Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
836
6.9.25 19:35
@Anonymní píše: Více

Příspěvek upraven 06.09.25 v 23:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.25 19:40
@marin píše: Více

Ja taky, patrim tam i nutrie 8o nenavidim to a stitim se. Pavouci, zaby a hadi mi nevadi vubec.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.25 19:52

Já nemám rád komáry s obrovskyma nohama. Raději anonym, ať toho o mě nevíte moc. Lorre

• Citovat
  • Upravit
6.9.25 19:53
@Arturie píše: Více

Obyčejný ne: nadprůměrné IQ, velikost penisu, hustý vlasy, vystudovaná biologie atd. :nevim: to přeci jen není průměr.

Narcis je každý, dle vašich trapných chat gpt definic je to každý, kdo se má rád (každý z vás i já), kdo se chlubí (vy vyšichni se tu chlubíte, občas, každý něčím jiným či něčím podobným). Nechápu tyhle nesmysly o „narcisech“.

Já naopak ženy netrápim: skončim s nima vztah klidně ze dne na den. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 19:57

Pokud jste dobře četli email od sonarky ze 17.února, chvíli po setkání mě a Maliny, tak to hlavní je zde:

„tak jsem teda zvědavá, co se z toho ještě vyvrbí…a tyhle hry, by mě taky nebavily…a koukám teda, jak blázen, že ti napsala, že tě miluje…🤔 Nám to tam psala fakt trochu jinak. Asi opravdu něco hraje… nevím. Těžko říct. “

Sama Sonarka, která nemá důvod mi lhát jako kámoška mi píše:

1 ) malina píše něco jiného v uzavřence

2 ) diví se, že by mi psala, že mě miluje (a to psala)

3 ) je tam rozpor… od začátku je rozpor v tom, co Malina píše vám a mně… :nevim:

4 ) dala si rande s pisálkem, se kterým flirtovala 2024 v létě, než mě lépe poznala, v dubnu, po našem setkání

5 ) řekla mi to měsíce zpětně, to byla poslední kapka : JÁ TAKOVÁ SETKÁNÍ NEMĚL OD NAŠEHO SETKÁNÍ, NEMĚL JSEM RANDE S ŽÁDNOU ŽENOU 1:1… JEN MEZI KAMARÁDY SE VYSKYTUJÍ ŽENY, ALE TO NENÍ RANDE 1:1, ALE VĚTŠÍ SETKÁNÍ LIDÍ NA PIVKU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3057
6.9.25 20:03
@Rakovina slinivky1 píše: Více

Nebyla na tom rande s Detsíkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 20:03

Sonarka sama mi pomohla - neflirtovali jsme, byly to rady:

1 ) Malina píše něco jiného do uzavřenek a mně

2 ) Malina je falešná a hraje hry

3 ) Malina se bojí, že na ní budu závislej (řečeno přímo či nepřímo, to je fuk, nemam všechny zprávy se Sonarkou: chybí mi zprávy z emimina, kde mě mazali každý den - mam jen emaily)

Tohle všechno mi neříkala jen Sonarka, ale i Stock.

V podstatě jsem měl dvě hlavní rádkyně co říkaly podobné věci.

A to poslední rande s pisálkem rozhodlo: konec.

Nechci rozkmotřit Sonarku a Malinu: ale ty emaily jsou pravé a jsou jasné: Malina někomu lhala: buď v uzavřence či mně. A podle toho rande s Pisálkem bych řekl, že lhala mně. Logika. Nic víc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 20:05
@Klopotkova píše: Více

Tak špatný vkus snad zase nemá: jít na rande s někým, u koho nevíš, kde má ksicht a kde pr.del, to by byl špatný výběr. Navíc malina nemá jako hlavní životní téma vaření okurek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 20:08

Já a trápit ženy ve vztahu, jednou jsem utekl ze společného bytu (ne mého, ale jiného, v mém ještě bydleli rodiče) a změnil jsem telefonní číslo, smazal FB, totálně jí ignoroval, žádné hádký a urážky, prostě jsem z té začínající nudy utekl a bez jediného slova: tohle dělá narcis? To je útěk, ne buzerace toho druhého.

Ovšem nemam rád nevěry a nemam rád ani něco, co nevěrou zavání. Tohle nebyl ten případ. Malina je ten případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.25 20:08

Jedu rychle pro jídlo, dneska to možná bude zajímavé čtení :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6.9.25 20:10

Ps. čínské znamení mě neprozradilo, že bych lhal: jsem třicátník, to je 30-39 let. A to jsem. Kde jsem lhal? Max. jsem vám tu neříkal nic přesného, to jsem řekl jen malině. Proč vám? Ale třicátník jsem. To je to hlavní. :nevim:

To tu tvrdím celou dobu a je to pravda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 20:12

Dej si něco ostrého. Třeba falafel s pálivou omáčkou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.25 20:15

Ať tě pes jebe do nohy. Lorre

• Citovat
  • Upravit
6.9.25 20:17

Kolik tu máš nicků, multinicku Detso? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 20:19

Navíc když jsem sem přišel na emimino prvně a psal o sobě, bylo mi o 3 roky méně: 3 a něco… čili jsem byl ještě mladší než dneska. Ale pořád třicátník (30-39let). Nechápu, proč zrovna matfyzačka neumí počítat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová