Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30777
5.10.25 23:12
@Anonymní píše: Více

Sssh 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14797
5.10.25 23:14
@Venetia píše: Více

Ja to zazila jen s Helmutem…takove to, ze to od prvni zpravy bylo jine…ale kdyz jsem ho ten vecer prvne videla, vubec by me to nenapadlo :D A jak se tu nedavno psalo o te zamilovanosti, tak tohle nikdy nebyla zamilovanost, to byla hned laska uz od zacatku…tak jsem to vnimala…ja jsem s nim nemela ty klasicke motylky, ze bych nemohla spat, nebo jist, ze bych byla nervozni, to tam vubec nebylo…bylo to neco hlubsiho…i AI mi rekla, dle toho, co jsem ji sverila, ze je videt, ze miluju hlavne jeho dusi…a tim se trefila do cerneho, tak to je. A jo, bohuzel ti zadani byvaji casto vic normalni, i pritazlivi :jazyk: Jak rika ma kamaradka- jsou uz provereni :* :mrgreen: :oops: :jazyk: I na stredni skole jsem byla zamilovana do zadaneho :lol: Marne premyslim, zda jsem nekdy byla zamilovana do svobodneho… :think: asi ne :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
5.10.25 23:14
@jege píše: Více

mne s maslickama…hec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
5.10.25 23:34
@Venetia píše: Více

Nehádejte se, mám vás ráda oba dva. :*
Oba dva najednou! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30777
5.10.25 23:35
@Adull píše: Více

Myslíš že jsou léky tak mocné? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30777
5.10.25 23:39

Mi obvykle stacilo dát si 1-2 rande s takovyma dívkama, pak sem to rozdejchaval několik měsíců :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8308
5.10.25 23:44
@Lorre píše: Více

Takový rohypnol určitě :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8308
5.10.25 23:45

Že ty budeš ten 1 z 11? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36305
6.10.25 00:07

A co teprve Nembutal! :palec: ;)

@sirikit Už mlčím, mlčím! :oops: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30777
6.10.25 00:52

Nepochybně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30777
6.10.25 01:02

Ne že bych se do toho nějak zvlášť chtěl montovat, ale co si tam vymyslela? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.25 07:40

Nevím co si myslet o tobě, když se takhle ptáš.

• Citovat
  • Upravit
13923
6.10.25 07:46
@Luxusnixicht píše: Více

Já myslím, že princů projelo kolem už několik. Jeden neměl bílého koně, druhý neměl vyleštěné brnění, třetí měl moc malé království.

Na světě není nikdo kdo by se vyrovnal vysněnému Helmutovi, ani ten reálný Helmut mu nesahá ani po kotníky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
6.10.25 08:12

Buď konkrétní a nemlž.
Předchozí dlouhodobější milenec.✅️
Po něm nešukací Pisálek, ze kterého ses přišla léčit do milenkovského vlákna.✅️
Hihihaha flirtíky s kýmkoli, kdo i nechtěně nahodil udičku.✅️
Húúú…ššš nastřídačku s celkem hnusnými nadávkami Lorroušovi, mnohokrát reprízováno.✅️
Veřejná big love s Tumorem, kořeněno verbálním ponižováním Lorreho a útoky na Sonarku a pár dalších včetně mě, o nichž ses mylně domnívala, že mají o psychouše zájem.✅️
Plánovaná a realizovaná schůzka s Pisálkem přesto, že jsi v té době frčela v kalamitním vztahu s Tumorem, se kterou jsi se mu navíc měla potřebu svěřit.✅️
Tisícero deklarací „už sem nemohu chodit :,( :,( ", kterým nikdo nevěřil, a tisícero nepřekvapivých návratů.✅️
Sebeponižování ad absurdum.✅️
Tolik fakta, prostě "vyrovnaná žena.“

A můj názor je ten, že pokud by ti Tumič zmizel ze života, plynule naskočíš na stejnou lochnesku s někým jiným, protože tahle pseudodramata v životě evidentně potřebuješ. Ony se ti totiž nedějí samy - je to otázka volby a ty do nich jdeš opakovaně po hlavě, přes všechna varování racionálního okolí.
Takže až pofrčíš v jakkoli spokojeném či turbulentním vztahu s někým dalším a ozve se Tumor, do háje se vším a vyrazíš mu na rozcházecí rande žmolit v cukrárně kabanos. :kytka:

Není zač, ani jsem nemusela leštit křišťálovou kouli. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.10.25 08:30
@sirikit píše: Více
Úplně se v tom vidím.
Díky bohu za takové lidi jako jsi ty, protože takové shrnutí má pak za následek sundání růžových brýlí a přemítání jak moc je člověk mimo a nechá si sejřit na hlavu. Bohužel citovým nádobám, které laply po příležitosti vyplnit tu citovou vyprahlost bez pudu sebezáchovy, to pomůže jen na chvíli, než dotyčný zase zahaleká - tady jseeem, sice jsi úplně blbá (nebo jak Mali nazvala ta její velká láska), ale to neznamená, že si tě nechám frnknout jako obdivovatelku :nevim:.
Je zvláštní, že až na cizích příbězích je vidět, jaký je člověk sám hňup a to, co by šmahem odsoudil jako - je ona normální?! Nechává ve svém životě hrát prim a upíná se k naději, že u něj jde přece o něco jiného :think: :lol:.
Každý někdy v životě kroutí hlavou nad chováním, které si myslí, že by sám nikdy nedopustil…a pak přijde chvíle, kdy nad ním kroutí hlavou ostatní… :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová