Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
To se s vášní pro bábovky na krajkovém ubrusu ale nevylučuje ![]()
@Adull píše: Více
Teplo domova, pro mě třeba symbolicky prezentované bábovkou, pro jinou snídaní do postele, je konečným cílem většiny z nás v tomto snažení.
K tomu pomíjivému pocitu se propracováváme různě složitými a často nesmyslnými kroky. ![]()
Fakt netuším, jestli to s chlapem stojí za to. ![]()
@Josef_t píše: Více
Těmi složitými nesmyslnými kroky máš co konkrétně na mysli? ![]()
O deset čísel větší, ne tak plesnivej (šedivej) a trochu mladší.
@Josef_t píše: Více
Proc jen milence, proc tak malo, kdyz muze mit vic, kdyz ji nekdo muze milovat?
Posledni co potrebuje je, aby zakopla zas o nejakeho zenateho *****a,, co se bude na ni lecit frustrace a ego, nebude chtit, aby byla soucast jeho zivota, bude ji lhat a bude mu dobra jen na to, aby ho dopovala emocemi, obdivem, zamilovanosti a sexem a jeste vic ji to utvrdi v tom, ze Helmut je jednooky kral mezi poloslepcemi.
Příspěvek upraven 06.10.25 v 17:23
@xiaxxx píše: Více
No ja bych to nedavala vubec…ale tak to ja tu pisu porad, ze potrebuju klidase…
Ale to nemeni nic na tom, ze si myslim, ze Pirko ma Mali rad…
Je to sveraz, o tom zadna…a nekdy se projevuje krute…on proste si servitky nebere no, rika to, jak mu to prijde na jazyk…
V tomto pripadu fakt plati, ze moudrejsi ustoupi..
Milenci a milenkami, doháněním mládí, čekáním na zázrak, zkoušení pubertálních her ve věku mírně pokročilém.
Blbosti děláme každý a každý v něčem jiném ![]()
Podle mě jsem to u auta zastavil já a ukončil jsem to taky. Kvůli pisálkovi ![]()
Když mi nějaká žena řekne po 2měsících, že byla s jiným chlapem kalit kdovíkde, tak to beru dost osobně. Hlavně když to byl potenciální milenec ještě minulé léto.
K tom setkání nemělo dojít, když už, tak jsem o tom měl vědět předem. Ale řekl bych samozřejmě ne… a ty by sis stejně udělala co bys chtěla
Ex-sportovec, vysokoškolské vzdělání, stabilní příjmy, netrestán, neopíjím se…
I když to není na první pohled vidět, tak trochu i jednou nohou nad hrobem, takže další bonus navíc. ![]()