Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Vždyť to na věci nic nemění. Já tu nepozoruju barvu kytek. Měla rande s někým cizím. To je to ![]()
@Rakovina slinivky1 píše: Více
A ještě ta tvoje gentlemanska diskrétnost vůči dáme, to je neskutecne sexy ![]()
@Anonymní píše: Více
Nesesypal, ale rozešel se: to je rozdíl, blbe ![]()
@Lorre píše: Více
Teď už nemam proč být diskrétní, ona taky nebyla.
Ty si běž spíš smažit hambáče ![]()
Asi chyba, že jsem jí nedal auto a neomezenou kartu na 1.rande ![]()
Nejsem holt odéesácký multimiliardář okresního významu. ![]()
Já to tady píšu pro ní až tu bude, nějaké barvy kytek na tom přece nic nemění. Chci, aby si jasně přečetla: proč jsem to ukončil. ![]()
A když už se do toho pletou ostatní, tak ať to vědí taky, ať to neznaj jen z její strany.
Rozešel ses s zenskou s kterou si nechodil, protože čtvrt roku před tím, než jste se vy sešli, byla na rande s někým jiným?
To uz je opravdu diagnóza. Jakmile se někdo jakkoli dotkne tvého malickateho ega, doslova ztrácís kontrolu ![]()
Ona ze mě tady dělá narcise, spolu s Arturií, která má s muži dost problematickej vztah.
Ale pravda je taková: od začátku psala něco jiného do uzavřenek a mně (divné, ne? skoro jako hra nějakého narcise, ne z mé strany). Na rozchod si nosí kondomy (i s pisálkem? nevim). Celou dobu mi o ní píší min. dvě ženy uzavřenek, že je falešná. A pak mi řekne, že měla rande s někým, s kým si už dávno neměla psát. Zpětně několik měsíců.
No tak kdo si s kým hrál? ![]()
Vždyť jo, z formulace a ostatně i stylu příspěvku bylo jasné, že to Malina určitě nepsala, ale Pejrák klasicky na vlně „černo před očima, v uších zvoní..“ ![]()
Ty hysterické výlevy ohledně schůzky jsou úsměvné zvláště ve světle faktu, že si naše hvězda při plné informovanosti o stavu věci rozdělala vdanou paní, která už předtím nějaký ten mimomanželský románek měla, takže její modus operandi je předvídatelný.
Mění se jen obsazení postav.
Příspěvek upraven 06.09.25 v 22:38
No, pokud si se někdy dostal aspoň na 2.metu (jako panic těžko vůbec někam), já se dostal mnohem dál, s ní… takže ano, chození to bylo, min. jako u Sonarky a Helmuta: na dálku ![]()
A jestli někdo zabránil sexu na 1.rande, tak já. Ostatně to vám tady může potvrdit i ona…
@sirikit píše: Více
Hysterie vypadá poněkud jinak, než vysvětlování toho, jak to vše probíhalo. Kdyby se tu nehádaly ty dvě, tak tu nejsem. Ale zavolala mě sem Stock.
Takže : vysvětlení příběhu není hysterie. A nějakých barevných kytiček si nevšímám, to je jedno, jestli to řeknu teď nebo potom…
Ale měla by sis říct o novou neomezenou kartu hele, tamta z 1.rande už bude odřená z peněženky ![]()
Měla bys nám říct zase nějakou pohádku o Myšákovi a tobě, abys to tady zpestřila? Koupil ti letadlo na 3.rande? Nebo? ![]()
Chihi, je pravda, že velkorysost pomůže hodně, protože si člověk uvědomuje, co může ztratit, a schůzky s jinýma si dobře rozmyslí.
Malina holt váhala mezi dvěma nešukavými pisálky, a až se z toho otřepe, při troše štěstí konečně kápne na nějakého šukavého. ![]()