Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Pár dní doma s pro chlapy „smrtelnou“ nemocí (viróza)…a člověk si uvědomí při čtení toho jejich balastu jak je rád, že má mozek i při teplotě v cajku ![]()
@Anonymní píše: Více
První je bez filtříkú, druhá s, ale někde bych ji vyhrabala i bez.
Ta ze srázku bez.
Ale o tom nejde řeč, uka ty poviský prsa. ![]()
@sirikit píše: Více
Jo, to byl ten sraz za covidu, si pamatuju, jak Michell mělapřed porodem Václava
a byla to jiná fotka, nějaká u auta. A Pecas potom psal v NSL, že jede do Klatov, ale ne kvůli tomu kouzelnému náměstí, ale kvůli bufetu
, tam jsem si potom dala sraz s Cosmopolem a skončili jsme v posteli.
@Klopotkova bufet v Klatovech? 😁 Náměstí mají pěkný. A nedávno jsme tam jedli na náměstí a super.
@Anonymní píše: Více
Ukaž oči, budeme se tu analyzovat navzájem. ![]()
@tess50 píše: Více
Jo, náměstí v Klatovech, to je prostě skvost, perla, bufet tam je, básnil o něm pecas, tak jsem se tsm šla kouknout, co to má být za skvost, bylo tam plno, ale já nejsem bufetový typ, je tam přímo na náměstí dobrá pizzerrka, tam jsem byla s Cosmopolem, on si dal pizzu, já špagety.
@Velryba černá píše: Více
Jojo, když švihnu zlým pohledem, ideoví odpůrci běžně zkamení.
![]()
Jinak doufám, že si zájemci stihli fotodokumentaci uložit, a tím považuju kauzu „stará vošklivá Sirikit s povislejma prsama“ zas na čásek za vyřízenou. ![]()
@Velryba černá píše: Více
No jasný. Mužský hrudník taky může být krásný nebo ![]()
@sirikit na střední jsem měla spolužačku, která měla velmi podobné oči jako ty, často jí někdo říkal, že vypadá jako satan, démon, apod. Přitom to byla jedna z nejhodnějších holek. ![]()
@Klopotkova píše: Více
Ježiš jo, to byla celá série.
To už asi vůbec nemám, dali jsme to do vlákna a já si to vyhodila z mobilu, zas takový umění to nebylo.
Ale byli jsme tenkrát v Pardubicích.
No vždyť říkám: vyžehlený obličej nepomohl, ale filtry.
A zlé oči jsem ti identifikoval už tehdy. A nic se na tom nemění. Tys řekla „zlaté oči“, já, že jsou to oči učitelky matematiky či ředitelky koncentráku.
Nahatý klidně dej. Ta fotka z tvého auta byla bez filtrů…