Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše: Více
Ja taky, patrim tam i nutrie
nenavidim to a stitim se. Pavouci, zaby a hadi mi nevadi vubec.
@Anonymní píše: Více
Já nemám rád komáry s obrovskyma nohama. Raději anonym, ať toho o mě nevíte moc. Lorre
@Arturie píše: Více
Obyčejný ne: nadprůměrné IQ, velikost penisu, hustý vlasy, vystudovaná biologie atd.
to přeci jen není průměr.
Narcis je každý, dle vašich trapných chat gpt definic je to každý, kdo se má rád (každý z vás i já), kdo se chlubí (vy vyšichni se tu chlubíte, občas, každý něčím jiným či něčím podobným). Nechápu tyhle nesmysly o „narcisech“.
Já naopak ženy netrápim: skončim s nima vztah klidně ze dne na den. ![]()
Pokud jste dobře četli email od sonarky ze 17.února, chvíli po setkání mě a Maliny, tak to hlavní je zde:
„tak jsem teda zvědavá, co se z toho ještě vyvrbí…a tyhle hry, by mě taky nebavily…a koukám teda, jak blázen, že ti napsala, že tě miluje…🤔 Nám to tam psala fakt trochu jinak. Asi opravdu něco hraje… nevím. Těžko říct. “
Sama Sonarka, která nemá důvod mi lhát jako kámoška mi píše:
1 ) malina píše něco jiného v uzavřence
2 ) diví se, že by mi psala, že mě miluje (a to psala)
3 ) je tam rozpor… od začátku je rozpor v tom, co Malina píše vám a mně… ![]()
4 ) dala si rande s pisálkem, se kterým flirtovala 2024 v létě, než mě lépe poznala, v dubnu, po našem setkání
5 ) řekla mi to měsíce zpětně, to byla poslední kapka : JÁ TAKOVÁ SETKÁNÍ NEMĚL OD NAŠEHO SETKÁNÍ, NEMĚL JSEM RANDE S ŽÁDNOU ŽENOU 1:1… JEN MEZI KAMARÁDY SE VYSKYTUJÍ ŽENY, ALE TO NENÍ RANDE 1:1, ALE VĚTŠÍ SETKÁNÍ LIDÍ NA PIVKU
@Rakovina slinivky1 píše: Více
Nebyla na tom rande s Detsíkem?
Sonarka sama mi pomohla - neflirtovali jsme, byly to rady:
1 ) Malina píše něco jiného do uzavřenek a mně
2 ) Malina je falešná a hraje hry
3 ) Malina se bojí, že na ní budu závislej (řečeno přímo či nepřímo, to je fuk, nemam všechny zprávy se Sonarkou: chybí mi zprávy z emimina, kde mě mazali každý den - mam jen emaily)
Tohle všechno mi neříkala jen Sonarka, ale i Stock.
V podstatě jsem měl dvě hlavní rádkyně co říkaly podobné věci.
A to poslední rande s pisálkem rozhodlo: konec.
Nechci rozkmotřit Sonarku a Malinu: ale ty emaily jsou pravé a jsou jasné: Malina někomu lhala: buď v uzavřence či mně. A podle toho rande s Pisálkem bych řekl, že lhala mně. Logika. Nic víc. ![]()
@Klopotkova píše: Více
Tak špatný vkus snad zase nemá: jít na rande s někým, u koho nevíš, kde má ksicht a kde pr.del, to by byl špatný výběr. Navíc malina nemá jako hlavní životní téma vaření okurek ![]()
Já a trápit ženy ve vztahu, jednou jsem utekl ze společného bytu (ne mého, ale jiného, v mém ještě bydleli rodiče) a změnil jsem telefonní číslo, smazal FB, totálně jí ignoroval, žádné hádký a urážky, prostě jsem z té začínající nudy utekl a bez jediného slova: tohle dělá narcis? To je útěk, ne buzerace toho druhého.
Ovšem nemam rád nevěry a nemam rád ani něco, co nevěrou zavání. Tohle nebyl ten případ. Malina je ten případ.
@Rakovina slinivky1 píše: Více
Ps. čínské znamení mě neprozradilo, že bych lhal: jsem třicátník, to je 30-39 let. A to jsem. Kde jsem lhal? Max. jsem vám tu neříkal nic přesného, to jsem řekl jen malině. Proč vám? Ale třicátník jsem. To je to hlavní. ![]()
To tu tvrdím celou dobu a je to pravda. ![]()
@Anonymní píše: Více
Dej si něco ostrého. Třeba falafel s pálivou omáčkou. ![]()
Navíc když jsem sem přišel na emimino prvně a psal o sobě, bylo mi o 3 roky méně: 3 a něco… čili jsem byl ještě mladší než dneska. Ale pořád třicátník (30-39let). Nechápu, proč zrovna matfyzačka neumí počítat. ![]()