Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23987
6.10.25 11:42
@sirikit píše: Více

Ja jsem to mela v manzelstvi podobny, ex me navic jeste psychicky terorizoval, takze jsem ho přestala mit rada. Rozvest se nechtel, takze jsem mela jen dve volby milenec nebo Chocholoušek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
6.10.25 11:54
@Arturie píše: Více

Mě třeba vůbec nedere, jak žiješ, nebo jsi žila, ty. Singl vlastní volbou, chlapa sis domů stěhovat nechtěla, nikomu jsi nelhala, a jak se s tím pánové popasovali, jejich věc.
Totéž Venetia - je singl, z nikoho nedělá pitchuse a žije, jak nejlíp umí.
Někdo sice manžela podvádí, ale střídavě tu nepláče nad problémy s milencem, a jedním dechem se nesvěřuje s tím, jak moc si váží parohatého manžela a jak je jí tento oporou, což Malina dělá běžně - a z toho se mi teda kufr zvedá dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106366
6.10.25 12:03

Tohle mi vadí od začátku…i jsem se k tomu opakovaně vyjádřila, protože to nemůžu pochopit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36385
6.10.25 12:11

Aj ta krajta, tvrdá jak vejce natvrdo! 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
6.10.25 12:12

A není to tak, že Malina si myslí, láska je perpetum mobile? Ze se nedokáže citově odstřihnout od někoho, kdo už ji evidentně nemiluje? Nebo nikdy nemiloval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36385
6.10.25 12:13

Ojojoj, tohle už je přímo Chuck Norris! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
6.10.25 12:20

Spíš žila. Ted už mě baví jen kočky, zahrada, cestování, výstavy, divadlo. Ale zase: to bylo moje rozhodnutí nezávisle na chlapech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30840
6.10.25 12:23
@Anonymní píše: Více

To nevím co si myslíš, ale já ti to sám psal a to i opakovane. Tvůj cyklus milenckych eskapad se prokazatelne opakuje, a já dokonce říkal že se bude ještě opakovat, nebot jsi v situaci, která ti proste dlouhodobe nevyhovuje. Tvůj manžel byl popsán jako velmi racionální a studený čumák co nepotrebuje sex, tudíž hledas opak. Bohužel pro tebe čím větší de.bil, tím větší mas pocit chtenosti, cimz se dostáváme k Pirkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.10.25 12:30
@Arturie píše: Více

V tom případě by ideální volbou byl milenec- psychiatr. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30840
6.10.25 12:40

V tomhle nevim, jestli mám jejího manžela obdivovat, nebo říct že musí být fakt úplný trouba, když ji to toleruje, co toleruje, vytahuje ji z toho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.10.25 12:47
@Venetia píše: Více

Tohle mi taky hlava nebere. Když ženská miluje manžela, má pocit, že je ten nejlepší na světě, tak problémy neřeší tím, že si někoho vědomě hledá. Může s někým ujet na večírku, neb chemie a nedostatek sexu doma, OK, ale to je neplánované.
Já to měla vždy jen černé a bílé a pak mi život ukázal, že jsem trubka a těch barev je nepočítaně :).
Ale ani tak bych nedokázala kouknout se milované osobě do očí a říct třeba - byla jsem si zaplavat - a myslela tím - tvl, to byl skvělej sex.
A nesoudím, ať si každý žije, jak uzná za vhodné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
6.10.25 12:56
@Anonymní píše: Více

Myslím, že zásadní problém je, že zkoušíš něco co nemá řešení. Taková „nekonzistentní soustava rovnic“.
Zkoušíš do ní dosadit „extrémní hodnoty“ - osoby, a doufáš, že to bude fungovat.
Ne nebude to fungovat. Milence a plnohodnotný vztah nejde skloubit.
Je úplně jedno, jestli je to místní provokatér, zahradník, trenér z fitka.

Co fungovat může je „normální“ milenec a vztah, který se bude časem jen zhoršovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8319
6.10.25 13:01
@Josef_t píše: Více

Místní provokatér? :lol: a Pírko mě tedy hned nenapadl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30840
6.10.25 13:51
@xiaxxx píše: Více

Kdyby Sonarce Helmut tak strašně vyhovoval a byla spokojená, tak tu není 1000 stran diskuse rozboru jeho zachování s 200 rozchodama a hromadou ultimat kdy se s ním rozejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14866
6.10.25 13:57
@Josef_t píše: Více

Helmut rozhodne nema bileho kone :D Nema ani nalestene brneni…je dokonale nedokonalej a presne tak, aby do me zapadl…kde ma on slabe stranky, mam ja ty silne a naopak ;) Vysneny neni, vim, ze je to obcas ( nekdy casto ) dost blboun :jazyk: :* To by u vysneneho muze nebylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová