Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Ja to zazila jen s Helmutem…takove to, ze to od prvni zpravy bylo jine…ale kdyz jsem ho ten vecer prvne videla, vubec by me to nenapadlo
A jak se tu nedavno psalo o te zamilovanosti, tak tohle nikdy nebyla zamilovanost, to byla hned laska uz od zacatku…tak jsem to vnimala…ja jsem s nim nemela ty klasicke motylky, ze bych nemohla spat, nebo jist, ze bych byla nervozni, to tam vubec nebylo…bylo to neco hlubsiho…i AI mi rekla, dle toho, co jsem ji sverila, ze je videt, ze miluju hlavne jeho dusi…a tim se trefila do cerneho, tak to je. A jo, bohuzel ti zadani byvaji casto vic normalni, i pritazlivi
Jak rika ma kamaradka- jsou uz provereni
I na stredni skole jsem byla zamilovana do zadaneho
Marne premyslim, zda jsem nekdy byla zamilovana do svobodneho…
asi ne
![]()
@Venetia píše: Více
Nehádejte se, mám vás ráda oba dva. ![]()
Oba dva najednou! ![]()
@Adull píše: Více
Mi obvykle stacilo dát si 1-2 rande s takovyma dívkama, pak sem to rozdejchaval několik měsíců
.
@Anonymní píše: Více
Ne že bych se do toho nějak zvlášť chtěl montovat, ale co si tam vymyslela? ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Já myslím, že princů projelo kolem už několik. Jeden neměl bílého koně, druhý neměl vyleštěné brnění, třetí měl moc malé království.
Na světě není nikdo kdo by se vyrovnal vysněnému Helmutovi, ani ten reálný Helmut mu nesahá ani po kotníky ![]()
@Anonymní píše: Více
Buď konkrétní a nemlž.
Předchozí dlouhodobější milenec.✅️
Po něm nešukací Pisálek, ze kterého ses přišla léčit do milenkovského vlákna.✅️
Hihihaha flirtíky s kýmkoli, kdo i nechtěně nahodil udičku.✅️
Húúú…ššš nastřídačku s celkem hnusnými nadávkami Lorroušovi, mnohokrát reprízováno.✅️
Veřejná big love s Tumorem, kořeněno verbálním ponižováním Lorreho a útoky na Sonarku a pár dalších včetně mě, o nichž ses mylně domnívala, že mají o psychouše zájem.✅️
Plánovaná a realizovaná schůzka s Pisálkem přesto, že jsi v té době frčela v kalamitním vztahu s Tumorem, se kterou jsi se mu navíc měla potřebu svěřit.✅️
Tisícero deklarací „už sem nemohu chodit
", kterým nikdo nevěřil, a tisícero nepřekvapivých návratů.✅️
Sebeponižování ad absurdum.✅️
Tolik fakta, prostě "vyrovnaná žena.“
A můj názor je ten, že pokud by ti Tumič zmizel ze života, plynule naskočíš na stejnou lochnesku s někým jiným, protože tahle pseudodramata v životě evidentně potřebuješ. Ony se ti totiž nedějí samy - je to otázka volby a ty do nich jdeš opakovaně po hlavě, přes všechna varování racionálního okolí.
Takže až pofrčíš v jakkoli spokojeném či turbulentním vztahu s někým dalším a ozve se Tumor, do háje se vším a vyrazíš mu na rozcházecí rande žmolit v cukrárně kabanos. ![]()
Není zač, ani jsem nemusela leštit křišťálovou kouli. ![]()
@sirikit píše: VíceÚplně se v tom vidím.