Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
ja vůbec nevím, co ji sem přivedlo…ja ji znám snad z diskuzi o covidu
@Venetia píše: Více
Pravidelně nám sem chodí vyprávět, že je její čas drahý, všichni zdejší si své trable musí vyřešit sami, s čímž jim nikdo nepomůže, a proto dělá Nádorovi vztahovou poradkyni a pošťáka Ondru. ![]()
To dává smysl. ![]()
Kua, mě to tak rozčílilo, že ještě teď mi tluče srdce ostošest. Že tu zase začal opruzovat ten dement jsem ještě zhnuseně vydýchal, ale že ho sem zavolala tá ježibaba, to už bylo na mě příliš!
![]()
@jege píše: Více
Holt nuda ve Švédsku. ![]()
Je třeba nevynechat žádnou příležitost k rozpoutání vydařené sr@čkometné taškařice.
Tentokrát to Nádor v rozrušení práskl, ale kdo ví, pokolikáté už se jí to takhle krásně podařilo, aniž by o tom účastníci tušili?
Jo, dementovi něco říct, to už rovnou mohou rozhlásit v hlavních večerních zprávách a ještě k tomu i v místním rozhlase. Pokud mu po tom všem ještě nějaká dobrá duše svěří něco soukromého, tak pak musí mít opravdu IQ tykve. ![]()
Já celkove nechápu sdílení vztahu či čehokoli jiného romantickeho mezi dvouma dalším lidem. A ze to dela spousty lidi. Nemusim pro priklady zrovna daleko. Nemám zadnou potřebu, nikomu do toho nic není
. Jsou to naše chvíle, ať už špatne nebo dobre, a tam to taky zůstane. Co si tady někteří dovolí v rámci jejich stupidniho souboje je pro mě fakt neuvěřitelně. Nikdy sem na žádnou znamost nic nevytahl, a že mě nějaké pořádně nas.raly či podrazily
.
Co pak místní hvezdy musí vyvádět v regulernim vztahu, když po jednodenním tu vznikla nekolikamesicni tragikomedie, to si fakt ani neumím představit ![]()
@Rakovina slinivky1 píše: Více
Jsi absolutně bez sebereflexe. Já už sem teda napíšu svůj pohled a shrnutí, když jsi z našeho vztahu udělal věc veřejnou. Náš vztah nezačal Valentýnem, ale v listopadu, o tom, jak si se ke mně tenkrát v prosinci zachoval se tu rozepisovat nebudu, ani o tom, co jsi udělal na Silvestra a s jakým komentářem jsi mi to poslal. Ta situace ve které si se ocitl byla moc těžká a já to s tebou prožívala a bůh je mi svědkem, že bych tě v tom nenechala a nikomu tady jsem nic neřekla. Kdyby si tenkrát v té situaci nebyl, byla bych to už dávno potom všem ukončila a zkusila jsem to ukončit už po tom Silvestru. Místo toho se ty city prohloubily. Už od Silvestra si mi psal, že budeme jen kamarádi a nijak si mě teda nešetřil, rozepisovat to tu nebudu, ale dobře mi kolikrát nebylo a tou dobou se ozval člověk, který mě dost psychicky podržel. Psali jsme si o nesmyslech a řekla jsem ti to, že se mi ozval a že si píšeme. Ta situace celkově byla dost psychicky náročná a já se rozhodla, že pojedu na rande s tebou alespoň jednou, byla jsem zamilovaná, ale tím vším, co se předtím dělo semletá. Moc dobře víš, proč se všeho bojím a jsem opatrná a pomalá, ale vůbec si mě nešetřil. Na tom rande se to zvrhlo, to nešlo jinak, máme mezi sebou tu chemii silnou a tak místo toho, abych to ukončila, jak jsem chtěla, tak jsme v tom pokračovali, pak si to ukončil ty a tak stále dokola. Já ti o svých citech nikdy nelhala a i když jsem chtěla, tak mě nepřešly. Rozumím tomu, že ti vadí, že jsem se s pisálkem sešla, nic se nestalo a to ti potvrdí i ostatní, ale kdybychom měli ve vztahu pokračovat, tak jsem ti to zatajit nechtěla a na té schůzce k ničemu nedošlo. Byla jsem z toho všeho vycucaná, místo lásky a sexu stále ve stresu a řekla si, že už to virtuální psaní musím utnout, jenže k tobě ty city utnout nikdy nešly, tady se chováš kolikrát příšerně, ale já tě vidím jinak. To, jak si mě bez rozloučení vymlčel chápu, dotklo se tě to a mě to mrzí, ale stalo se to už dávno a od té doby jsem si psala jen s tebou, můžeš říct to samé? Nelhala jsem nikomu, zmítala jsem se ode zdi ke zdi a působila na lidi doma jako labilní magor a tady vlastně taky. Já nejsem nastavená na to být milenkou, proto jsem se s tebou hned nevyspala. To, co mi od začátku chybí je tvoje důvěra, bez ní vztah fungovat nemůže a nebude. Kdybys byl chlap, netrápil bys mě, jenže ty nic jiného neděláš.
