirko sam nadhodil, muselo to ven…ale jak rikam, dokazu se vcitit i do toho, ze ti to nase psani vadilo…a respektuju to, ty tam mas velke city, ja ho beru jen jako kamarada, cili jsem s tim psanim ustoupila.
Ale jinak myslim, ze je dobre, ze jsi sem prisla dostala to ze sebe…clovek by nemel v sobe nic dusit, mne to teda vzdycky pomuze, to tady vychrlit. Ale samozrejme nema smysl, babrat se v tom nejak dlouho…spis jit ven, na vzduch, udelat si vylet s kamaradkou…cas je to jedine, co pomuze, ale ty nove zazitky v tom taky dost pomahaji.
@Luxusnixicht píše: Více
Takže už je zas reálná naše pripravovana trojka? ![]()
Mame čísburgr, cete? Ja sem se vyučil kuchárem, ale měl jsem blbé kecy ohledně vyhlazení lidstva, ale tady v Meku jsem spokojen a za chviliiii začnou švýcarské dny, pšiiiďddteeee. Já rad pripravuju burgery, jsem vyučený kuchár. Pšidteeee.
Neměj strach, ty jsi dozajista šutrák