Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Zhrnuto do par slov, ze nemas holku, dlouhodobe.
Dalo by se o tom napsat vic, ale neni to vhodne rozebirat tady, pripadne pres SZ.
@Anonymní píše: Více
To taky nechápu
Celej život se nechat ovládat kabanosem…až na vyjímky
@xiaxxx píše: Více
Aspoň se zas jednou citi důležitý
. Pro jeho vychovatele musí být nesmirne náročné ho vecne chválit, aby nedostal další záchvat. Už ho musi chválit i za to, ze si umyl ruce po vykonání potřeby ![]()
@My Melody píše: Více
Zachranis mě?
vybiju se na tobě v posteli
![]()
@Venetia píše: Více
Musíš čist mezi řádky.
…
reálný chlap/milenec= Pepa ![]()
Příspěvek upraven 06.10.25 v 19:33
Nevím, jak přesně vypadáš, ale nějakou předstayu mám, drobná, věkem trochu špekatá žena, výška tak 162 cm, blond vlasy, k Tobě bych si představovala typově někoho jako pana prezidenta Pavla… protože k němu jeho žena Eva vyloženě typově jde, drobná blondýnka, nedovedu si k němu představit třeba někoho typově jako je Jitka Čvančarová
@Anonymní píše: Více
@Klopotkova píše: Více
No drobná už dlouho nejsem ![]()
Ale nevzdávam se
A já bych dokonce i řekla, že jsi typ jako Eva Pavlová, zda štíhlejší nebo tlustější, o tom nehodlám polemizovat.
@Josef_t píše: Více
Čvnačarová je sice pěkná ženská, i když myslím, že už to není to, co bývalo, ale jako pár by ti dva vedle sebe vypadali tak nějak vulgárně, on k sobě potřebuje drobnou blonďatou ženu, přesně takovou, jakou má.
Příspěvek upraven 06.10.25 v 20:09
@Luxusnixicht píše: Více
Proto jsem mu rekla, ze mu toto prostredi vic bere jak dava, protoze tim firtovanim tady frustrace pod povrchem nezmizne, spis opacne a za par let bude z Lorreho nerudny, jedovaty dedek, slysis Lorre? Potrebujes vic realniho sveta a zatim mas jeste cas…
![]()
Příspěvek upraven 06.10.25 v 20:11