Mali a proto, co jsi tu teď napsala, už si opravdu řekni, že tohle nemáš zapotřebí. Pretrp si to a prosím, uz se na něj definitivně vykašli. ![]()
Ty, Mal…
Už když jsi sem začala psát, jsi byla emocionálně na kaši zas z někoho jiného, a za celou tu dobu jsi se propadla hloub, než aby ses z toho aspoň trochu vyhrabala.
Jsi dospělá, je to tvoje věc.
Ale napadlo tě někdy, jak tahle tvoje rozháranost dává zabrat tvé rodině a především děckám, která s tím nemůžou vůbec nic dělat?
Ja jsem se snažila dočítat a orientovat se, ale pro mě je tato skupina asi ztráta času.
Bud tady 2 až 3 lidi laškují a balí se mezi sebou, nebo tady jiní dva řeší svoje jediné pseudorande jak v první třídě na základce. Vpodstatě tady cca 5 lidi zaplní stovky stránek nějakými takovými výplody. A jednou za 50 stran napíše někdo normální a příčetný.
Tohle číst je neštěstí a ztráta času ![]()
Příspěvek upraven 14.09.25 v 22:03
@xiaxxx píše: Více
K mému příspěvku výš.
Na tobě mi vždycky bylo sympatické, že ať jsi kdy vedla svůj osobní život jakkoli, vždycky jsi láskyplně popisovala, co všechno děláš se svojí holčičkou.
Sportovní aktivity, výlety, nákupky, rodinné akce… vůbec jsem neměla pocit, že by se jí tvůj osobní život jakkoli dotkl.
Právě tak, mimochodem, @Arturie
Její mladý z milenců jedině tak profitoval. ![]()
Tohle z Maliny vůbec necítím.
Chlapů může mít člověk, kolik chce.
S děckama už to tak jednoduché není.
@TerezaVoříšková píše: Více
No to jo, my co jsme tu od zacatku, se sem chodíme ted uz spíš jen "bavit ". Začátky se taky držely tématu, ale postupně se to přihodilo jinam no… Mně třeba bavi i holek recepty a podobný blbiny. Je to spíš taková veřejná uzavrenka
. A uznávám, že pokud prijde nekdo nový se skutečným příspěvkem, co by se sem hodil (jako ty), tak sice chvíli se to tu řeší, ale pak se to tu vrací k tomu, co píšu.
. Je to odreagování a psaní o blbostech. Takže jo, tohle vlakno pro tebe úplně neni
. Zkus založit svoje a když to bude od začátku jasný, budou se lidi držet tématu, alespoň nějakou dobu…
@TerezaVoříšková píše: Více
Docela tě chápu, ale ono zde v podstatě nic řešit nelze. Možná by ti spíše vyhovovala uzavřená skupina, ze kterých ovšem nejrůznější informace průběžně prosakují ven. Což by tobě ale možná nevadilo.