Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30873
6.9.25 22:46
@Rakovina slinivky1 píše: Více

Vzhledem k tvému chování počítám, že to byla tvoje první 2. meta v životě. To má člověk všecko růžové. Ona i ta zminena sonarka v porovnání s vaším hlubokym vztahem je úspěšnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 22:48
@Lorre píše: Více

Už si upekl ty hambáče?

Já vím, jak si byl hysterickej a sesypanej ty, když mi Malina dala přednost před tebou. Ale už se z toho musíš dostat. Teď máš šanci. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75796
6.9.25 22:49

Jsme na dovče, dopo vejšlap, odpo termály, večer sexik, teď vedle mě chrní a já mám čas na zdejší rubačky. :palec:
To máš jak s hororama: taky si je nejlíp užiješ v útulném bezpečí domova. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 22:50

Psal si jí básničky, posílal kreslené penisy (protože vlastní máš malej). Tak to teď na ní zkus. :nevim:

Budeš hned po mně. :nevim: To je příjemné druhé místo :nevim:

A nezapomeň: já rozděluju milenky (jiná kritéria trochu) a partnerky (taky). Abys mi zase nepřipomínal, že 40+ není pro mě. Opět: jiná kritéria. Viz. výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 22:53
@sirikit píše: Více

Nešukavými ne, ale mít sex na 1.rande za neomezenou kartu je znakem prostituce :nevim:

A já si prostě nevážim žen, co mi dají na 1.rande. To je moje zásada č. 1 skoro. :nevim:

A druhé rande nemohlo projít kvůli scénám, které dělala. A nakonec tohle. :nevim:

Já nevim, jestli s pisálkem spala či ne. Skoro bych se vsadil, že on jí měl jen za děfffku a 1.rande by si klidně dal říct. A ona taky, i bez neomezené karty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75796
6.9.25 22:55

„Ale měla by sis říct o novou neomezenou kartu hele, tamta z 1.rande už bude odřená z peněženky“
Na to myslí samy banky a kartu posílají zavčasu novou. :jazyk: Nicméně již poměrně dlouho lze platit mobilem, neznáš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 22:57

Ne všechny seschlý kytičky jako ty, už dávno po sezóně, to maj tak, že daj „Myšákovi“ na 1.rande za kartu a auto. To je takové divné :nevim: - není to obvyklé :nevim:

Nebývala si za komunistů společnice pro zápaďáky? Třeba u StB? :nevim: Nejsi nějaká profesionálka? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 23:02

Víš já odmítám sex na 1.rande proto, že ta žena je pak hrozně „levná“, i když v tvém případě to bylo za prachy, takže klasická prostituce.

Ale já jsem jí jen ukázal své velké péro, trochu jsme se osahávali, líbali, to stačilo. Mohli jsme se těšit na další rande. Jenže pak mi řekla „sbohem, mam manžela“, pak zase otočila, pak otočila znova, pak opět, pak zase… a s tímhle se nedá žít.

Já si ho poctivě honil doma, neměl jsem jiné ženy. Teď na ní kašlu a najdu si někoho blíž. Sex častěji (ale ne každý den, to je nuda, lepší je vynechat pár dní a pak se na ní vrhnout jako když tě pustí z vězení, to mam radši a pak víckrát za noc). 1X denně je pravidelnost, pravidelnost ničí touhu.

Ale rozhodně nemam zapotřebí si ženy kupovat, jako tvůj Myšák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75796
6.9.25 23:02

Nadšená amatérka. 8)
Ale twl, ten sex na prvním rande za neomezenou kartu a auto, to musela bejt jízda, co? :P :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.25 23:03

Dobrou a pozdravuj toho tvého „milionářského“ zoufalce, co si ženy musí kupovat, Sirčo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
6.9.25 23:04

Gratuluji k výhře, i když sem o ni nikdy neusiloval :mrgreen:. Ani nevím jak vypadá. Ja stavím totiz na reálných zkušenostech, ne na ruzovych hradech z jedné schůzky za rok. Mimochodem víš, že je zadaná a měla i jiné milence? :mrgreen: Trochu mi postrádá smysl vyvádět pak kvuli nějake stare schůzce. To je snad úděl seznamovani… dokud sem dotyčnou parkrat neviděl, nebudu si ji prece přivlastňovat, zvlášte pak vdanou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75796
6.9.25 23:07

Díky, že na něj pamatuješ :*, ale on je spíš muž činu a honiči teoretici z maminkovského diskusního webu jsou mimo jeho rozlišovací schopnost, to se omlouvám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36522
6.9.25 23:11

Teda ty jsi dement non plus ultra! Po delším čase jsem se podíval do zdejší diskuze, a to, co jsi tady zase předvedl, je zralé na Bohnice. Lorre je oproti tobě anglicky gentleman a všichni ostatní tady, co s tebou ještě nejak diskutují, si zaslouží svatozář za svou trpělivost. Nechápu, že si nějaká o tebe může vůbec opřít kolo, nemluvě o nějakých citech, vztazích anebo dokonce šukání. To by se pak musela drhnout několik hodin rýžovým kartáčem a Solvinou.

A stock je také zmije zákeřná, která má asi orgazmus z toho, že tě sem zve a pak se nad tvými výblitky tady asi ukájí! :poblion: :zed:

Je tu teď nebyl asi 5 dní jenom proto, že mi bylo taktně naznačeno, že mě příspěvky na eMiminu mohu někoho zraňovat, a jelikož daná osoba mi to nepřizná a já jí zbytečně nechci trápit, ale zase nechci psát jak absolvent nedělní školy, tak jsem se rozhodl, že raději nebudu psát vůbec a časem ani eMimino číst, ale tohle mě tak nadzvedlo, že tobě bych dal nejraději po hubě a před stock si zhnuseně odplivl! :cert: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
6.9.25 23:12

Ukázala ti aspoň kus prsa, nebo si tam mával pindourem jak na 1 maje pod stolem cukrárny a ona nic? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
6.9.25 23:15
@sirikit píše: Více

Se tomu smeju a vlastně sem to i já :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...