Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Delulu píše: Více
Já také ne, a vždy jsem říkal pravdu typu: „Krásně jsem si zašukal a Ty jsi o hodně přišla, žes to nebyla Ty!“.
![]()
@Adull píše: Více
Proč je Vám, ženským, vždy bližší kuchyně, než ložnice?
![]()
@Lorre píše: Více
Mne on vyhovuje maximalne…jen to neni nekdy snadne vzhledem k te dalce a okolnostem…ale to uz jsem tu psala. A ma i radu chyb, ale zase ma vlastnosti, ktere jsem u nikoho jineho nenasla.
Tady se ví všechno, Arturie si létá všude možně s VIP milenci, Siri má dokonce na RB nějaké vazby. Nevíte někdo, jak to funguje v saloncích na letišti, jestli má s držitelem zlatých karet RB volný vstup i dítě do 15 let anebo se za něj něj připlácí? A nemá někdo zkušenost přímo ze letiště Sabiha (SAW) v Istanbulu?
@Venetia píše: Více
Ale ona ho prece muze milovat…jen ji tam chybi ta odezva, ten chlap v nem…tak to hleda jinde…
@jege píše: Více
Tak už vím, na infolince RB to kupodivu věděli
, takže informace i pro ostatní, na další osobu se odečte další bezplatný vstup. ![]()
@xiaxxx píše: Více
Ja si zase myslim, ze Pirko ma Mali rad…proto se tak chova…nemuze prominout Pisalka…a mne se Mali a Pirko k sobe hodi..jen Pirko tam ted ma ten blok a racionalni duvody…ja i myslim, ze Mali miloval..a vis jak to mam ja s Helmutem, kolik oskliveho jsem mu toho napsala, kdyz me zranil…taky se divim, ze to se mnou vydrzel…ale tak to my impulsivni mame…Pirko umi byt zly, on to sam o sobe vi..ale nedela to zase jen tak z pleziru.
Lidi co si nechaj sr. át na hlavu stojí za nic. A ta povislá prsa fakt má
Sirikit to ví moc dobře
je už stará ![]()
@Anonymní píše: Více
Stará a ošklivá, i když si prý nechala „vyžehlit“ ksicht