Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Počkej říkala jsi nezdravé jídlo, pohyb…a nebude to trvat dlouho
…a on to bude Máchal forever…tak to neeee ![]()
@Venetia píše: Více
To je důkazem, že existujeme. Není nás sice mnoho, ale snažíme se.
@Adull píše: Více
Proto jí musí být sedmnáct, neboť i při takovém způsobu života se nám Josífek ještě mnoho let udrží. Ty, coby žena zkušená, můžeš vymyslet lepší a efektivnější strategii. ![]()
@Josef_t píše: Více
Takže poradce…řku-li dohazovač…jak se jmenoval ten z Prodanky?
![]()
@Venetia píše: Více
Pořád si myslím, že jich je kolem dost.
Stačí jen mít otevřené oči a nemyslet si hned o každém to nejhorší.
@Klopotkova píše: Více
Tak jsi úplně hloupá? Nebo co to s tebou je?
Na hromech líháme, na hromech vstáváme, je toho potřeba? Musí to bét? ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Reálný Helmut s tím Helmutem o kterém píšeš mají jen hodně málo společného.
Samozřejmě, že se potřebuješ zamilovat.
Jenomže dokud bude virtuální Helmut, nebudeš třeba s pány navazovat oční kontakt, nebudeš s ni společensky konverzovat o počasí a nikdo tě na kafe nepozve.
Ve svém věku by jsi už měla vědět, že si vybírají ženy, ony dávají první impuls.
@Velryba černá píše: Více
Proč? mě přijdeš docela v pohodě a celkem i příčetná, dle tvých příspěvků zde.
@Honza 12 píše: Více
Ale Jeníku, když se občas upřímně zadívám do zrcadla, mohu konstatovat jediné - ještě štěstí, že nejsem hetero chlap, protože mít něco takového doma… ![]()
A nemíním zrovna vzhled.
S manželem jsme spolu přes 6 let. Mame spolu malé dítě. Od začátku našeho vztahu vždycky byly nějaké komplikace. A ja si občas připadám, ze mam deti dvě. At uz po finanční stránce, nebo po nejake zodpovědnější stránce moc nefunguje. Tak nějak vedle me zestárl. A fyzicky se zanedbává. Ja naopak mam lepší figuru než jsem mela.
Miluji ho. Ale vlastně nevim, jestli ho spis nemiluji ze zvyku. Nejak mi tam chybí ta jiskra.
A co se nestalo, potkala jsem nekoho, kdo je přesně muj typ. On se na me jen podívá a ja se klepu. Je vysoký, krásný oči, tělo. Je to jako droga. Nejak jsem si idealizovala, ze vlastně musíme držet rodinu pospolu. Neumím si představit, ze je ted konec a vse si dělíme. Hlavne syna. Ale rikam si, ze kdybychom ho nemeli tak to asi ukončím a zjistim, zda s milencem by to bylo lepší.
A ja nevim co ted. Jestli proste žít ten život, kde mi něco chybí ale mam rodinu, nebo zkusit život jinde.
@jege píše: Více
Jedu soukromou tipovačku, a mám 100 úspěšnost.
![]()
Kecal.
Že o lepší nevěstě
pro tebe, hochu, vím –
Znám jednu dívku, ta má dukáty
a chalupu dostane od táty:
dvě krávy má a hezké telátko,
hus, kachen dost a ňáké selátko;
kus pole má a novou almaru,
No – to by bylo něco ku zdaru.
Dal jsem to skoro z paměti, ale mezi kravkami a almarou jsem se ztratil.
Ještě připomínám, že k tomu Jeník ještě usmlouval dalších 300 zlatých.