Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17949
6.10.25 16:49
@Lorre píše: Více

Boha jeho, at uz na tom rande delala Merunka s Pirkom cokoli, at uz soulozili, nebo nesoulozili, osahavali, neosahavali, proc jdes na uroven maleho, zapskleho joja a posmivas se mu za to? Chapes, nejsi na tom o nic lepe, jak kdyz se ti Pirko posmiva za panenstvi, si muzete podat ruce. On se ti posmiva za nesoulozeni, ty jemu na podivne rande a ne/osahavani penisu. Z vas frustruce strika do dalky, si nemate jeden druhemu co vycitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14882
6.10.25 16:51
@Luxusnixicht píše: Více
:zed: Soni :zed:. Tobě by se opravdu libilo, kdyby se takhle tady jako Pirko k Mali Helmut choval k tobe??? :zed:. Ponizoval te tu a delal z tebe uplnou blbku? :nevim:. Ty se az takhle k Helmimu nechovas. Fakt ne. :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
6.10.25 16:51
@Lorre píše: Více

Já mám příští týden dovolenou, tak tam vyrážím.

jege, kde to tam mají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
6.10.25 16:52
@Venetia píše: Více

Já myslím, že se takové náhody stávají dnes a denně.

Čistě a naprosto hypotetický příklad.
Jsem naprosto dokonalý šedesátník (vím, že samochvála smrdí, to jen pro navození situace).
Pohybuji se s malinkou vnučkou ve veřejných prostorách a řešíme problém, že potřebuje na malou. Na pány či na dámy, princezna trvá na dámách.
Potřebné dámy přiměřeného věku procházejí kolem, v pohledu spíš vidíš, pohrdání. Vsadil bych se, že si dámy myslely to nejhorší, něco jako „má dceru na stará kolena, tak ať se stará“.
Prosbu o pomoc vyslyší mladá ženská s starší holčičkou.
Slíbil jsem holkám zmrzlinu a než se vystála malá fronta tak jsem věděl všechno. :oops:

Kdybych byl starý „chlípný kozel“, tak mě vrstevnice přehlédly jak lán a sbalila by mě třicítka. :oops:

Když to vrátím do pozice @Luxusnixicht
Princ projíždějící kolem na bílém koni by byl v jejích očích loupežníkem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.25 16:54
@xiaxxx píše: Více

Jo líbilo by se jí to!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.25 16:55
@xiaxxx píše: Více

Já z ní nedělal úplnou blbku, ale máme holt jiné hodnoty. A já nemam rád, když k volbám chodí lidi co nemaj žádnou ideologii. Co nemaj tyhle věci srovnané. Já vim co od které strany chci. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.25 16:56

A Svěrák u mě není žádnej hrdina. Je to konformista, vtipnej občas, ale antichartu podepsal. Nikdo mu pistoli u hlavy nedržel. Chramostová to dokázala, proč ne on?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.25 16:58

Svěrák mi tou rádoby-moudrostí připomíná Wericha, který se zapletl s bolševiky a v 50.letech zpíval písničky jako „všechno bude patřit všem“ a bla bla bla… a pak byl najednou disident

• Citovat
  • Upravit
13923
6.10.25 17:03
@Velryba černá píše: Více

Naopak, zkušený muž ocení neskrývanou vášeň.

Lehká děva ve stádiu pokusu.. Toť taková, která vášeň slibuje, ale stydí se si říct o peníze či jiné výhody. Cenu neustále šponuje a nakonec k ničemu nedojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17949
6.10.25 17:05
@Anonymní píše: Více

Mozna ma smysl pro humor, ale je slaby a precenovany herec, ani nevim, jestli jsem videla nekde jinde takovou absenci talentu, nemasny, neslany, plochy, furt stejny projev.

Ohledne jeho nazoru v politice, konformista, klouzici po povrchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8307
6.10.25 17:07
@Josef_t píše: Více

Pepo ty se nezdáš :D..a jeden nebo spíš jedna by řekla, že oceníš vášeň akorát pro bábovky na paličkované dečce :think:

Příspěvek upraven 06.10.25 v 17:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
6.10.25 17:09
@Luxusnixicht píše: Více

Riskni vztah s reálným chlapem, klidně v roli milence.
Bude tě to stát víc, ale taky můžeš mnohonásobně víc získat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.25 17:13
@Adull píše: Více

Však je to chlap v nejlepších letech, jako Clooney :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.25 17:14
@Josef_t píše: Více