Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30877
6.9.25 22:25
@sirikit píše: Více
:mrgreen: ještě jsem psal ‚Vas‘ vztah. A teď už jsem to konečně odskrtl 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 22:27

Vždyť to na věci nic nemění. Já tu nepozoruju barvu kytek. Měla rande s někým cizím. To je to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30877
@Rakovina slinivky1 píše: Více

A ještě ta tvoje gentlemanska diskrétnost vůči dáme, to je neskutecne sexy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Anonymní píše: Více

Nesesypal, ale rozešel se: to je rozdíl, blbe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 22:28
@Lorre píše: Více

Teď už nemam proč být diskrétní, ona taky nebyla. :nevim: Ty si běž spíš smažit hambáče :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 22:30

Asi chyba, že jsem jí nedal auto a neomezenou kartu na 1.rande :nevim:

Nejsem holt odéesácký multimiliardář okresního významu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4591
6.9.25 22:32

Opet besidka zvlastni skoly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 22:34

Já to tady píšu pro ní až tu bude, nějaké barvy kytek na tom přece nic nemění. Chci, aby si jasně přečetla: proč jsem to ukončil. :nevim:

A když už se do toho pletou ostatní, tak ať to vědí taky, ať to neznaj jen z její strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30877
6.9.25 22:36

Rozešel ses s zenskou s kterou si nechodil, protože čtvrt roku před tím, než jste se vy sešli, byla na rande s někým jiným? :think: :mrgreen: To uz je opravdu diagnóza. Jakmile se někdo jakkoli dotkne tvého malickateho ega, doslova ztrácís kontrolu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 22:37

Ona ze mě tady dělá narcise, spolu s Arturií, která má s muži dost problematickej vztah.

Ale pravda je taková: od začátku psala něco jiného do uzavřenek a mně (divné, ne? skoro jako hra nějakého narcise, ne z mé strany). Na rozchod si nosí kondomy (i s pisálkem? nevim). Celou dobu mi o ní píší min. dvě ženy uzavřenek, že je falešná. A pak mi řekne, že měla rande s někým, s kým si už dávno neměla psát. Zpětně několik měsíců.

No tak kdo si s kým hrál? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75805
6.9.25 22:38

Vždyť jo, z formulace a ostatně i stylu příspěvku bylo jasné, že to Malina určitě nepsala, ale Pejrák klasicky na vlně „černo před očima, v uších zvoní..“ :roll:

Ty hysterické výlevy ohledně schůzky jsou úsměvné zvláště ve světle faktu, že si naše hvězda při plné informovanosti o stavu věci rozdělala vdanou paní, která už předtím nějaký ten mimomanželský románek měla, takže její modus operandi je předvídatelný.
Mění se jen obsazení postav.

Příspěvek upraven 06.09.25 v 22:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 22:38

No, pokud si se někdy dostal aspoň na 2.metu (jako panic těžko vůbec někam), já se dostal mnohem dál, s ní… takže ano, chození to bylo, min. jako u Sonarky a Helmuta: na dálku :nevim:

A jestli někdo zabránil sexu na 1.rande, tak já. Ostatně to vám tady může potvrdit i ona…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 22:42

Hysterie vypadá poněkud jinak, než vysvětlování toho, jak to vše probíhalo. Kdyby se tu nehádaly ty dvě, tak tu nejsem. Ale zavolala mě sem Stock.

Takže : vysvětlení příběhu není hysterie. A nějakých barevných kytiček si nevšímám, to je jedno, jestli to řeknu teď nebo potom…

Ale měla by sis říct o novou neomezenou kartu hele, tamta z 1.rande už bude odřená z peněženky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 22:44

Měla bys nám říct zase nějakou pohádku o Myšákovi a tobě, abys to tady zpestřila? Koupil ti letadlo na 3.rande? Nebo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75805
6.9.25 22:45

Chihi, je pravda, že velkorysost pomůže hodně, protože si člověk uvědomuje, co může ztratit, a schůzky s jinýma si dobře rozmyslí.
Malina holt váhala mezi dvěma nešukavými pisálky, a až se z toho otřepe, při troše štěstí konečně kápne na nějakého šukavého. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová