Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
No nevypadá to moc lakave a náklady na výrobu jsou tak 5 korun
. Vzdycky můžeš dát cerstvy ci povarit s cukrem, udělat vlastní šlehačku s příchutí (třeba vanilka), přidat matu, kapku citronu, klidně nastrouhat trosku čokolády
. Fantazii se meze nekladou, ale todle je slabota
@Lorre píše: Více
Pusinky! Nadrtit sněhové pusinky a jahody zakápnout citronem nebo limetkou! ![]()
@Anonymní píše: Více
Chlapům nevěřím ani slovo
A Lorremu už vůbec.
Že by outfit do cukrárny? ![]()
https://www.super.cz/…iemi-1518580
@Anonymní píše: Více
Chtěl to je dost přetazene za vlasy
, to by vypadalo vážně jinak. To skončilo akorat na urovni zda se vubec sejít, resp. ji někam pozvat. Nevím kde Son bere to obrovske sebevedomi, že jsem ji zboznoval
… však jsme se nikdy neviděli, temer nic o ni nevim. Na základě jedné fotky a internetových rozhovoru se fakt nezamilujes. A když máš ten pocit, ze ano, tak ses zamilovala akorát tak do sve představy, coz ti je zajisté blízké, zejo? ![]()
@Velryba černá píše: Více
Já sám nevím mou barvu oči
. Já měl velkou cast zivota za to, ze mam zelené. Pak me některé dívky sokovaly, když zminily moje modré oči ![]()
@tess50 píše: Více
Co do hněda, ale co když se ti při rozhovoru začnou měnit do červených odstínů. Pak jsou dvě možnosti, rychle odklízet všecky nebezpecne předměty, nebo mlčky odejít ![]()
@M_Vladim píše: Více
Děkuji, zrovna sem chtěl usnout. Musím vytáhnout fotky Marion ať to přebiju ![]()
Ty mě pořád zbožňuješ
![]()
Jinak nevím, že bych někde zmiňovala přímo zbožňování…jen to, že jsi ke mně měl jeden čas blíž a bylo vidět, že by jsi neodmítl, kdybych se chtěla sejít… toť vše, co říkám.
A to jsem ti ještě nikdy zadnou neposlala
. Az ji poslu, to teprve bude rodeo
.
To bude nějaký sebezáchovný reflex, protože jinak jsem na pokraji zoufalství. Tak si obsah kedlubny řekl, že je čas šlápnout na brzdu.